Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
Polecam przygody Pawełka z Legii http://forum.legialive.pl/viewtopic.php?t=7116&postdays=0&postorder=asc&start=90
CharoN^ napisał(a):Cygan Twoja opowieść jest równie ciekawa. Panowiec piszcie więcej, świetnie się czyta takie wywody, szczególnie nieobeznanym młodzianom (czyt. mnie :D).
z napisał(a):Ja napisze tu swoja Historie która miała miejsce rok temu .
Jechałem w szalu GieKSy z Będzina do Katowic na mecz . I pojechałem 21 tramwaj puzniej przesiadka w Sosnowcu na 15 jednak tu spotkałem ekipe z Zagórza jechali na mecz Zagłębie coś tam niepamietam jaki mecz.Oczywiście oni szok kilku z nich nawalonyh podskoczyło ze bijemy go .. i zaczeli ze mna gadać ustaliliśmy że solówka 1X1 wysiedliśmy za mostem co jest teraz remontowany po oddaleniu sie kilka metrów od przystanku jeden podskakuje do mnie i chce mi wywalić z pięści niestety ja mu wywaliłem pierwszy . Na to cała ekipa na mnie i buty po mojich plecach i głowie pużniej uciekli powod ktoś z starszych Zagłębiaków chyba był trzeżwy i powiedział że ja jestem tylko jeden ..co ciekawe ja miałem z tej akcji tylko koszulke troche podartą. Szkoda że nie doszło do solówki 1x1 bo było by wszystko normalnie tak to troche sie ośmieszyła ekipa z Zagórza :lol: . Miesiąc puzniej miałem spotkanie ustalone w Będzinie z kilkoma z tej akcji z zagórza ale to już inna historia :D
Do teraz mam kontakt z jednym z nich ( kilka dni po akcji na chacie Zagłebia mówiłem z jednym z Zagórza i okazał sie własnie z tej ekipy ) .. mam nadzieje ze napisze tu cos jak będzie widział moja wypowiedz :D
Pozdrowienia dla wszystkich Hools GKS From Będzin
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników