Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
rzusi napisał(a):w cala polske nie poszlo rpzeciez to regionalna to tylko katosy itp.. wiec chociarz tyle...... WSTYD
W@llace napisał(a):Racja! Nie ma najmniejszego sensu ,zeby puszczac to w obieg. Wstyd i tyle...
stulatek napisał(a):Stanę w obronie tej dziewczyny
Nie w obronie tego co mówiła lecz filmu
Jechałem z nią w przedziale. niektórzy z was jechali również tym pociągiem i widzieli co policja robiła z kibicami na korytarzu, to również nagrywały ale nie zostało to pokazane wiec może nie ma co jechać po Rudej (która wtedy widziałem pierwszy raz w życiu gdyż pomyliłem przedziały) ze podała film do tv, tylko po redaktorach ze wycieli to co było im na rękę.
Choć z drugiej strony jak chciała pokazać zła stronę policji to mogła dopilnować calu emitowanie tego "dokumentu" na regionalnej
rzusi napisał(a):w cala polske nie poszlo rpzeciez to regionalna to tylko katosy itp.. wiec chociarz tyle...... WSTYD
kobialka napisał(a):stulatek napisał(a):Stanę w obronie tej dziewczyny
Nie w obronie tego co mówiła lecz filmu
Jechałem z nią w przedziale. niektórzy z was jechali również tym pociągiem i widzieli co policja robiła z kibicami na korytarzu, to również nagrywały ale nie zostało to pokazane wiec może nie ma co jechać po Rudej (która wtedy widziałem pierwszy raz w życiu gdyż pomyliłem przedziały) ze podała film do tv, tylko po redaktorach ze wycieli to co było im na rękę.
Choć z drugiej strony jak chciała pokazać zła stronę policji to mogła dopilnować calu emitowanie tego "dokumentu" na regionalnej
chciala pokazac policje, to mogla se jechac na inny ecz, a nie na ZaGŁĘbie, chlanie z gwinta, wciaganie i inne chu.... po co byly? zeby pokazac jaka to policja jest zla? nie sadze, wiec nie chrzan. dobrze wszyscy wiedza, ci co jezdza jak zachowuje sie policja ale to nie powod by odrazu leciec z tym do tv!!!!
kobialka napisał(a):ziomek1984 napisał(a):No to reportaż zajebisty. "Jej marzeniem jest praca w policji" Bez komentarza. Fajnie masz laska. Ogólnie ten film nic ciekawego nie pokazał, poza tym ze siebie zobaczyłem :) i kilku ziomków.
Nic ciekawego nie pokazal? a cos ty chcial zobaczyc? zrobila z nas bande pijakow, cpunow i debili, a z lasek dziwki ktore tylko chleja,liza sie z chlopakami i klna jak szewcy, sorki ale mnie sie to nie podoba!!!!!!! Mogla pokazac swoja morde jak taka madra jest !!!
a z tym jezdzenien to tez chyba jej sie cos przysnilo, bo jakos jej nie widuje na wyjazdach od dawna.
Dala dupy na calej linii i mam wielka nadzieje ze jej to nie przejdzie lekko!!!
PS sorki ale lekko mowiac wkurzylam sie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników