Zagłębie Sosnowiec - Piast Gliwice (25.03.05)...

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez TazSc 2005-03-26, 9:16 am

Rowniez bez sensu jest gdy młyn cos spiewa po chwili reszta stadionu stopniowo tez zaczyna to spiewac, to młyn zamiast spiewac dalej to samo zeby wszyscy spiewali, to zaczynaja spiewac co innego i wychodzi chujnia..! No i do tego to mruczenie... ale o tym juz ktos napisał!
TazSc

Postprzez Ader 2005-03-26, 9:34 am

Wojciech moze raz siadziemy z nimi w tym mlynku i zrobimy taki doping jak na wyjazdach :lol: Ż.
P.S. Wesołych Świat dla wszystkich
Ader
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez Tomano 2005-03-26, 9:45 am

Mysle ze najlepszym ratunkiem dla Mlyna jest przesuniecie go o jeden sektor w lewo. Na skrajnym sektorze siedzi sporo kumatych ludzi ktorzy pomoga wam spiewac a i sam mlyn bedzie pod wieksza presja! W tej chwili to jedyny rzecz ktora moze uzdrowic ta paranoje :!:
Tomano
Adventure Group

Postprzez mdc dg 2005-03-26, 10:18 am

Jedynym rozwiązaniem jest wyp.......... tych kozaków mających 12 lat z młyna i wywarcie presji na kolesiach siedzących wokoło młyna aby stali cały mecz i brali udział w dopingu. Nie mógłby czasami się przejść jakiś PATROL złożony z kilku kumatych kolesi aby dopilnować porządku w młynie i jeszcze to wczorajsze śpiewanie na Giekse, czy ci ludzie wogóle wiedzieli z kim gramy?Niestety posiadamy jeden z najgorszych młynów wśród elity kibicowskiej tylko przez to że ktoś nie dopilnował aby tych dzieciaków nie wpuszczać do młyna przez to starsi olali doping bo nie mieli zamiaru stać koło skrzatów.
mdc dg

...

Postprzez Krawiec 2005-03-26, 10:18 am

Moja refleksja jest taka. Nie liczy się ilosc ale jakość. Nasz młyn śpiewa często ale słabo , cicho i niekonsekwentnie.

Wczorajszy doping był kiepski z powodów o których juz tu mówiono :

1) Oprawa w postaci rac nieskoordynowana z dopingiem (wypaliły się jakoś ni to z gruchy ni z pieturuchy i pieniadze, które mogły zasilić WF poszły w błoto bez efektu . Jeśli już robic oprawe z rac to z pomysłem i jajem tak jak ostatnio na hokeju oraz na meczach najbardziej prestiżowych.

2) Bluzganie które przeważyło nad dopingiem Zagłebia było żałosne. Jeszcze jestem w stanie zrozumieć odpowiedź dla Polonii na hokeju ale to była wyjątkowa sytuacja i prowokacja Bytomia. Jak mi sie wydaje niektórym tak spodobał się ten rodzaj dopingu że angazowali się wczoraj bardziej w bluzganie niż w doping dla Zagłębia. Wczoraj żultrasi byli spokojniejsi niz zwykle za to młyn cześciowo przejał po nich pałeczkę.

Opracujmy kilka przyśpiewek tak jak na Legii i tego się trzymajmy, wprowadzając co jakis czas coś nowego . Bluzgi trzeba wyeliminować do zera jeśli kibice przyjezdni nie prowokują , a pioseneczka o "głupich których nie trzeba siać " jest na miejscu w przypadku prowokacji - tylko że nas ta głupota niestety też dotyczy choć na szczęście w mniejszym stopniu.
Krawiec

Re: ...

Postprzez ^m@rcin^ 2005-03-26, 10:42 am

Krawiec napisał(a):
1) Jeśli już robic oprawe z rac to z pomysłem i jajem tak jak ostatnio na hokeju oraz na meczach najbardziej prestiżowych.

Tak bedzie.
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez Franz 2005-03-26, 10:59 am

Tomano napisał(a):Mysle ze najlepszym ratunkiem dla Mlyna jest przesuniecie go o jeden sektor w lewo.

Chodzi Ci o który sektor (wiem że jeden w lewo ale z której strony patrząć).
Franz
Pudzian

Lokalizacja: Sosnowiec- Pogoń Posty: Licznik nieczynny do odwołania

:)

Postprzez ^m@rcin^ 2005-03-26, 11:04 am

Franz napisał(a):
Tomano napisał(a):Mysle ze najlepszym ratunkiem dla Mlyna jest przesuniecie go o jeden sektor w lewo.

Chodzi Ci o który sektor (wiem że jeden w lewo ale z której strony patrząć).

W strone sektora gosci tam gdzie byl wczesniej ! Ja bym pomyslal nad jakims naglosnieniem jak jest na zylecie i na jadze ! Jak Krzywy spiewa od spikera to jest nawet spoko !

Nie ma to jak doping na hokeju :)
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez Tomasz49 2005-03-26, 11:57 am

Przed każdym meczem, przez forum nasze a i przez forum naszych przeciwników przewijają się pytania : Ilu ich przyjedzie? Będzie ich 100, 150 czy 700? Pytania logiczne, bo mecz bez kibiców to nie jest mecz! No i wchodzą kibice przeciwnika do "klatki". Wtedy pół? młyna plus żulia drze mordę: WYPIERDALAĆ! Myślę , że to że tym kibicom chciało się ruszyć dupy z domu i jechać za swoją drużyną jest godne szacunku. Chyba , że chcemy oglądać mecze w spokoju, bez tych "wrednych" gęb z Gliwic, Łodzi, Chorzowa? Tylko co to będzie za widowisko. A co z nami? Nie pojedziemy za Zagłębiem " na koniec świata"? Jeśli szanujemy naszych kibiców za to że są wszędzie z Zagłębiem to może okażmy to innym? Oczywiście, na chamstwo i prowokację ze strony przyjezdnych trzeba odpowiadać zdecydowanie!
Tomasz49

Postprzez the djinn 2005-03-26, 12:03 pm

hokej koszykówka czy siatkówka to są sporty odbywające się w hali gdzie doping jest o wiele bardziej skuteczny a na stadionie potrzebna jest większa siła lepeij żeby było 50 nonstop śpiewających kolesi niż 200 mruczków, jastem za ażeby przesunąć młyn w stare miejsce, na wyjazdach wszycsy się angażują w doping a u siebie żenada, tak jak kiedyś powiedzieli kibice z opola po meczu w sosnowcu "po tym co pokazaliście u nas, spodziewaliśmy się od was czegoś więcej" i wiadomą sprawa jest że nikt ze starszych kibiców niebędzie słuchał 15 kolesia prowadzącego doping, trzeba ostro wziąść się za doping bo samymi flagami nienadrobimy, których jest więcej niż ludzi w młynie :)
the djinn

!!

Postprzez ^m@rcin^ 2005-03-26, 12:52 pm

Na wczorajszym meczu zebralismy 786 zl ! Wszystkim dziekujemy !!
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez CharoN^ 2005-03-26, 1:33 pm

Ja również wtrące swoje trzy grosze. Nie będę oryginalny jeśli napiszę, że doping był katastrofalny, ktoś powinien za to odpowiedzieć... Kilka moich spostrzeżeń i uwag:
1. Cały sektor obok młynu był "na zawołanie". Wystarczyło tylko krzyknąć ostrzej z gniazda ("wstawać k...a!") a napewno cały sektor by wstał.
2. Powtarzam, doping był żałosny. Najbadziej irytowało mnie to, że nikt niepotrafił opanować tego co działo się w młynie. Myślałem, że jak wejdzie Piast doping się poprawi, niestety się rozczarowałem.
3. W młynie zero organizacji! Raz rozpoczynał krzywy, raz jakiś facet ze środka jęczał "byłoooo...", odpowiadało mu 5 osób. To było śmieszne... kompromitacja.
4. 75% nie wie co śpiewać. Przecież k...a tak nie może być.
5. Z całym szacunkiem dla krzywego, ale ja nie miałbym ochoty do śmiechu, kiedy w młynie panuje taki chaos, każdy mruczy co innego.
6. Odnośnie pirotechniki. Race zostały odpalone a młyn... milczał. Świetnie... chyle czoła.

To na tyle. Na koniec dziękuje wszystkim, którzy angażowali się przez całe 90 minut. Z pozytywnych aspektów to doping od 87 min. naprawdę godny podziwu.
Ostatnio edytowano 2005-03-26, 1:38 pm przez CharoN^, łącznie edytowano 1 raz
CharoN^
Zagłębiak

:(

Postprzez ^m@rcin^ 2005-03-26, 1:38 pm

Dokladnie doping byl dobry 3 minuty i po meczu :cry:
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez baggio 2005-03-26, 2:09 pm

Czytam wasze wypowiedzi i trzeba stwierdzic tak
po pierwsze:trzeba zmienic miejsce młyna
po drugie:wyprosić te 14-15 laski bo nie moge słuchać ich darcie i tych 15 latków też.
po trzecie :wypraszać tych co nie śpiewaja
I nie ma sensu robic opraw na mecze z Piastem ....nie to ze chce się wpierdalać w wasze sprawy ale tak mi sie wydaje.Te race mogły zostać na ŁKS..Ruch czy Widzew.
baggio

??

Postprzez ^m@rcin^ 2005-03-26, 2:13 pm

baggio napisał(a):po pierwsze:trzeba zmienic miejsce młyna

A moze na takich meczach na ktorych ni bedzie oprawy przeniesc go na miejsca stohjace ?
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kibice