Krawiec napisał(a):Lobuziak jesteś przewrotny i z pewnością mógłbyś z takimi zdolnościami zrobić karierę w jakiejś młoodzieżówce partyjnej albo w najgorszym razie w handlu bezpośrednim.
Rady co do tego, jaką kto ma wybrać droge życiową - zachowaj dla osób które uważają Cie za autorytet. Ja za autoytet Cie nie uwazam.
A karierowiczem to jesteś chyba Ty. Ja poglądów nie zmieniam od zamierzchłych czasów.
Krawiec napisał(a):Nikogo nie przekonywałem że kibice Zagłębia to antyfaszyści jako całość choć tak powinno być bo faszyzm niemiecki przyczynił się do zniszczenia naszego naródu jak żadna inna ideologia.
Do zniszczenia naszego narodu, przede wszystkim przyczynili się sojusznicy. W chwili próby stwierdzili, żenie będą ginąć za Gdańsk i Warszawe.
Uwazasz że ONRowcy wychwalają faszyzm niemiecki? :shock: (bo chyba o nich piszesz) - jeśli tak to gratuluje wyobraźni. Ale nie chce być ich adwokatem!
Krawiec napisał(a):Powrórzę po raz kolejny, że wpisałem się tu aby zaprotestować przeciwko łączeniu kibiców Zagłębia z faszyzmem przez polityków BO TAKI JEST TEMAT WATKU, a nie żeby udowadniać, że kibice Zagłębia jako całość są tolerancyjni i co sobie tam jeszcze dopowiesz .
A ja we wróżby nie wierzę ;)
A jeśli chodzi o wpisy w temacie - odniosłem inne wrażenie ;)