Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
^m@rcin^ napisał(a):ATR napisał(a):O ile wiem to Sosnowiec i Elbląg nic poza Legią nie łączy. Chcielibyście też na Ludowym flagę Pogoni?
Jak nie wiesz jak jest to nie pisz lepiej nic.
Przemo z Ksawery napisał(a):madness jedź kiedyś na Łazienkowską i poobserwuj niektórych "kibiców" Zagłębia jak się zachowują
a chyba normalne jest to że jak ziomki przyjeżdżają to są impry...
dracoola napisał(a):
Co do flagi Czerwone Zagłębie, to dla mnie jest to straszna porażka. I jeszcze te debilne texty o nowym ładzie i zjadnoczeniu pod jedną flagą. Ja pierniczę nie ma 2 takiej flagi w Sosnowcu, która bardziej dzieli. Miało nie być polityki na stadionie, czy "grupa trzymająca władzę" już tego nie pamięta?? co się takiego zmieniło, wyraźnie deklarowaliście "nie" dla tej flagi, amstat??
Rujewit napisał(a):flaga CZERWONE ZAGŁEBIE jest super! od dzisiaj to moja ulubiona flaga!
już moja prababcia opowiadała mojej babci a Ona mnie że Zagłębie już wtedy było Czerwonym Zagłębiem! Więc zrozumcie to że CZERWONE ZAGŁĘBIE jest starsze od Gierka czy PRL-u razem wziętych! a to że niektórym kojarzy się tylko z PRL-em to świadczy tylko o tym że nie znają historii Polski czy naszego regionu, moja babcia która urodziła się jeszcze pod zaborem rosyjskim w Sosnowcu mówi że Zagłębie jest Czerwone od robotniczej krwi, tak się mówiło z 80 lat temu już, dlatego ta flaga jest dla mnie symbolem naszego regionu i najważniejsze jest po polsku! a nie po niemiecku czy angielsku, pozdrawiam!
^m@rcin^ napisał(a):http://www.fb03.prv.pl/flagi/czerzag.jpg
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników