przez CharoN^ 2006-08-17, 3:28 pm
Ta melodia też jest ok. Ader... Cała Polska napaliła się na inną pieśń PAO (śpiewa już Widzew, Jaga, Korona, Wisła i bodajże KSC). Ta melodia jest nieznana, o ile wiem nitk się z nią jeszcze nie 'bawił'.
A to że my wolimy krzyczec... Coś w tym jest, ale to ludzie są znudzeni ciągłym powtarzaniem tych samych pieśni (już z kilkoma takimi opiniami się spotkałem). To właśnie ich trzeba rozruszac, dac im jakąś pieśń z jajem, gdzie można krzyknąc to 'oooooo' bujając się na w którąś strone. Fakt faktem, że predyspozycji do śpiewania trudnych piosenek to my nie mamy, ale trzeba iśc do przodu. Frekwencja z biegiem sezonu powinna rosnąc, jak będą wyniki zaczną przychodzic całkiem przypadkowi ludzie. Musimy zadbac o to, żeby nie siadali oni po 'naszej' stronie odkrytej (...bo czasem zdarza się, że na skrajnych od młyna siedzą rodziny...). Kończe, bo się rozpisałem :D. Wiem, tylko pisze a nie robie, ale ja 25 lat nie mam, postury poważnej też :D, więc ja porządku w tym młynie nie zrobie. pzdr :wink: