Zagłębie Sosnowiec - Lechia Gdańsk kibicowsko

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez BuBy_MaDnEss_#4 2005-08-21, 8:05 am

Kamil^ napisał(a):Z tego co słyszałem to koleżanka która chodziła po Sosnowcu w koszulce wisły niestety ją straciła.

K...a i takie ciecie najbardziej mnie wkurwiają :evil:

Sory za bluzgi ale jak mozna skroic dziewczyne z szala czy koszulki ??

Szacunek dla niejze zapieprzała te 600 km bez organizowanego wyjazdu !!

:!: CHCESZ MIEC KSOZULKE WISŁY?? TO SOBIE JĄ K..WA KUP LUB SKRÓJ KOMUS KONKRETNEMU Z WISŁY !! ZDOBYCZ NA DZIEWCZYNIE NIE JEST ŻADNA ZDOBYCZA !! :!:

EDIT: NO chyba ze to dziewczyna , mój wywód był o facetach ;]
BuBy_MaDnEss_#4

Postprzez pawelcio 2005-08-21, 10:53 am

Ejjj nie wiem co za kozak skroił tą koszulkę, nie wiem po co to piszecie tu, bo tu ku... nie ma się czym chwalić tylko ubolewać. Zamiast szacunek zyskać to ten kto tą koszulkę DZIEWCZYNIE ukradł to powinien się stać pośmiewiskiem, na pewno na innych forach piszą już, że Lechia skroiła flagę Arce, a kilkunastu kibiców Zagłębia w popisowej akcji w centrum Sosnowca skroiło DZIEWCZYNIE koszulkę Wisły.

PS. Do kolesia/kolesi którzy skroili tą dziewczynę.

Jesteście bohaterami Sosnowca, dawno nikt takiej zorganizowanej akcji na barwy innego klubu nie zrobił. SZACUNEK :?

Aha, jeszcze podobno od razu skasowali jakiegoś przedszkolaka z lizaka. Czyli dwie zdobycze na raz - koszulka i lizak!
pawelcio

Postprzez twari 2005-08-21, 11:09 am

Panowie spokojnie. Nikt dziewczyny nie pobil. Szacunek szacunkiem ale nie zycze sobie zeby po Sosnowcu bujali sie ludzie w koszulkach Wisly czy innych klubow. Rozumiem ze to dziewczyna - ok, ale skoro zdecydowala sie na taki krok to wiedziala co ja moze czekac. Uwazam ze nalezalo ja poprosic o zdjecie tej koszulki. A gdyby to nie poskutkowalo to wtedy ewentualnie ja skroic. Ale nie wiem jak bylo w rzeczywistosci.

I wierzcie mi - w Gdansku tez nikt by nie pozwolil aby po miescie ktos sie bujal w koszulce Zagłębia.
twari

Postprzez sowik 2005-08-21, 11:13 am

Jak jechałem tramwajem 21 z meczu ( tym pierwszym ) widziałem jak się za nią włuczyło jakiś trzech 14-15 latków. Czyżby to oni :roll: Ale tak po za tym to jest skandal, niewiem jaki down ukradł jej tą koszulkę. Dziewczyna jechała z Gdańska taki szmat drogi i jeszcze straciła na tym. HAMSTWO :evil:
sowik

Postprzez misiek1906 2005-08-21, 11:47 am

Po 1: Kto ma pewnośc, że to byli kolesie a nie np: 1 laska która ją skroiła ( a są takie ostre zawodniczki w Sosnowcu)
Po 2: Według mnie było by trochę inaczej gdyby to była koszulka Lechii a nie Wisły

takie moje zdanie
misiek1906

Postprzez olo69 2005-08-21, 12:28 pm

śmieszne macie problemy, ale to chyba świadczy o waszym wieku
pytanie, - czy gdyby miała koszulkę Zagłębie chuje zasługiwałaby waszym zdaniem na szacunek za odwagę?
1. W koszulce Wisły to niech sobie chodzi po Krakowie, a jeszcze lepiej po Gdańsku (tam chyba czułaby sie bezpieczniej)
Nie interesuje mnie czy straciła koszulkę czy nie to jest jej problem, ale jesli ją straciła i tak was to boli to sobie doróbcie ideologię np: że była lesbijką i w swoim zwiazku gra rolę mężczyzny, lub, że może kiedyś zrobi sobie operację i będzie chłopakiem :wink:
olo69

Postprzez Mati_1987 2005-08-21, 12:36 pm

Nie macie 100% pewności że ją straciła..
Kamil wyraźnie napisał:
Z tego co słyszałem to koleżanka która chodziła po Sosnowcu w koszulce wisły niestety ją straciła.

to jeszcze nie oznacza że straciła..więc wrzućcie na luz...
jeśli jednak tak się stało... to wstyd..
Mati_1987
Os.Piastów oficial fans

Postprzez warchlak 2005-08-21, 12:36 pm

ta laska podobniez miała już 50 wyjazdów wiec powinna wiedziec ze jak się jedzie incognito to się nie bierze barw klubowych. w szczególności wisly. poza tym jej nic nikt nie zrobil tylko ona jeszcze jednemu kolesiowi rozjebała łeb kamieniem ale wiecej już nie mówmy o tym. bylo mineło :wink:
warchlak
Prowokator

Postprzez Wuzel 2005-08-21, 12:54 pm

Od strony kibicowskiej - oprawa spoko ( kartoniada nie bardzo - ale powód znany), doping również - wielkie brawa
Wuzel
ŚRODULAK

Postprzez twari 2005-08-21, 1:20 pm

Mati_1987 napisał(a):Nie macie 100% pewności że ją straciła..
Kamil wyraźnie napisał:
Z tego co słyszałem to koleżanka która chodziła po Sosnowcu w koszulce wisły niestety ją straciła.

to jeszcze nie oznacza że straciła..więc wrzućcie na luz...
jeśli jednak tak się stało... to wstyd..

Jasne - jeszcze wyslijcie do niej specjalne przeprosiny! Ludzie - babka bujala sie po centrum w koszulce Wisły!! ZERO SZACUNKU! Kobitka nie jest malym dzieckiem i wie czym to grozi. A wy tu kur*a placzecie... Zachowujecie sie jak male dzieci! Straaaszny mi kur*a wstyd... Zacznijmy tolerowac takie zachowania to dopiero stracimy szacunek. Tu jest ZAGŁĘBIE! Dziewczyna przyjechala w gosci a zachowala sie jakby byla u siebie!
A z reszta - idzcie lizac teraz dupe Lechii bo straszna rzecz sie stala...
W koszulce Ruchu tez byscie pozwolili dziewczynie chodzic?
Tak to wszyscy jada na Wisle ze to wrog a teraz takie zachowania...
Jak dzieci kur*a, jak dzieci...
twari

Postprzez CharoN^ 2005-08-21, 1:39 pm

Podzielam zdanie Twariego. Bez przesady... Kilka osób z Gdańska spokojnie obejrzało wczorajsze widowisko na Ludowym (nie musieli się ukrywać, mieli ze sobą nawet barwy klubowe). Nie spotkały ich żadne przykrości. Jednakże chodzenie po Sosnowcu w koszulce Wisły jest swojego rodzaju przegięciem... Postarałbym się zrozumieć jeszcze, gdyby to była koszulka Lechii, ale Wisły... Wyjazdowiczka napewno wiedziała, że Wisła w Sosnowcu jest nielubiana... Koniec tematu.
CharoN^
Zagłębiak

Postprzez goly 2005-08-21, 2:06 pm

popieram twariego w 100%
goly

Postprzez BuBy_MaDnEss_#4 2005-08-21, 2:30 pm

No dobra Wisłą Wisła..... Nie porównujcie Ruchu do Lechii.

Mówicie chyba Twari " poprosic zeby zdjeła" i co w staniku miała jechac ?? Myślcie troche........

Chcemy miec szacunek w Polsce ?? To zapracujmy na niego a nie jedzmy cały czas na sukcesach starszego pokolenia Zagłebiaków !
BuBy_MaDnEss_#4

Postprzez buli 2005-08-21, 2:53 pm

Nie wiem jak wy wszyscy możecie pisać ,że doping był dzisiaj extra.... może i był a,le przez 10 minut pierwszej połowy... później troche młyn zrzucił z tonu.Jest jeszcze jedna sprawa do tych ludzi któryz byli na tych 3 sektorach gdzie był owy młyn, po co niektórzy z was wstawali jak i tak nic nie śpiewali?! to jest zupełnie bez sensu :/ juz chyba lepiej siedzieć niż stać takie jest bynajmniej moje zdanie.Pozdrawiam!
buli

Postprzez gĘsIA skÓrkA 2005-08-21, 2:58 pm

Doping średni :!: :!: nie taki zły
Czemu na meczu nie bylo śpiewane "Wszyscy wstają i ręce do góry" :?:
Wcześniej na meczach robiliśmy to i wychodzilo zajebiscie :wink:
gĘsIA skÓrkA

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kibice