Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
No Heniek na ostatnim meczu u nas z Chrobrym jak caly stadion spiewal OOOO ZAAAAGLEBIEEE OOO SOOOOSNOWIEEC to sie poplakal na schodach wiec widac ze jest wierny ale moze to % . ale nic Pozdro dla kultowych osob
Wariat napisał(a):No Heniek na ostatnim meczu u nas z Chrobrym jak caly stadion spiewal OOOO ZAAAAGLEBIEEE OOO SOOOOSNOWIEEC to sie poplakal na schodach wiec widac ze jest wierny ale moze to % . ale nic Pozdro dla kultowych osob
Nom Heniek naprawde jest równy gość wkońcu mieszka na moim osiedlu :lol:
Qba napisał(a):to ja tez swoje 3 grosze:
1)wyjazd na carbo... jade tramwajem 26 do centrum wysiadlem i sie do mnie Heniek przyczepil,zebym cos sie do piwa dolozyl, powiedzialem, ze nie mam, pozniej moze mu dam.. znalazl mnie po godzinie na patelni, zarzekal sie, ze ani grosza nie ma, no to ok, dalem mu jakas zlotowke.. ale ku mojemu zdziwieniu w 2 h pozniej podjechal sobie taksowka w polowie drogi z dworca na stadion (juz w gliwicach)
Qba napisał(a):to ja tez swoje 3 grosze:
1)wyjazd na carbo... jade tramwajem 26 do centrum wysiadlem i sie do mnie Heniek przyczepil,zebym cos sie do piwa dolozyl, powiedzialem, ze nie mam, pozniej moze mu dam.. znalazl mnie po godzinie na patelni, zarzekal sie, ze ani grosza nie ma, no to ok, dalem mu jakas zlotowke.. ale ku mojemu zdziwieniu w 2 h pozniej podjechal sobie taksowka w polowie drogi z dworca na stadion (juz w gliwicach)
2)nie pamietam jaki mecz, ale siedzi sobie ojciec z synem, syn moze z 8-9 lat..ojciec caly mecz sie wydziera na maxa.. drze gume, ze az szkoda gadac, no to syn postanowil pojsc w slady ojca, krzyknal cos cichutko a na to tata: " i co sie k**** drzesz?!?"
3)Wally na Carbo... dostal kredytowego w pociagu :D:D:D:D:D
4)wracalismy na dworzec z Walki Makoszowy.. szlismy takim jakims zadupiem, domki jednorodzinne... jakas babcia w papilotach na balkonie i od nas ktos sie drze "i po cos sie tak odpier*****, przeciez i tak juz jedziemy"
5) ludowy, idzie babcia ze slonecznikiem, jakis koles siedzial z ekipka, wszyscy lekko podpici.. on do kobieciny podszel po slonecznik, a oni zaczeli skandowac "gorzko, gorzko" a potem "zostaw babcie"
6) klotnia dwoch starszych panow na ludowym, jeden mowi "Franek, mowie ci, ze do chu*a kota, tak to jest"
7) mecz ze Slaskiem u nas (ostatni) ludzie sie rzucaja na kraty, przelaza..otworzyli bramki, pokazuje bilecik babce z ochrony a ona na caly glos "A pierd**e to, wchodzcie sobie"
8) Staweki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników