Lechia Gdańsk
Śląsk Wrocław
Raków Częstochowa
Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
TU SIĘ KOLEGA BARDZO MYLI. LECHIA WTEDY AWANSOWAŁA Z 2 LIGI DO PIERWSZEJ. WIĘC BEZ POPADANIA W MITOMANIĘ.wieszczu napisał(a):Już odpowiadam kolego asdf.
Lechię Gdańsk mam w sercu od 1983r.Miałem wówczas 10 lat i Lechia grała w PZP z Juventusem Turyn.Gdańszczanie byli wtedy klubem III-ligowym,a w składzie Juve grało 7(!) mistrzów świata z 1982r.Mimo bardzo młodego wtedy wieku zapamiętałem z tych spotkań dość sporo.Od tamtego czasu pokochałem ten klub i tak jest do dziś.I tak już zostanie!!!
WOJTEK napisał(a):TU SIĘ KOLEGA BARDZO MYLI. LECHIA WTEDY AWANSOWAŁA Z 2 LIGI DO PIERWSZEJ. WIĘC BEZ POPADANIA W MITOMANIĘ.wieszczu napisał(a):Już odpowiadam kolego asdf.
Lechię Gdańsk mam w sercu od 1983r.Miałem wówczas 10 lat i Lechia grała w PZP z Juventusem Turyn.Gdańszczanie byli wtedy klubem III-ligowym,a w składzie Juve grało 7(!) mistrzów świata z 1982r.Mimo bardzo młodego wtedy wieku zapamiętałem z tych spotkań dość sporo.Od tamtego czasu pokochałem ten klub i tak jest do dziś.I tak już zostanie!!!
WOJTEK napisał(a):A NIE UWAŻASZ, ŻE NIE POWINIENEŚ PISAĆ JAK NIE WIESZ O CZYM ?? NIE ZAUWAŻYŁEŚ , ŻE TEN POST DOTYCZY WYPOWIEDZI WIESZCZA ?? ZNÓW KTOŚ SIĘ ZA CIEBIE MUSI WSTYDZIĆ. TYM RAZEM PANI OD POLAKA. :lol: :lol:
wieszczu napisał(a):Jednak już dotychczasowe deklaracje sporej części forumowiczów,dotyczące gdańskiej Lechii stanowią dla mnie bardzo miłe zaskoczenie.Swoją drogą ciekawe skąd owa sympatia się bierze?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników