Ciekawy materiał w TVP3

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez BuBy_MaDnEss_#4 2006-05-22, 10:36 pm

Yooshky nad wrzuceniem materiału na neta pracują juz całe sztaby na kibice.net, wiec i tak sie pojawi ogólnie troche obciach zrobiła Zagłębiu...
BuBy_MaDnEss_#4

Postprzez stulatek 2006-05-22, 10:37 pm

Stanę w obronie tej dziewczyny
Nie w obronie tego co mówiła lecz filmu
Jechałem z nią w przedziale. niektórzy z was jechali również tym pociągiem i widzieli co policja robiła z kibicami na korytarzu, to również nagrywały ale nie zostało to pokazane wiec może nie ma co jechać po Rudej (która wtedy widziałem pierwszy raz w życiu gdyż pomyliłem przedziały) ze podała film do tv, tylko po redaktorach ze wycieli to co było im na rękę.
Choć z drugiej strony jak chciała pokazać zła stronę policji to mogła dopilnować calu emitowanie tego "dokumentu" na regionalnej
stulatek
fryta

Postprzez rzusi 2006-05-22, 10:37 pm

w cala polske nie poszlo rpzeciez to regionalna to tylko katosy itp.. wiec chociarz tyle...... WSTYD
rzusi

Postprzez PiotrekZaglebie 2006-05-22, 10:38 pm

Samobuj jak .... :evil: wkur... sie tylko :x Straszne to bylo pokazała najgorszych :x cpun itp a ci porządni :x kurrrr….. :!: :!: :!:
PiotrekZaglebie

Postprzez Mati_1987 2006-05-22, 10:40 pm

to się nazywa rządza pieniądza.. kilka zer na banknotach i się jebie w główce...
lipny strasznie ten reportaż.. twarze tak zamaskowane że ślepy by poznał coniektórych :?
nie mówiąc już o urywkach z tsp.. na których tylko jej morda była ukryta :?
ile ci dali $??
Mati_1987
Os.Piastów oficial fans

kpina

Postprzez 19JANIK06 2006-05-22, 10:40 pm

19JANIK06

Postprzez gutek_siewierz 2006-05-22, 10:43 pm

rzusi napisał(a):w cala polske nie poszlo rpzeciez to regionalna to tylko katosy itp.. wiec chociarz tyle...... WSTYD

no niestety poszlo jednak w Polske.

Ja na cyfrze ogladalem :/
gutek_siewierz

Postprzez Bart19 2006-05-22, 10:43 pm

W@llace napisał(a):Racja! Nie ma najmniejszego sensu ,zeby puszczac to w obieg. Wstyd i tyle...

wiesz ale to juz poszło na cała polskę jedyne pocieszenie jest takie ze
Po

1 mało osób ogladała PR3
2 późna godzina emisji 23:00

eh cała Polska sie bedzie z nas śmiała eh co za Wajda :(
Bart19

Postprzez Sebastian 2006-05-22, 10:44 pm

To było transmitowane na całą Polske :oops: Ale wstyd :oops:
Sebastian

Postprzez kobialka 2006-05-22, 10:44 pm

stulatek napisał(a):Stanę w obronie tej dziewczyny
Jechałem z nią w przedziale. niektórzy z was jechali również tym pociągiem i widzieli co policja robiła z kibicami na korytarzu, to również nagrywały ale nie zostało to pokazane wiec może nie ma co jechać po Rudej (która wtedy widziałem pierwszy raz w życiu gdyż pomyliłem przedziały) ze podała film do tv, tylko po redaktorach ze wycieli to co było im na rękę.
Choć z drugiej strony jak chciała pokazać zła stronę policji to mogła dopilnować calu emitowanie tego "dokumentu" na regionalnej

chciala pokazac policje, to mogla se jechac na inny ecz, a nie na ZaGŁĘbie, chlanie z gwinta, wciaganie i inne chu.... po co byly? zeby pokazac jaka to policja jest zla? nie sadze, wiec nie chrzan. dobrze wszyscy wiedza, ci co jezdza jak zachowuje sie policja ale to nie powod by odrazu leciec z tym do tv!!!!
kobialka

Postprzez Tomaszek 2006-05-22, 10:45 pm

tylko k***a nic nie wypisujcie na kibice.net/forum

bo zadużo mądralińskich na tamtym forum... niech sobie popiszą, pośmieją się... i tak wszyscy wiemy że nikt z "poważnych ludzi" nie miał z tym nic wspólnego... a że ktoś jest idotą i traktuje ten "reportaż" poważnie to już jego sprawa...
Tomaszek
Żółta kartka

Postprzez problematyk-ziom 2006-05-22, 10:46 pm

rzusi napisał(a):w cala polske nie poszlo rpzeciez to regionalna to tylko katosy itp.. wiec chociarz tyle...... WSTYD

:lol: we wszystkich regionalnych to puścili !! :evil: :roll:
problematyk-ziom

Postprzez Sebastian 2006-05-22, 10:51 pm

Jedyne na plus to fakt, że pobijemy chyba rekord na forum. 146 użytkowników :shock: Brakuje jednego do wyrównania rekordu :lol:
Sebastian

Postprzez stulatek 2006-05-22, 10:52 pm

kobialka napisał(a):
stulatek napisał(a):Stanę w obronie tej dziewczyny

chciala pokazac policje, to mogla se jechac na inny ecz, a nie na ZaGŁĘbie, chlanie z gwinta, wciaganie i inne chu.... po co byly? zeby pokazac jaka to policja jest zla? nie sadze, wiec nie chrzan. dobrze wszyscy wiedza, ci co jezdza jak zachowuje sie policja ale to nie powod by odrazu leciec z tym do tv!!!!

Zgadzam się, choć zamysł, wedlug zapowiedzi był dobry, ale wyszło jak zwykle.
Zgadzam się również, że nie powinna nagrywać alkoholikow ani narkomanów tylko tych co mieli być głownymi aktorami reportarzu.
Ale powtórze, ZAMYSŁ BYŁ DOBRY, chciałem pokazć domownikom jak wygłąda zachowanie policji na wyjeździe oraz, że kibic nie zawsze ponosi wine za to co się dzieję, mam nadzieje, że usneli i nie doczekali końca
Ostatnio edytowano 2006-05-22, 10:57 pm przez stulatek, łącznie edytowano 1 raz
stulatek
fryta

Postprzez ziomek1984 2006-05-22, 10:52 pm

kobialka napisał(a):
ziomek1984 napisał(a):No to reportaż zajebisty. "Jej marzeniem jest praca w policji" Bez komentarza. Fajnie masz laska. Ogólnie ten film nic ciekawego nie pokazał, poza tym ze siebie zobaczyłem :) i kilku ziomków.

Nic ciekawego nie pokazal? a cos ty chcial zobaczyc? zrobila z nas bande pijakow, cpunow i debili, a z lasek dziwki ktore tylko chleja,liza sie z chlopakami i klna jak szewcy, sorki ale mnie sie to nie podoba!!!!!!! Mogla pokazac swoja morde jak taka madra jest !!!
a z tym jezdzenien to tez chyba jej sie cos przysnilo, bo jakos jej nie widuje na wyjazdach od dawna.
Dala dupy na calej linii i mam wielka nadzieje ze jej to nie przejdzie lekko!!!

PS sorki ale lekko mowiac wkurzylam sie

Chodziło mi o to że nic nowego nie zobaczyłem!!! Poprostu stereotyp kibica widziany przez większąść ludzi. Coś podobnego do klatki???? Pozdro

P.S. Ruda gratuluje reportażu!!!!!!!!!!!!!!!!
ziomek1984

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kibice