ckspeter napisał(a):mam dla Was propozycję, zróbcie flagę choćby niewielką w barwach Zagłębia i napisem np. Katowice. Zagotowali by się chyba gieksiarze, hahaha. co wy na to???
Pomysł debilny zanim coś napiszesz to pomyśl dwa razy
Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
ckspeter napisał(a):mam dla Was propozycję, zróbcie flagę choćby niewielką w barwach Zagłębia i napisem np. Katowice. Zagotowali by się chyba gieksiarze, hahaha. co wy na to???
Zagórze_Fan napisał(a):ckspeter napisał(a):mam dla Was propozycję, zróbcie flagę choćby niewielką w barwach Zagłębia i napisem np. Katowice. Zagotowali by się chyba gieksiarze, hahaha. co wy na to???
Taka flaga nigdy nie powinna zadebiutowac na Ludowym.
Rozumiem flaga KATOWICE w barwach Ruchu (chyba już taka wisi, nie wiem bo nie obchodzi mnie Ruch).
Wracając do twojego pomysłu, to dobrym pomysłem okazałaby się flaga w naszych barwach z napisem SQUADRON, ale z tego co wiem, to Squadron to fanklub Legii a nie Zagłębia!
Zresztą wybór należy do Squadronu !
Pozdro!
^m@rcin^ napisał(a):Zagórze_Fan napisał(a):ckspeter napisał(a):mam dla Was propozycję, zróbcie flagę choćby niewielką w barwach Zagłębia i napisem np. Katowice. Zagotowali by się chyba gieksiarze, hahaha. co wy na to???
Rozumiem flaga KATOWICE w barwach Ruchu (chyba już taka wisi, nie wiem bo nie obchodzi mnie Ruch).
Wracając do twojego pomysłu, to dobrym pomysłem okazałaby się flaga w naszych barwach z napisem SQUADRON, ale z tego co wiem, to Squadron to fanklub Legii a nie Zagłębia!
Pozdro!
Squadron ma juz swoja flage !
Zagórze_Fan napisał(a):^m@rcin^ napisał(a):Zagórze_Fan napisał(a):ckspeter napisał(a):mam dla Was propozycję, zróbcie flagę choćby niewielką w barwach Zagłębia i napisem np. Katowice. Zagotowali by się chyba gieksiarze, hahaha. co wy na to???
Pozdro!
Squadron ma juz swoja flage !
Więc nie zauważyłem!
Ale lepiej że Squadron ma swoją flagę, niż pomysł kolegi "ckspetera" z flaga KATOWICE w naszych barwach! :wink:
^m@rcin^ napisał(a):
Koledzy sa z innych rejonow Slaska niz Katowice :)
Adi89 napisał(a):Morpheus napisał(a):Adi to co?? Robimy jakąś flagę "Katowice z Zagłębiem" ?? ;) :lol: :lol: :lol: :lol:
jesli ja zasponsorujecie ja moge zrobic projekt :D:D:D:lol:
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników