Krawiec napisał(a):Nie rozumię Twojego toku rozumowania Łobuziak. Najpierw bagatelizujesz sprawę pisząc , że temat jest o dupie marynie , a później masz pretensje, że po wypowiedzi Klepacza nie pobiegliśmy pod UM protestować. Wg mnie najpierw trzeba sprawę przedyskutować , a później coś robić żeby nie działać na tzw pałę.
Dla mnie temat o dupie marynie... dla Was nie. Sam zarzuciłeś hipokryzje typom z ONR-ja Ci napisałem co o tym sądze. Skoro uważasz/uważacie, że wystarczy wyrazić swoją opinię na forum to OK. Jednak może się kiedyś okazać że jakiś ONRowiec powie Ci że wystarczy swoją opinię o dragach...wyrazić na forum :) Ale to tylko domniemanie, bo z ONR nie mam nic wspolnego.
Krawiec napisał(a):A co do sensu wyrażania swoich opinii poprzez net . Czy wg Ciebie akcja mailingowa mająca na celu korektę daty powstanie naszego klubu na stronie PZPN to też net kozactwo ?
A nie uważasz że to dwie sprawy o nieco innym kalibrze?
Uważam że do PZPNu powinno wpłynąć pismo od Zarządu Naszego klubu. Wraz z pismem powinien być RYS HISTORYCZNY(tak się to nazywa?) klubu plus załączniki w postaci dokumentów z dawnych lat. Do tego akcja kibiców. Może tak było - nie wiem... ja uważam że tak właśnie byłoby najlepiej.