CKS Czeladź-kibice

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez tryyyyy 2006-09-22, 6:08 pm

PTAQ84 napisał(a):czelsi jest więcej prawdopodobne że teraz awansujecie więc poziom "trudności" stopniowo rośnie :)
pozdro!

Jutro 3 pkt z Wami (z Twoja druzyna? :) )i moge stawiac swoja glowe na awans CKS ;).

Greg1906 napisał(a):
tryyyyy napisał(a):Zabiles mnie w tym momencie. Nie pasuje Ci to - odpusc, nie czytaj.
TMK i kibice.net - mega lans :lol:
Mamy usiasc i plakac ze jest nas tylu i tylu i robimy to co robimy? Czym rozni sie lans ekip III ligowych od B Klasowych? Pliss...

Z tym lansem chodzi o to, że ktoś z drugiego końca Polski czytający opis "wyjazdu" do Ząbkowic w którym są kwiatki w stylu "gospodarzy zero" albo "w obie strony spokojnie" pomyśli, że nieźle się bujacie po Polsce i strachu nieznacie he he. A dla chłopaka stąd taki opis jest śmieszny i pożałowania godny. Równie dobrze mógłbym opisać mój wyjazd do ciotki na imieniny.

Zgadzam sie.
Niestety tak jak pisalem, opis dala osoba niekompetenta i mam nadzieje ze wiecej sie to nie powtorzy.
Pozdrow
tryyyyy

Postprzez PTAQ84 2006-09-22, 9:53 pm

czelsi nie sądze by obecnie była drużyna w B klasie która by mogła wygrać z CKSem w Czeladzi..na wyjeździe może się zdarzyć wpadka..ale w cuda nie wierze 8)
pozdro CKS!
PTAQ84
WOJKOWICE

Postprzez czeladzianin 2006-09-24, 3:58 pm

WOJTEK jestes tu osoba ktora uspakaja, mysli, i gasi gorące głowy, po co więc kiedy jest temat Czeladzi zawsze Tobie głowa się pali? Widzę, że tylko Ciebie Czeladź drażni, wszyscy wypowiadają się z szacunkiem za kibicowanie, oprawy w 7 lidze tylko Tobie nie gra, proponuje wiadro zimnej wody na głowę. Nie jesteś wyrocznią, tylko modem. Poczekaj na awansy i nigdy nie mów, że do śląskich miasteczek kibice Czeladzi się nie wybiore, zawsze to mobilizowało i teraz tez tak będzie, nie było nigdy odpuszczonego wyjazdu do tzw śląskich miasteczek. Ale to forum i każdy może napisać co tylko wymyśli Ty też!!!
Ostatnio edytowano 2006-09-24, 4:01 pm przez czeladzianin, łącznie edytowano 1 raz
czeladzianin

Postprzez WOJTEK 2006-09-24, 8:47 pm

A o co teraz chodzi ??
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez jarek2 2006-09-25, 7:49 am

Pragne przypomniec,ze gdy nasze Zaglebie nie mialo pilki(MOSiR w okregowce),nie jezdzilismy na wyjazdy pilki,hokeja nie bylo(nie bylo Orlat),koszykowka zlikwidowana,a na Plomien chodzila garstka w Kazimierzu,to pamietam ,ze to wlasnie chodzilismy na Czeladz wtedy 3 ligowa na nawet przyzwoitym poziomie,gdy kibice przyjezdni byli(Myszkow,Radzionkow,Jastrzebie,Opole).To dzieki Czeladzi kibice Zaglebia rowniez przetrwali,to samo tyczylo sie Niwki.Choc tam nie ma kiboli,ale gdy tylko przyjezdni sie pojawiali to i Zaglebie bylo.A teraz jestescie niewdzieczni tym mniejszym klubom.To dzieki nich w trudnych latach 90 tych dali nam szanse sie gdzies pojawic(oporocz Legi).My nie mielismy klubu?Zostali tylko kibice.Nie czytam wszystkich Waszych postow,ale chcialbym sie dowiedziec o wiek niektorych z Was.
Ostatnio edytowano 2006-09-25, 6:26 pm przez jarek2, łącznie edytowano 1 raz
jarek2
Żółta kartka

Postprzez Greg1906 2006-09-25, 2:20 pm

To oczywiście prawda, stadion CKS-u w ciężkim okresie był ważnym miejscem dla kibiców Zagłębia i nikt tego niepodważa. Ale drugą część Twojego posta, włącznie z określeniami, że "ktoś jeździ po Czeladzi" można podsumować, że całe szczęście, że to tylko internet. :?
Greg1906
Nadzieja białych

Postprzez WOJTEK 2006-09-25, 4:10 pm

Jarek - o czym Ty bredzisz ?? Kto po kim jeździ ?? W pierwszym poście wytknąłem tylko niepotrzebne lansowanie i na tym skończyłem. A Ty i Tobie podobni "kumaci" dorabiacie ideologię. Zupełnie niepotrzebnie.
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez tryyyyy 2006-09-25, 7:32 pm

WOJTEK napisał(a):A o co teraz chodzi ??

"...że najbardziej mi żal..."
tryyyyy

Postprzez Maniek TR 2006-09-25, 8:08 pm

Pozwole też króciutko wypowiedzieć się na ten temat a to z racji faktu że ostatnio (powiedzmy...) miałem do czynienia z kontrowersyjnym zachowaniem kibiców z Czeladzi. Raczej to nie był pierwszy skład Waszej ekipy (dawno nie miałem kontaktu z fanatykami z Czeladzi a za takich uważam ludzi typu Bu.. lub Mag... bo pamiętam ich właśnie z czasów gdy stanowili liderke na CKSie w latach 90 - SZACUNEK!) sprawdzając po ostatnim meczu z Arką w Sosnowcu na przystanku w Milowicach (w 3 osoby) autobus nr 91 w racji natrafienia na jakiegoś przybysza (bo tak też dotarli na Ludowy) usłyszeliśmy z ust 25-30 kibiców z Czeladzi wracających z meczu niezbyt (nawet bardzo) przychylne pieśni (oczywiście oni nas nie widzieli na początku). Poziom alkocholu w ich krwi spowodował nasze odpuszczenie i reprymende ustną. Myślę jednak że nie była to wasza główna ekipa. ALE NIESMAK POZOSTAŁ!
Maniek TR

Postprzez tryyyyy 2006-09-25, 8:33 pm

Maniek TR napisał(a):Pozwole też króciutko wypowiedzieć się na ten temat a to z racji faktu że ostatnio (powiedzmy...) miałem do czynienia z kontrowersyjnym zachowaniem kibiców z Czeladzi. Raczej to nie był pierwszy skład Waszej ekipy (dawno nie miałem kontaktu z fanatykami z Czeladzi a za takich uważam ludzi typu Bu.. lub Mag... bo pamiętam ich właśnie z czasów gdy stanowili liderke na CKSie w latach 90 - SZACUNEK!) sprawdzając po ostatnim meczu z Arką w Sosnowcu na przystanku w Milowicach (w 3 osoby) autobus nr 91 w racji natrafienia na jakiegoś przybysza (bo tak też dotarli na Ludowy) usłyszeliśmy z ust 25-30 kibiców z Czeladzi wracających z meczu niezbyt (nawet bardzo) przychylne pieśni (oczywiście oni nas nie widzieli na początku). Poziom alkocholu w ich krwi spowodował nasze odpuszczenie i reprymende ustną. Myślę jednak że nie była to wasza główna ekipa. ALE NIESMAK POZOSTAŁ!

Wracali z meczu Zaglebia? No bo skoro tak to faktycznie dziwne A jesli nie wracali z meczoru, to skad wiesz ze w ogole byli oni z CeKSy?
tryyyyy

Postprzez Maniek TR 2006-09-25, 8:42 pm

Wracali z meczu Zagłębia i byli to kibice z Czeladzi. Jeszcze jedna uwaga: nie traktujcie tego jako ataku na Was bo sam jakiś tam sentyment mam, ale skoro czujecie się też kibicami KLUBU REGIONU - ZAGŁĘBIA to musicie zwracać uwage na takie rzeczy. i CHODZI TU PRZEDEWSZYSTKIM O NIESMAK. Ci Panowie co byli od Was wiedzą o kogo chodzi ale tak jak wspomniałem była to ekipa dość mocno nadużywająca alkochol.
Maniek TR

Postprzez jarek2 2006-09-26, 1:31 pm

Ja rowniez pozdrawiam stara ekipe z lat 90 tych z Czeladzi,szczegolnie Bul...Spoko kolesie.
jarek2
Żółta kartka

Postprzez el medyko 2006-09-28, 4:13 pm

A wiec w ramach podsumowania tematu : pomimo ze Wojtek ucieka z tego tematu jak moze ja jednak jeszce do tego powroce bo wlasnie przejrzalem wszystkie 4 strony w tym temacie i orusze kilka spraw! otorz przyznam ze jestem z czeladzi i jezdze na cks i od kilku lat na zaglebie i pamietam czasy trzeciej ligi w czeladzi i popieram to co pisali wyzej ze nie bylo pilki w sosnowcu to Zaglebie przyjezdzalo do czeladzi oczywiscie super ! raczej wojtek nieprzyjezdzales do nas wtedy! teraz jest jak jest i nienasza wian ze mamy druzyne w 7 lidze i na twoim miejscu tzn na swoim miejscu ni dziwilbym sie ze piszemy gdzie jezdzimy i co robimy ! gdyz jest to z jakiejs strony ewenement ! reke dam sobie uciac ze nie byles na wyjezde cks-u nigdy a jesli kiedys to chyba 7 lat temu ! i nie fajnie ze wypowiadasz sie o czyms o czym akurat w tym momncie nie masz pojecia !! bo jezdzac juz drugi sezon fak nie po Śląskich ale po Zagłębiowskich miasteczkach mielismy przygody ! kilka razy obczajala nas jakas ekipa (Okradzinow<to jest w Dąbrowie>, Ujejsce<rowniez Dąbrowa>) wiec jak widzisz zaglebie dabrowskie ! po okradzionowie przypuscili atak na flage !! nie widze zadnej niezgodnosci w tym poscie z kibice.net bo niepowiesz mi ze w zabkowicach jest tylko zaglebie !!?? a pozatym jest to dosyc odlegla dzielnica i skoro jest o nas glosno zadnym problemem jest dla hanysow zaatakowanie nas !!a i jeszce ktos napisal o tym ze ciekawe czy jak bedzie trzeba jechac do slaskich mist to pojedziemy ! tu sa wyjazdy zaliczone popolsce ze zgodami Górnik Wojkowice - Wirek (37 osób)

Górnik Wojkowice - Podlesianka (13/17 osób)

Broń Radom - Olimpia Warszawa 6 osób

BKS Stal Bielsko Biała - Góral Żywiec (10 osób)

Odra Wodzisław - Legia Warszawa (ok. 15)

Beskid Skoczów - BKS Stal Bielsko Biała (2)

Victoria Jaworzno - BKS Stal Bielsko Biała (18)

+ wszystkie mecze u siebie i wyjazdowe Zagłębia Sosnowiec
Ciesze sie ze CKS znowu dziala i juz za rok awans do A-klasy wiec przy meczu z Piaskami bądź Zagłębiem II (o ile nie awansuja) bedziesz mial sposobnosc nas zobaczyc ! i podsumowujac glupota jest to ze tu wypisujemy "brudy" o lansowaniu :oops: bo itak wszyscy jestesmy za ZAGŁĘBIEM ! pozdrawiam
el medyko

Postprzez 19_06 2006-10-02, 8:06 pm

otuż to ...
Piasków niema na meczach CKSU .
tak jak to ktoś już napisał :

"Prawdziwe chłopaki z Piasków nigdy nie pójdą na CKS ! i nie pisze tego aby podgrzać atmosfere ale takie są fakty ! ALOSZA"
100% prawdy !

TYLKO ZAGŁĘBIE !
19_06
Żółta kartka

Postprzez WOJTEK 2006-10-02, 10:37 pm

Jasne el medyko. Wszystko wyssałem z palca a w Ząbkowicach czekał na Was Widzew.
Pliz... nie piszcie pierdół bo to nikomu nie pomaga.
WOJTEK
Adventure Group

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kibice