Zagłębie Sosnowiec - Polonia Bytom (3.04.2004) ...

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez DaMi 2004-03-31, 8:34 pm

Franz napisał(a):A ja jeszcze się chciałem spytać: Będą jakieś popisy kibica Andrzeja przed meczem czy nie :?: :wink: Tak z ciekawości pytam 8) .

A to jest niespodzianka :D
DaMi

Postprzez WOJTEK 2004-03-31, 9:18 pm

DaMi napisał(a):
Franz napisał(a):A ja jeszcze się chciałem spytać: Będą jakieś popisy kibica Andrzeja przed meczem czy nie :?: :wink: Tak z ciekawości pytam 8) .

DAMI ZMIERZA PEWNIE DO 1000 POSTÓW. :lol:
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez Leyton 2004-03-31, 9:19 pm

Posunięcie działaczy (k..wa jak ja nie cierpię tego określenia) Zagłębia jest oczywiście OK. A nawet bardziej niż OK. Szkoda tylko, że niektórzy kibice Polonii nie potrafią tego docenić. I nie mam tu na myśli tych, którzy tutaj się wpisują. Ogólnie wychodzi na to, że bardziej na obecności kibiców Polonii zależny nam, a nie im samym. Niektórym chyba coś się w głowach popierdoliło, bo wydaje mi się, że najbliższy mecz z wiernymi kibicami po obu stronach odbędzie się na Stadionie Ludowym 18 kwietnia 2004 roku, a nie 3 kwietnia 2004.
http://szarusiek.horisone.com/phpBB2/viewtopic.php?t=80
http://szarusiek.horisone.com/index.php#
Ostatnio edytowano 2004-04-01, 3:08 pm przez Leyton, łącznie edytowano 1 raz
Leyton

Postprzez rkwa 2004-03-31, 10:47 pm

Szacunek dla Waszych dzialaczy.Pokazali klase,wielu powinno sie uczyc i braz przyklad.

Pozdrowki.
rkwa
Legionista

Postprzez Misiek DG 2004-04-01, 10:04 am

DaMi napisał(a):

A może tą niespodzianką jest niejaki ... Wallygator :?:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Misiek DG
Adventure Group

Postprzez olo69 2004-04-01, 3:43 pm

No co za barany !!!!
Przyjeżdżajcie kibice Polonii zasiądziecie z nami w sektorach:-)

to chyba przedwczesny żart, mają problem z działaczami to ich problem, Zagłębie wychodzi im na przeciw i wystarczy, ale na sektorach to sobie mogą usiąść na Odrze albo Piaście. Coś mi się wydaje, że dla niektórych oprawa meczu robi się ważniejsza od samego meczu, a chyba nie o to chodzi. Jak tak dalej pójdzie to doprowadzimy do tego, że będzie jak na meczach reprezentacji siatkówki mężczyzn grają jak cioty, przegrywają 0-3, ale cała hala szaleje i wszyscy są szczęśliwi bo mogli sobie pokrzyczeć i podopingować wspaniałą reprezentację. To nie jest olimpiada, że liczy się udział tu liczy się rywalizacja i zwycięstwo(Zagłębia). Wiem dobrze, że kibice druzyny przyjezdnej podkręcają atmosferę, a oprawa dodaje smaczku widowisku, ale nie przesadzajmy. Swoją drogą na oprawę i doping piłkarze powinni sobie zasłużyć walką o każdą piłkę. Zwróćcie uwagę jak gra Ujek, (coraz częściej Skrzypek) jak często walczy o piłkę wydawałoby się beznadziejną, to są zachowania wg mnie które zasługują na brawa i doping, a nie tylko włożenie koszulki z emblematem Zagłębia.
olo69

Postprzez Artur 2004-04-01, 6:53 pm

olo albo jesteś kibicem cały czas, na dobre i na złe albo chcesz oglądać tylko zwycięstwa. Prawdziwego kibica poznaje sie po tym, że chodzi i dopinguje swoich ulubieńców nawet wtedy jak im nie idzie i mają załamanie formy - kibicować jak wygrywają jest najłatwiej, ale pobudzić ich do zwyciestw po seri porażek to jest wyczyn pozdro :wink: :lol:
Artur

Postprzez WOJTEK 2004-04-01, 8:27 pm

Artur napisał(a):olo albo jesteś kibicem cały czas, na dobre i na złe albo chcesz oglądać tylko zwycięstwa. Prawdziwego kibica poznaje sie po tym, że chodzi i dopinguje swoich ulubieńców nawet wtedy jak im nie idzie i mają załamanie formy - kibicować jak wygrywają jest najłatwiej, ale pobudzić ich do zwyciestw po seri porażek to jest wyczyn pozdro :wink: :lol:
OLO TRĄCI SZOWINIZMEM Z LEKKA.ALE...JESTEM PO JEGO STRONIE.TEŻ LEJĘ Z KIBICÓW SIATKÓWKI,GDZIE "ZAWODNICY" MAJĄ KIBICÓW W DUPACH BO CI I TAK ZAWSZE WYPEŁNIAJĄ HALE JAK KOLOROWE BYDŁO.I TE ICH ŚPIEWY.DRAMAT.POZDR OLO!! :lol:
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez olo69 2004-04-01, 8:47 pm

olo albo jesteś kibicem cały czas, na dobre i na złe albo chcesz oglądać tylko zwycięstwa. Prawdziwego kibica poznaje sie po tym, że chodzi i dopinguje swoich ulubieńców nawet wtedy jak im nie idzie i mają załamanie formy - kibicować jak wygrywają jest najłatwiej, ale pobudzić ich do zwyciestw po seri porażek to jest wyczyn pozdro

chyba sie nie zrozumieliśmy
1.jestem kibicem i chcę oglądać tylko zwycięstwa Zagłębia(nie widzę przeciwieństwa (albo)
2.serie porażek to piłkarze mieli ostatni raz jak spadali do II ligi
3. żeby mieć załamanie formy to trzeba mieć formę, a to ciężko ocenić biorąc pod uwagę 1 mecz w lidze i jeden mecz rezerw które ogladałem (sparingów na których byłem nie liczę bo wg mnie to mecze bardziej dla sprawdzenia koncepcji trenera)
4. chodziłem na I , II ligę V, IV, III, II i teraz znowu na III więc myślę, że mogę siebie nazywać kibicem Zagłębia (w przeciwieństwie do lanserów którzy chodzenie na mecze traktują jak modę która po sezonie dwóch przeminie)
5. powtarzam jeszce raz dla mnie najważniejszy jest mecz i zaangażowanie zawodników w grę, bo tak sie składa, że grają w klubie któremu kibicuję ja kibicuje mój ojciec i kibicował mój dziadek :wink: pozdr
olo69

Postprzez DaMi 2004-04-02, 7:17 am

Na meczu będą sprzedawane vlepki (3zł) i kalendarze (2zł) oraz będzie zbierana kasa do puszek. Wszystko to co uda nam się zebrać zostanie przeznaczone na oprawe meczu sezonu na stadionie Ludowym ze Śląskiem Wrocław :wink:
DaMi

Postprzez WOJTEK 2004-04-02, 8:20 am

NA MECZU Z MIEDZIĄ POD STADIONEM BYŁ PAN Z TRĄBKAMI.JAK BĘDZIE NA POLONII TO TRZEBA GO GRZECZNIE POGONIĆ.
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez Greg1906 2004-04-02, 8:45 am

Grzecznie pogonić trzeba by tych którzy wnoszą to na stadion a nie biednego pana. Jeżeli nikt nie będzie tego kupował to pan szybko zniknie. Poza tym ci wokaliści którzy przed meczem z Miedzią śpiewali do mikrofonu (jeżeli znowu będą występować), mogli by powiedzieć do mikrofonu co myślimy o trębaczach. Lekkie ośmieszenie trębaczy powinno poskutkować.
Greg1906
Nadzieja białych

Postprzez WOJTEK 2004-04-02, 10:14 am

Greg1906 napisał(a):Grzecznie pogonić trzeba by tych którzy wnoszą to na stadion a nie biednego pana. Jeżeli nikt nie będzie tego kupował to pan szybko zniknie. Poza tym ci wokaliści którzy przed meczem z Miedzią śpiewali do mikrofonu (jeżeli znowu będą występować), mogli by powiedzieć do mikrofonu co myślimy o trębaczach. Lekkie ośmieszenie trębaczy powinno poskutkować.
MAM NADZIEJĘ ,ŻE KRZYWY CZYTA TE SŁOWA. :lol: :lol: :lol: :lol:
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez the djinn 2004-04-02, 1:16 pm

Greg1906 napisał(a):Grzecznie pogonić trzeba by tych którzy wnoszą to na stadion a nie biednego pana. Jeżeli nikt nie będzie tego kupował to pan szybko zniknie. Poza tym ci wokaliści którzy przed meczem z Miedzią śpiewali do mikrofonu (jeżeli znowu będą występować), mogli by powiedzieć do mikrofonu co myślimy o trębaczach. Lekkie ośmieszenie trębaczy powinno poskutkować.

zgadzam sie trzeba dać wszystkim trębaczom do zrozumienia że trąby niesą mile widziane na ludowym, a na meczu z miedzia było ich kilka, sam widziałem podczas gdy wszyscy krzyczeli zagłębie jakiś gruby gówniarz który przyszedł ze swoim grubym ojcen wyłłłłłł na tej trabie jak baran a tatuś był zadowolony z synka :evil: :evil: :evil: :evil:
the djinn

Postprzez zgredos 2004-04-02, 5:41 pm

Dziwi mnie jedna rzecz jak nas nie wpuszczono między innymi do Gliwic to nikt się nami nie przejmował. A teraz robicie wielkie halo o kibiców Poloni to ich sprawa, niech się oni martwią . Nasz klub im problemów nie robi
zgredos

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kibice