Zagłębie - Pogoń Szczecin

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Re: Zagłębie - Pogoń Szczecin

Postprzez PawełK 2008-11-09, 12:33 pm

Kangur napisał(a):k***a tutaj widać wszystko: http://pl.youtube.com/watch?v=bmf8c8jil ... re=related
My palimy flage, Pogoń rzuca racami i wylatuje poza sektor, i bije naszych fotografów. Puknijcie się w łeb następnym razem.

Jakich fotografów? Z tego co wiem żaden fotograf nie dostał!
PawełK
pyszałek

Postprzez Zoladz 2008-11-09, 12:34 pm

Bez watpienia podstawa bylo tych kilku debili, ktorzy:

1/ skroili flage fan-klubu Pogoni,

2/ wywieszali ja "do gory kolami" w tym w tzw zaproszeniu na mecz,

3/ spalili ja.

Cala reszta byla juz tylko konsekwencja

I niech sie pukna w leb (najlepiej stukilowym mlotem), bo popsuli na lata dobre relacje,
a i skomplikowali sytuacje dla Legii
Zoladz

Postprzez adamasso 2008-11-09, 12:48 pm

ja mysle ze starcie zdecydowanie dla nas ale wiem ze kazdy z was powie ze bylo inaczej, faktem jest ze
my wyskoczylismy z klatki i zaskoczylismy was, co ?
i mecz przegraliscie co strasznie was wkurwia, bo mysleliscie ze po pierwszym meczu znow wygracie. a tak to my sie cieszymy. :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

TYLKO POGOŃ MKS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
adamasso

Postprzez Med@lik 2008-11-09, 1:09 pm

Ojjj ta Pogoń. Przyjechali do Nas ( Częstochowy ) i to samo. Co to miało nie byc ile to Legionistów miało przyjechac. Specjalnie przez Warszawę pociąg. Flagę Rakowa rozwiesic do góry kołami.
I wkoncu przyjechał 1 Legionista (info. TMK).
Może mi ktoś albo na PW albo tutaj pzrybliżyc sytuacje jaka zaistaniała na mecz Zagłebie vs. Pogoń i jakie są wasze stosunki z Nimi.
Pozdro z Częstochowy!

RKS&ZKS
Med@lik

Postprzez flex 2008-11-09, 1:12 pm

Pośród wielu negatywów wczorajszego meczu z Pogonią na pocieszenie znajduję jeden pozytyw.
Daje się coraz bardziej zauważyć sprzeciw kibiców, społeczeństwa przeciwko tak debilnym zachowaniom pseudokibiców. Dało się to słyszeć na stadionie zarówno na trybunie głównej jak i tej bliżej budynku klubowego, słychać to również na forum.

Nie jest dla mnie, żadnym usprawiedliwieniem, że to nie pierwsza i nie ostatnia zadyma na stadionie.
Mam nadzieję, że jeśli to nie ostatnia zadyma to mimo wszystko takie zachowania odchodzą już w zapomnienie.
Apel do "kumatych" nie tłumaczcie się, że to Pogoń pierwsza wskoczyła, że to policja źle traktowała kibiców, że zupa była za słona.
Nic się nie bierze z niczego. Gdyby niektórzy "kibice Zagłębia" okazali się mądrzejsi od paprykarzy to nie musiałaby w kierunku trybuny głównej jechać armatka z wodą, nie strzelano by w naszym kierunku (także spokojnych, niewinnych ludzi) z broni gładkolufowej i być może ktoś nie zostałby po tym meczu kaleką.

W przeciwieństwie do niektórych, którzy teraz obrażają się i stwierdzają, że ich noga więcej nie pojawi się na Ludowym, ja będę dalej chodził, aby pseudokibice nie stanowili większości na stadionie, aby nie poczuli się bohaterami, bo nie było niczego czym mogliby się pochwalić w tej ich wczorajszej akcji.
flex
Administrator

Postprzez zaglebie76 2008-11-09, 1:25 pm

Pewnie flex - trzeba było zostać na sektorach ,pozwolić na spalenie naszych flag i na latanie Szczecińskich kmiotów po płycie boiska i rzucanie w nasze sektory rac.Może jeszcze zgodnie z zasada nadstawiania drugiego policzka - powinniśmy im wtedy dać trochę naszych rac ? To jest to twoje "okazanie mądrości" ?
Szkoda ,że stało się to co się stało - ale akcja z paprykarzami nie zaczęła się wczoraj ,tylko dużo wcześniej...Wiadomo było przed meczem ,że coś się będzie działo...
zaglebie76

Postprzez Korus 2008-11-09, 1:37 pm

Kiedyś święta trójca LEGIA POGOŃ ZAGŁĘBIE teraz? POGOŃ LEGIA BEZ ZAGŁĘBIA!
Korus

Postprzez Puzon 2008-11-09, 1:42 pm

Prośba do wszystkich!!

Nie zamieszczajcie na necie żadnych filmików ani zdjęć z wydarzeń pozaboiskowych na tym meczu. Te materiały mogą być użyte zarówno przeciw poszczególnym osobą, jak i przeciw Naszemu klubowi. Nawet zdjęcia z pozamazywanymi twarzami mogą posłużyć identyfikacji! Natomiast prasa może wykorzystać Wasze materiały, zamieszczone anonimowo, do jeszcze większego rozdmuchania tej afery.

Ps. Kto może niech wycofa z netu , to co zamieścił we wcześniejszych godzinach
Puzon
Adventure Group

Postprzez gryfus1948 2008-11-09, 1:43 pm

Ten mecz pokazal na jakim etapie jest zagłębie zarowno sportowym jak i kibicowskim. Wasz plakaty byly beznadziejne zreszta jak cala ta nagonka na ten mecz. Podnoszenie cisnienia paleniem flagi POGONI bylo przejawem zalosnego zachowania starozytnych golebi ktorzy powinni pod ziemia wegiel kopac!!!
Szczerze to wy wczoraj nic nie pokazaliscie, takie oprawy to my na przeciwnikow czwartoligowych robiliśmy. a nie na wielki mecz. Zagłębie zawsze było schowane gdzies za POGONIA i LEGIA i nigdy nie udawalo sie wam odbic od tego dna. Wczorajszy wieczor tylko to potwierdzil. Zapraszamy do SZCZECINA

TYLKO MKS!!!
gryfus1948

Postprzez Med@lik 2008-11-09, 1:43 pm

Sorry że się wtrące:
Ale taka jest też prawda. Dobrze powiedział flex. Mamy Euro 2012. Chcemy to dobrze zorganizowac lecz postępków nie ma. Chyba że minimalne w Budowie. A co z kibicami?? Kazdy wie że nienawisc Polaków z Niemcami i Anblikami jest straszna. I co? Mecz Polska vs. Anglia a pseudkokibice (nie mówię że z naszej strony ) rozpieprzają cały mecz co jest skutkiem jego przerwania.
Ale wybranie Pana Lato na prezesa PZPN moim zdaniem nie zaspokoji potrzeb zmian na trybunach.

A co do Waszego Meczu: tą flagę pogoń tak łatwo dała sobie odebrac??
Med@lik

Postprzez Schabu 2008-11-09, 1:50 pm

Czytam,czytam i czytam to forum i mam dość
Ostatnio edytowano 2008-11-10, 8:55 pm przez Schabu, łącznie edytowano 1 raz
Schabu

Postprzez mati_91 2008-11-09, 1:50 pm

Zachowanie policji na tym meczu było skandaliczne.
Pogoń zaczęła awanturę (rzucanie rac w kierunku naszej bramki), Zagłębie się przyłączyło.
Awantura trwała z 10 minut, potem policja wkroczyła - zaczęła lać wodą w sektor - oczywiście panowie policjanci nie pomyśleli, że ktoś postronny mógł dostać wodą.
Po meczu było jeszcze lepiej - policja zaczęła strzelać w kierunku wychodzących kibiców, lać wodę gdzie popadnie - Każdy na tym meczu był "uczestnikiem" awantury (bez różnicy czy był dzieckiem czy był emerytem).Zaskoczony byłem, kiedy stałem przyglądając się jak kibice opuszczali stadion pod ostrzałem wody z armatki wodnej, gdy w pewnym momencie jeden z "bardzo inteligentnych" policjantów zauważył zagrożenie z tłumu, który opuszczał stadion i skierował lufę w tym kierunku. Słyszałem rykoszety od krat. Mam nadzieję, że niektóre z opowiadań pomeczowych, które krążą po Sosnowcu są wymyślone.
Policja po raz kolejny pokazała swoją głupotę.
Straciłem szacunek do nich.
mati_91

Postprzez Łuki19 2008-11-09, 1:58 pm

b75 napisał(a):
ecikpiaski napisał(a):Mam Pytanie Czy Ktoś Po Meczu Widział Sytuację W któej Jeden Z kibiców (konkretnie to mój kumpel) dostał kulką w oko właśnie wróciłem od niego ze szpitala i nie będzie miał lewego oka czy ktoś to może nakręcił gdzieś na koma czy coś widział w tej sprawie podobno kumpel podnosił jakiegoś chłopca w wieku ok 10 lat bo on też dostał kulką kumpel wziął go na ręcę i dostał kulkę w oko

Jak ktoś coś widział proszę o info dzięki wielkie

HAHAHAHAHAH KULKA W OKO I PEWNIE PAŁA W DUPE JESZCZE HAHAHAHAHAH

temu panu co tak smieszno juz podziekujemy ban
Łuki19
Obserwowany

Postprzez emdżej 2008-11-09, 2:25 pm

Debilizm, istny debilizm. Najlepiej się od razu pozabijać o flagi.
emdżej

Postprzez Med@lik 2008-11-09, 2:28 pm

emdżej napisał(a):Debilizm, istny debilizm. Najlepiej się od razu pozabijać o flagi.

Widzę że nikt mi nie napisze jak to się zaczęło. Przecież z Tego co wiem to Zgody Zagłębie - Legia - Pogon nadal trwaja. Chyba że na drodze Zagłębie - Pogoń jakieś koleiny ??

Pozdro
Med@lik

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kibice