Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
^m@rcin^ napisał(a):Leyton napisał(a):Czy ktoś wie kiedy było robione to zdjęcie? Ważna sprawa.
Dawno zanim Wiara zginela :(
Franz napisał(a):^m@rcin^ napisał(a):Leyton napisał(a):Czy ktoś wie kiedy było robione to zdjęcie? Ważna sprawa.
A juz myślałem że się flaga znalazła...
Z drugiej strony zastanawia mnie co ona tam robiła :/ . Może teraz też tam jest :D .
^m@rcin^ napisał(a):Franz napisał(a):^m@rcin^ napisał(a):Leyton napisał(a):Czy ktoś wie kiedy było robione to zdjęcie? Ważna sprawa.
A juz myślałem że się flaga znalazła...
Z drugiej strony zastanawia mnie co ona tam robiła :/ . Może teraz też tam jest :D .
Wlasciele flagi maja znajomych w Warszawie ktorzy sa kibicami Hutnika jak byli w Warszawie trafili akurat na mecz !
CO TY BREDZISZ ?? 6000 ?CHYBA NA WSZYSTKICH MECZACH DWÓCH SEZONÓW. I KIBICE SARMACJI ??TO JAKIS EWENEMENT.SZUKASZ CHYBA SENSACJI...PaWeL_G napisał(a):No i co jak wrażenia
napewno było ponad 1000 kibiców :)
A według nieoficjalnych źródeł ponad 6000
I powtarzam, nie wszyscy kibice Sarmacji lubią Zagłębie.
Tak szczerze to większość Zagłębia nie lubi tylko się nie przyznają.
PaWeL_G napisał(a):No i co jak wrażenia
CharoN^ napisał(a):PaWeL_G napisał(a):No i co jak wrażenia
Proszę Cię, nie szokuj już swoimi postami. Wedłu nieoficjalnych źródeł 6000 widzów ?! Jeżeli bawimy się w mnożenie to na spotkaniu Zagłębie - Śląsk mogłobyć ok. 50000 ... Większość fanów Sarmacji nie przepada za Zagłębiem ?! Ciekawe ... ja, choć jestem młody, wiem ilu kibiców dojeżdża z Będzina na mecze Zagłębia, jak licznie wspierają Sosnowiczan nawet w meczach wyjazdowych. Naprawdę pomyśl zanim coś napiszesz, jeśli nie lubisz Zagłębia ... twoja, i wyłącznie twoja sprawa. Cieszę się, że Sarmacja przebiła się do IV ligi, wkońcu to promocja Zagłębia Dąbrowskiego. Miejmy nadzieję, iż następny sezon będzie udany dla Sarmacji.
Jas napisał(a):Pewnie, że przyjde w barwach, ale jedynie w 1 lidze, by My nigdy nie spadniemy :twisted: :twisted: :twisted:
Tylko czy wasz awans nie skończy się tak jak poprzedni :) ?
Mam 2 blizny na twarzy od Was, za barwy GieKSy, ale w życiu ich nie stracilem i dalej zawsze chodziłem, teraz już tylko na mecz i z meczu... ale to nie z Waszych powodów :)
:(
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników