Franz napisał(a):A ja jeszcze się chciałem spytać: Będą jakieś popisy kibica Andrzeja przed meczem czy nie :?: :wink: Tak z ciekawości pytam 8) .
A to jest niespodzianka :D
Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
DAMI ZMIERZA PEWNIE DO 1000 POSTÓW. :lol:DaMi napisał(a):Franz napisał(a):A ja jeszcze się chciałem spytać: Będą jakieś popisy kibica Andrzeja przed meczem czy nie :?: :wink: Tak z ciekawości pytam 8) .
DaMi napisał(a):Franz napisał(a):A ja jeszcze się chciałem spytać: Będą jakieś popisy kibica Andrzeja przed meczem czy nie :?: :wink: Tak z ciekawości pytam 8) .
No co za barany !!!!
Przyjeżdżajcie kibice Polonii zasiądziecie z nami w sektorach:-)
OLO TRĄCI SZOWINIZMEM Z LEKKA.ALE...JESTEM PO JEGO STRONIE.TEŻ LEJĘ Z KIBICÓW SIATKÓWKI,GDZIE "ZAWODNICY" MAJĄ KIBICÓW W DUPACH BO CI I TAK ZAWSZE WYPEŁNIAJĄ HALE JAK KOLOROWE BYDŁO.I TE ICH ŚPIEWY.DRAMAT.POZDR OLO!! :lol:Artur napisał(a):olo albo jesteś kibicem cały czas, na dobre i na złe albo chcesz oglądać tylko zwycięstwa. Prawdziwego kibica poznaje sie po tym, że chodzi i dopinguje swoich ulubieńców nawet wtedy jak im nie idzie i mają załamanie formy - kibicować jak wygrywają jest najłatwiej, ale pobudzić ich do zwyciestw po seri porażek to jest wyczyn pozdro :wink: :lol:
olo albo jesteś kibicem cały czas, na dobre i na złe albo chcesz oglądać tylko zwycięstwa. Prawdziwego kibica poznaje sie po tym, że chodzi i dopinguje swoich ulubieńców nawet wtedy jak im nie idzie i mają załamanie formy - kibicować jak wygrywają jest najłatwiej, ale pobudzić ich do zwyciestw po seri porażek to jest wyczyn pozdro
MAM NADZIEJĘ ,ŻE KRZYWY CZYTA TE SŁOWA. :lol: :lol: :lol: :lol:Greg1906 napisał(a):Grzecznie pogonić trzeba by tych którzy wnoszą to na stadion a nie biednego pana. Jeżeli nikt nie będzie tego kupował to pan szybko zniknie. Poza tym ci wokaliści którzy przed meczem z Miedzią śpiewali do mikrofonu (jeżeli znowu będą występować), mogli by powiedzieć do mikrofonu co myślimy o trębaczach. Lekkie ośmieszenie trębaczy powinno poskutkować.
Greg1906 napisał(a):Grzecznie pogonić trzeba by tych którzy wnoszą to na stadion a nie biednego pana. Jeżeli nikt nie będzie tego kupował to pan szybko zniknie. Poza tym ci wokaliści którzy przed meczem z Miedzią śpiewali do mikrofonu (jeżeli znowu będą występować), mogli by powiedzieć do mikrofonu co myślimy o trębaczach. Lekkie ośmieszenie trębaczy powinno poskutkować.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników