Kultowe Cytaty Z Ludowego :) ...

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez qpas 2004-06-15, 5:35 pm

Niemożemy też zapomnieć o Heńku na poloni bytom :lol: HAHAHA
qpas

Postprzez Gość 2004-06-15, 6:29 pm

qpas napisał(a):Niemożemy też zapomnieć o Heńku na poloni bytom :lol: HAHAHA

No Heniek na ostatnim meczu u nas z Chrobrym jak caly stadion spiewal OOOO ZAAAAGLEBIEEE OOO SOOOOSNOWIEEC to sie poplakal na schodach wiec widac ze jest wierny :) ale moze to % . ale nic Pozdro dla kultowych osob
Gość

Postprzez ŁOSKI1906 2004-06-15, 9:11 pm

No Heniek na ostatnim meczu u nas z Chrobrym jak caly stadion spiewal OOOO ZAAAAGLEBIEEE OOO SOOOOSNOWIEEC to sie poplakal na schodach wiec widac ze jest wierny ale moze to % . ale nic Pozdro dla kultowych osob

Nom Heniek naprawde jest równy gość wkońcu mieszka na moim osiedlu :lol:
ŁOSKI1906
Os.Piastów oficial fans

Postprzez CZaRnYY 2004-06-15, 9:35 pm

Wariat napisał(a):
No Heniek na ostatnim meczu u nas z Chrobrym jak caly stadion spiewal OOOO ZAAAAGLEBIEEE OOO SOOOOSNOWIEEC to sie poplakal na schodach wiec widac ze jest wierny ale moze to % . ale nic Pozdro dla kultowych osob

Nom Heniek naprawde jest równy gość wkońcu mieszka na moim osiedlu :lol:

Nie wiem czy jest się tutaj czym chwalić :evil:
No chyba, że dla niektórych to wzór do naśladowania?
To tylko drobne wtrącenie nie na temat...
CZaRnYY

Postprzez WOJTEK 2004-06-15, 10:09 pm

WARIAT I HENIEK TO JEDNA RODZINA,STARSZY CZY MŁODSZY ,CHŁOPAK CZY DZIEWCZYNA .LALALALALALALALALA :lol: :lol: :lol:
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez Asja 2004-06-15, 10:11 pm

Wojtek prosze cie - :lol: :lol: :lol: :lol:
To będzie kultowy tekst w II lidze na ludowym?? :lol: :lol:
Asja
Gwiazda

Postprzez Soyer 2004-06-15, 11:26 pm

a pamiętacie jak na jakimś meczu gość zawiesił się między sektorami na nogawce i wisiał głową w dół? :lol:
W sumie żal go było ale śmiesznie to wyglądało
Soyer
Moderator

Postprzez Monti 2004-06-16, 9:28 am

A mnie osobiscie śmiać się chciało jak na jeden z meczów zabrałem córkę. Nie znała się zupełnie na czym polega ta gra . Jak w przerwie spiker wymieniał zmiany to zapytała mnie co to sa te zmiany. Tłumacze jej że jak piłkarz gra słabo to trener dokonuje zmiany na innego piłkarza. Acha ... odpowiedział i po chwili namysłu zapytała ... a dlaczego sędziego nie zmienili przecież on wogóle nie umie sędzioewać ? :)
Monti
Moderator

Postprzez ŁOSKI1906 2004-06-17, 4:14 pm

Heniek trzymaj sie :lol:
Każdy cios przeciw mnie sprawia że mocniejszym staje sie ;Wilku. Ewenement; 8)
ŁOSKI1906
Os.Piastów oficial fans

Postprzez Piotruś Pan 2004-06-17, 11:07 pm

Hmmmm :idea: Myślę, że w II lidze ten temat może będzie bił rekordy pod wzgledem ilości postów !!! No bo przecież w II lidze to się będzie działo :!: :!: :!: :wink:
Wielkie pozdro :o
Hey Zagłębie ! :!: !
Piotruś Pan

re

Postprzez Qba 2004-06-20, 12:16 am

to ja tez swoje 3 grosze:

1)wyjazd na carbo... jade tramwajem 26 do centrum wysiadlem i sie do mnie Heniek przyczepil,zebym cos sie do piwa dolozyl, powiedzialem, ze nie mam, pozniej moze mu dam.. znalazl mnie po godzinie na patelni, zarzekal sie, ze ani grosza nie ma, no to ok, dalem mu jakas zlotowke.. ale ku mojemu zdziwieniu w 2 h pozniej podjechal sobie taksowka w polowie drogi z dworca na stadion (juz w gliwicach)

2)nie pamietam jaki mecz, ale siedzi sobie ojciec z synem, syn moze z 8-9 lat..ojciec caly mecz sie wydziera na maxa.. drze gume, ze az szkoda gadac, no to syn postanowil pojsc w slady ojca, krzyknal cos cichutko a na to tata: " i co sie k**** drzesz?!?"

3)Wally na Carbo... dostal kredytowego w pociagu :D:D:D:D:D

4)wracalismy na dworzec z Walki Makoszowy.. szlismy takim jakims zadupiem, domki jednorodzinne... jakas babcia w papilotach na balkonie i od nas ktos sie drze "i po cos sie tak odpier*****, przeciez i tak juz jedziemy"

5) ludowy, idzie babcia ze slonecznikiem, jakis koles siedzial z ekipka, wszyscy lekko podpici.. on do kobieciny podszel po slonecznik, a oni zaczeli skandowac "gorzko, gorzko" a potem "zostaw babcie"

6) klotnia dwoch starszych panow na ludowym, jeden mowi "Franek, mowie ci, ze do chu*a kota, tak to jest"

7) mecz ze Slaskiem u nas (ostatni) ludzie sie rzucaja na kraty, przelaza..otworzyli bramki, pokazuje bilecik babce z ochrony a ona na caly glos "A pierd**e to, wchodzcie sobie"

8) Staweki
Qba

Re: re

Postprzez CZaRnYY 2004-06-20, 8:23 am

Qba napisał(a):to ja tez swoje 3 grosze:

1)wyjazd na carbo... jade tramwajem 26 do centrum wysiadlem i sie do mnie Heniek przyczepil,zebym cos sie do piwa dolozyl, powiedzialem, ze nie mam, pozniej moze mu dam.. znalazl mnie po godzinie na patelni, zarzekal sie, ze ani grosza nie ma, no to ok, dalem mu jakas zlotowke.. ale ku mojemu zdziwieniu w 2 h pozniej podjechal sobie taksowka w polowie drogi z dworca na stadion (juz w gliwicach)

Nie wiem czy jeszcze z piwkiem w ręku nie wysiadł - coś mi się tak przypomina... :lol:
CZaRnYY

Re: re

Postprzez lukes 2004-06-20, 9:26 am

Qba napisał(a):to ja tez swoje 3 grosze:

2)nie pamietam jaki mecz, ale siedzi sobie ojciec z synem, syn moze z 8-9 lat..ojciec caly mecz sie wydziera na maxa.. drze gume, ze az szkoda gadac, no to syn postanowil pojsc w slady ojca, krzyknal cos cichutko a na to tata: " i co sie k**** drzesz?!?"

3)Wally na Carbo... dostal kredytowego w pociagu :D:D:D:D:D

4)wracalismy na dworzec z Walki Makoszowy.. szlismy takim jakims zadupiem, domki jednorodzinne... jakas babcia w papilotach na balkonie i od nas ktos sie drze "i po cos sie tak odpier*****, przeciez i tak juz jedziemy"

5) ludowy, idzie babcia ze slonecznikiem, jakis koles siedzial z ekipka, wszyscy lekko podpici.. on do kobieciny podszel po slonecznik, a oni zaczeli skandowac "gorzko, gorzko" a potem "zostaw babcie"

6) klotnia dwoch starszych panow na ludowym, jeden mowi "Franek, mowie ci, ze do chu*a kota, tak to jest"

7) mecz ze Slaskiem u nas (ostatni) ludzie sie rzucaja na kraty, przelaza..otworzyli bramki, pokazuje bilecik babce z ochrony a ona na caly glos "A pierd**e to, wchodzcie sobie"

8) Staweki

:D :D tak sie dziwnie sklada Qba ze przy wiekszosci tych sytuacji bylem 8)

to ja dorzuce jedna akcje - ale sam nie wiem czy smiac sie czy plakac czy wku.... :evil:
ostatni mecz z Nysa (przegrany 0-2) koncowka meczu i rozmowa dwoch starszych gosci:
-beznadziejne ta gra
-no Jozek bedziemy sie musieli przerzucic na szczakowianke
-tam przynajmniej jest co ogladac

:evil: :evil:
pzdr
lukes
no spin

Postprzez Wally 2004-06-20, 11:48 am

No Qba szcególnie punkt 3 jest rzeczywiście udany :evil:
Napisałem odwołanie i zobaczymy co z tego będzie :)

Był kiedyś mecz z MK Katowice wygrany 2:1, ale po 1 połowie przegrywaliśmy 0:1 po rzucie karnym. No i właśnie sędzie podyktował rzut karny dla katowiczan, cały Ludowy zamilkł, wszyscy czekają na "egzekucję", tylko jeden głos jest słyszalny - chodzi babka po sektorze i "słonecznik palony, słonecznik..."
:lol:
Wally

Postprzez SoSnOwiCzAniN_BuBy_PoGoN 2004-06-20, 1:31 pm

Prze zlewa byla na Odrze Opole jaki pochmielony kole
SoSnOwiCzAniN_BuBy_PoGoN

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kibice