Zagłębie Sosnowiec vs. Radomiak Radom 11.05.2005 kibicowsko

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez Ader 2005-05-11, 8:18 pm

WOJTEK napisał(a):ZASKUTKOWAŁY ULOTKI. :twisted: :twisted: :twisted:

chyba nie do konca :roll:
pozdro Bua :p
Ader
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez Ader 2005-05-11, 8:21 pm

UWAGA !!
Przychodząc na młyn zobowiązany jesteś do :

1.Stania przez cały mecz !

2.Spiewania lub najlepiej darcia mordy

3.Noszenia barw klubowych

4.Słuchania osoby który jest na gnieździe ( nie ma za podawania piosenek przez inne osoby)

5.W miarę możliwości nie bluzgnia na drużynę i kibiców przyjezdnych

6.Podnoszenia kartonów machania flagami przygotowanymi przez grupę ULTRAS wtedy gdy trzeba a nie kiedy wam sie spodoba.

W razie nie dostosowanie się do Powyższych punktów zostaniesz wyproszony z sektora !
Wiec sie dobrze zastanow na ktorym sektorz chcesz zasiasc.

Tekst znajdujacy sie na ulotkach
Ader
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez emgie 2005-05-11, 8:23 pm

a co tu duzo mowic
prawda jes taka ze doping byl do dupy przez trzy czwarte spotkania
ostatnie 25 min bylo juz niezle
panowie, po co wpuszczacie takich lebkow jak ten na poczatku drugiej polowy ? ? ?
ten koles nie umiejac poderwac dopingu zwykle zaczyna kurwowac, wtedy ludzie zaczynaja spiewac. niestety
wygladalo to zalosnie :roll:

pozdrawiam
emgie

Postprzez CharoN^ 2005-05-11, 8:23 pm

Nie wiem jak odczuli to inni, ale ja doping oceniłbym co najwyżej na 3. Wciąż za duża grupa osób nie śpiewa... to jest nasz największy problem. Kolejnym jest nieznajomość podstawowych pieśni (może by tak śpiewnik kompletny wrzucić na stronę... coś by to na pewno pomogło). Jednego jeszcze nie mogę zrozumieć... ludzie przychodzą do młyna i "mruczą" zamiast drzeć jape! Tam trzeba się drzeć a nie podśpiewywać sobie pod nosem... Myślę, że konieczne jest ponowne zastosowanie metody z meczu z Bełchatowem...

Kolejna sprawa, tłum osób nie śpiewa, tylko narzeka :shock: (bo krzywy ogląda mecz, bo krzywy to, bo inny tamto..., a najbardziej mnie irytuje jak co poniektórzy nadają "dawaj tam, dawaj!", a jak przyjdzie co do czego to milczą).

Negatywnie rozczarowała mnie frekwencja... spodziewałem się grubo ponad 5 tys., a tu może było 4.5...

Z Jagiellonią na pewno będzie lepiej, pod każdym aspektem 8).

ps. Przed wejściem na stadion ktoś pomyślał, że ja mam za bluzą szalik Ruchu :lol:, a ja przecież tylko chciałem dostarczyć to niebiesko-białe płótno Duisburga :lol:.
Ostatnio edytowano 2005-05-11, 8:24 pm przez CharoN^, łącznie edytowano 1 raz
CharoN^
Zagłębiak

Postprzez BuBy_MaDnEss_#4 2005-05-11, 8:23 pm

Widzieliście co ludzie robili z tymi ulotkami..... konfetti ......... bez czytania........ więc akcja troche niewypał

Doping wydwał mi sie jeden ze słabszych w rundzie. O spikerze nie wspomne :evil: :evil: :roll: :roll:

Żeby nie było tak minorowo to gdyby wszyscy co przyszli dzisiaj do młyan spiewwali to było by dobrze. ilosc nie przełożyła sie na jakość.
BuBy_MaDnEss_#4

Postprzez SkOwRoN 2005-05-11, 8:23 pm

Ludzie bardziej wylewali z tych ulotek niż się do nich przystosowywali :? jak je rozdawałem to wszyscy byli ciekawi.. później taka konsternacja widoczna na ich twarzach.. i nagle śmiech :twisted: moim zdaniem nie przyniosły oczekiwanego rezultatu :cry:
SkOwRoN

Postprzez Carlos 2005-05-11, 8:33 pm

emgie napisał(a):panowie, po co wpuszczacie takich lebkow jak ten na poczatku drugiej polowy ? ? ?

to ja juz Panu napisze ze sie tak nieda zrobic , nie będziemy podchodzić i wywalac ludzi z młyna , zrobiła sie taka mała grupa która spiewała głośno i wpieszalismy sie tłum stalismy tyłem do boiska zeby wszystkich rozruszac . Jest w planach kolejna akcja która moim zdaniem przyniesie efekt i piękną pamiątke ale czy cos z tego będzie to nie wiadomo potrzebne jest poparcie kilku osób i dlatego sprowadzono mnie na ziemie :? pozdr
Carlos

Postprzez Carlos 2005-05-11, 8:38 pm

jeszcze jedna sprawa która znowu sie przewija - czy po kazydm meczu muszą byc jakies starty w komunikacji miejskiej jak juz chcecie rozładowac emocje to w drodze ze stadionu jets tyle pięknych bloków ponapierdalajcie troche z bani moze wam przejdzie . Przykro mi za wyzwiska i moją reakcje w autobusie ale panowie tak niemozna bo tym zachowaniem psujecie wizerunek nas kibiców a nie samych siebie , mimo wszystko pozdrawiam
Carlos

Postprzez mdc dg 2005-05-11, 8:49 pm

Na Zagłębiu już od dłuższego czasu nie ma dobrego dopingu i tak sobie myśle że może starsi kibice wzieliby się za porządek w młynie :?: To nie byłby może głupi pomysł ludzie może by nabrali szacunku i respektu i zaczeliby śpiewać,tylko czy byłby ktoś chętny :?: POZDRO
mdc dg

Postprzez Lars 2005-05-11, 8:51 pm

no niewiem czy z Jagiellonią bedzie lepiej. znowu grają w tyogdniu, niewiem dlaczego w piątek, jakby nie było weekendu. a dziś, gdyby grali o 17.30 (bo była taka możliwosc, ciemno robi sie ok 20.00) też było by wiecej ludzi. a tak to musiałem opuscic pierwszy meczyk u siebie...
MOJE SERCE JEST CZERWONO ZIELONO BIAŁE
Lars

Postprzez emgie 2005-05-11, 8:51 pm

Carlos2503 napisał(a):
emgie napisał(a):panowie, po co wpuszczacie takich lebkow jak ten na poczatku drugiej polowy ? ? ?

to ja juz Panu napisze ze sie tak nieda zrobic , nie będziemy podchodzić i wywalac ludzi z młyna , zrobiła sie taka mała grupa która spiewała głośno i wpieszalismy sie tłum stalismy tyłem do boiska zeby wszystkich rozruszac . Jest w planach kolejna akcja która moim zdaniem przyniesie efekt i piękną pamiątke ale czy cos z tego będzie to nie wiadomo potrzebne jest poparcie kilku osób i dlatego sprowadzono mnie na ziemie :? pozdr

sorki,mialem na mysli co innego. zjadlem jeden jedno slowo ;]
mialo byc panowie, po co wpuszczacie takich lebkow na gniazdo jak ten na poczatku drugiej polowy ? ? ?
ostatnio cos czesto o wszytkim zapominam ;]

PS kolejna akcja ? lanie po pysku ;] ?

pozdrawiam
emgie

!!!

Postprzez ^m@rcin^ 2005-05-11, 8:52 pm

Zebralismy 1032.90 PLN + 20 euro centow :lol: Dziekujemy !!!
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez DaMi 2005-05-11, 8:53 pm

Przez cały mecz stałem na murawie i napisze tylko że głośno było tylko kilka razy a reszta meczu słabizna.
DaMi

Postprzez WOJTEK 2005-05-11, 9:01 pm

emgie napisał(a):
sorki,mialem na mysli co innego. zjadlem jeden jedno slowo ;]
mialo byc panowie, po co wpuszczacie takich lebkow na gniazdo jak ten na poczatku drugiej polowy ? ? ?

PS kolejna akcja ? lanie po pysku ;] ?

pozdrawiam
A MOŻE TY WYJDZIESZ NA GNIAZDO ?? GADAC TO KAŻDY POTRAFI.
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez BuBy_MaDnEss_#4 2005-05-11, 9:05 pm

Kamil dobrze dzisiaj poprowadził doping nie miejcie pretensji do chłopaka nie wiadomo o co !! Wczujcie sie w role prowadzącego ze przychodzi na młyn i nic nie widzi czasami cos zobaczy jakąś akcje
BuBy_MaDnEss_#4

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kibice