yahaya 1906, Możesz wkleić cytat z KibiceZaglebia.net może być na pw
z góry dzięki.
Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
Leżak napisał(a):Ja też mam pytanie do forumowiczów, wiem że jeździ na Zagłębie osoba z Mysłowic wie ktoś ile osób dopinguje Zagłębie mieszkając w Katowicach
Smazu napisał(a):Leżak napisał(a):Ja też mam pytanie do forumowiczów, wiem że jeździ na Zagłębie osoba z Mysłowic wie ktoś ile osób dopinguje Zagłębie mieszkając w Katowicach
Ja osobiście znam pare naszych za granicą wiec sadze ze nie jedna i nie dwie osoby
Moim zdaniem głupi pomysł, jakoś tak dziwnie żeby Zagłębie Sosnowiec miało FC w Hanysowie. Oczywiście zależało by to tez organizacji takiego Fc no i ewentualnej nazwy, bo jakoś dziwnie bym się czuł widząć na Ludowym fane z napisem Katowice, albo hanysy.yahaya 1906 napisał(a):Smazu napisał(a):Leżak napisał(a):Ja też mam pytanie do forumowiczów, wiem że jeździ na Zagłębie osoba z Mysłowic wie ktoś ile osób dopinguje Zagłębie mieszkając w Katowicach
Ja osobiście znam pare naszych za granicą wiec sadze ze nie jedna i nie dwie osoby
Może by założyli Fan-Club![]()
seler(L) napisał(a):haha no tak zgadzam się z Tobą lecz musisz wziąć poprawkę na to , że ci ludzi nie koniecznie muszą być hanysami sam pewnie wiesz jak to nie raz wygląda jak się szuka pracy i mieszkania , no a skoro w Tarnowskich Górach mamy fc no to w tam też mieć możemy , no a sam teren dość ciekawy dla tego piszę . Sam byłem zdziwiony jak się dowiedziałem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników