Kocham : Man Utd. od lat 70 gdy kuzyn opowiedział mi historię klubu (katastrofa samolotu) Lubię: Lechia Gdańsk (byłem tam w latach 90 na meczu - super atmosfera) Pogoń Szczecin - za stan wojenny i przemyt wina na Pogoń - Wisła (wyniku nie pamiętam, ale wygrała Pogoń)- potem impreza w akademiku PAM - szok ile przyszłe doktory chlają Cracovia - za historię i tułaczkę w cieniu GTS Wisła
Nie lubię jak już są takie wpisy: Hanysów (Ruch, Górnik, Katowice i Tychy) dlaczego ... bo nie (dla mnie tępota i fanatyzm - czego nienawidzę... lubię natomiast pasjonatów i takich szanuję w Zagłębiu).
Śląsk Wrocław, jak najbardziej, szkoda, że mają zgodę z TSW.. Motor Lublin.. całkiem fajna ekipa.. Góral Żywiec.. myśle że z naszą najlepszą zgodą z BKS-em . . . mogli stworzyć na całym Podbeskidziu duet nie do wy..eb..nia, + Walcownia CZ-DZ.. mogło być całkiem ciekawie.. ale stało się, że.. G.Ż. jest Ich największą kosą.. SZKODA, ...Bielsko,tylko BKS!!!
Pytal cie ktos o zdanie? Juz poszedl na swoje forum. BGH
Tradycyjnie juz prosimy (jak chyba kazda ekipa musi od czasu do czasu na roznych forach) ignorowac wpisy wesolych gimnazjalistow. Tu moj kolega kibic Baltyku wymienia z nienawiscia ... Jantar Ustka. Wnioskuje, ze nienawidzi tez KTH Krynica a sympatia darzy Trafl Sopot i Barcelone.
Lubie: Jagiellonia Białystok Śląsk Wrocław Ruch Chorzów czemu Ruch? pracuje w Katowicach i wielu moich znajomych to rodowici Hanysi kazdy z nich jest za Ruchem...można powiedzieć , że przez te 16 lat wspólnej pracy zostaliśmy przyjacólmi (niektórym sie to w glowie nie miesci ze zagłebiak z hanysem moga sie przyjaznic)...przez te lata nasłuchałem sie wielu historii o ich klubie..imponuje mi ilośc zdobytych trofeów przez "Niebieskich" (żeby nie było jest to jedyna rzecz jakiej im zazdroszcze)...dlatego z czystym sumieniem moge stwierdzic ze szanuje i lubie Ruch....
1.Slask Wroclaw 2.Lechia Gdansk Moze kiedys dojdzie do zgody ze Slaskiem fajnie by bylo.Mieszkam 6 lat we Wroclawiu i zawsze kibole Slaska sa pozytywnie nastawieni do Zaglebia...moze kiedys ta zgoda nastapi bo klimat ku temu jest.