Zagłębie - Pogoń Szczecin

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Re: Zagłębie - Pogoń Szczecin

Postprzez musztra 2008-11-09, 9:58 am

michaelus napisał(a):
musztra napisał(a):Ty baranie lepiej już nic nie pisz, w internecie nie jesteś anonimowy tak jak Ci się wydaje.

To jest groźba? W razie gdyby wamcoś odbiło to pamiętajcie, że też nie jesteście anonimowi tak jak wam się wydaje.

To jest upomnienie dla twojej mądrej łepetyny,nie wypowiadaj się na temat o których nie masz zielonego pojęcia.
Bez odbioru
musztra

Postprzez ecikpiaski 2008-11-09, 10:38 am

19total90, dzięki stary ja słyszałem że to było przy wyjściu ze stadionu i nie wiem w końcu ale może mnie ktoś źle poinformował a widziałeś to że dostał ktoś w oko czy jesteś pewny ??
ecikpiaski

Postprzez Kangur 2008-11-09, 11:03 am

macieja napisał(a):Gdzie są teraz Ci napinacze internetowi którzy pisali,że Pogoni będzie w 100 masek??Że zrobicie nam piekło??To było to piekło??Pisaliście,że zagłębie jest wiele lepsze w bojówce od Naszej Pogoni,dlaczego w Szczecinie nie zrobiliście tego co my wczoraj w waszej wiosce??W Słubicach też niestety nie chcieliście,niby słaba ekipa i takie bzdety.JESTEŚCIE PIERDOLONYMI PARTYZANTAMI,JEBANE CIOTY!!!

:lol: :lol: :lol: Coście k***a takiego zrobili ? Pobiliście bezbronnego fotografa, ot cała wasza siła!
Kangur

Postprzez fan86 2008-11-09, 11:13 am

Nie wiem czemu nikt nie wspomniał o tym że przed wejściem na stadion stał meżczyzna z dzieckiem na rekach "policjant podszedł do małego i psiknoł gazem mu w oczy bez powodu "o to się zaczeły już zamieszki z policja przed meczem
Co do meczu chciałbym wspomnieć że śledzie juz dymili w Zabrzu i kilku zatrzymano i przewieziono do Katowic i dlatego tak długo nie wchodzili ponieważ spisywano ich przed wejsciem na sektor
"Czyli ochrona wiedziala o tym ze bedzie cos się działo lub mogła sie tego domyślać "
Co do zadymy to oni pierwsi nas zaatakowali i w jaki prosty sposób wtargneli na stadion kilka rac w nasza strone poleciało dobrze że naszczęscie nie spalili nam flagi "bo to co było stargane to był tylko jednorazowy transparent na ten mecz"
PS. wiadomośc do kilku osób wyżej chyba nie byliście na meczu bo cały czas było widac ze nasze chłopaki czekaja na zamieszki tylko nie chcieli zaczynać pogoń zaczeła u siebie było im szkoda stadionu a u nas moga przyjechac i zrobić dymy dobrze że nasi ich powstrzymali bo policij tam gdzie trzeba zawsze nie ma bronilismy kibiców i naszego stadionu przed śledziami bo gdymy nie nasze chłopaki to śledzie by wtargneły na nasz cały sektor"
PS. A jak komuś nie pasuje przychodzic na Ludowy to niech nie chodzi nikt go nie zmusza

BYŁO JEST I BĘDZIE ZAWSZE ZAGŁĘBIE
fan86

Postprzez ANTYpies 2008-11-09, 11:14 am

lecisz paprykarzu z odpaloną racą w strone bezbronnych !!! i kogo k***a nazywasz PARTYZANTEM. zrobiliscie tylko z siebie posmiewisko-zreszta nie pierwszy raz.....
ANTYpies

Postprzez pogonmks21 2008-11-09, 11:16 am

a czemu wy wszyscy tacy cwani nie byliscie w Słubicach ?
pogonmks21

Postprzez kaka1x 2008-11-09, 11:21 am

Kilkanaście osób rannych w tym niektórzy poważnie.Taki jest bilans tych kretyńskich zamieszek na stadionie niemiejących nic wspólnego z piłką nożną!
Gdy czytam że ktoś stracił oko kilka osób dostało kulkami w głowę to aż mi się żal robi wszystkich kibiców Zagłębia którzy chodzą na Ludowy!
Oczywiście ci co wywołali te zamieszki i w nich uczestniczyli to nie są kibice tylko chuligani
Bardzo mnię zawiódł Krzywy który tylko ostrzegał chuliganów by uważali na armatkę!Krzwy to taki sam chuligan jak ci wszycy którzy się wczoraj bili!
Ja pod jego wodzą nigdy nie będę dpingował Zagłębia a przynajmiej do czasu aż opadną we mie emocje!
kaka1x

Postprzez Kangur 2008-11-09, 11:23 am

kaka1x napisał(a):Kilkanaście osób rannych w tym niektórzy poważnie.Taki jest bilans tych kretyńskich zamieszek na stadionie niemiejących nic wspólnego z piłką nożną!
Gdy czytam że ktoś stracił oko kilka osób dostało kulkami w głowę to aż mi się żal robi wszystkich kibiców Zagłębia którzy chodzą na Ludowy!
Oczywiście ci co wywołali te zamieszki i w nich uczestniczyli to nie są kibice tylko chuligani
Bardzo mnię zawiódł Krzywy który tylko ostrzegał chuliganów by uważali na armatkę!Krzwy to taki sam chuligan jak ci wszycy którzy się wczoraj bili!
Ja pod jego wodzą nigdy nie będę dpingował Zagłębia a przynajmiej do czasu aż opadną we mie emocje!

Najlepiej jakbyś już nigdy nie odwiedził Ludowego. Pazie na razie!
Kangur

Postprzez macieja 2008-11-09, 11:24 am

Od nas z sektora wyleciało kilka masek,a wy jak byliście w Szczecinie to nie raczyliście podejść,I LEPIEJ ZAMKNĄĆ TEN TEMAT TO I TAK WIADOMO ŻE BĘDZIECIE PISAĆ ŻE POGOŃ DOSTAŁA W PIZDĘ I ŻE NAJEBALI TYLKO JAKIEGOŚ FOTOGRAFA,pozostało wam tylko pisanie na forum.O tyle byłem zdziwiony że od was wyleciała jakaś grupa,Która odrzucała race i szarpali siatkę,w tym jesteście najlepsi,BRAVO.
macieja

Postprzez PawełK 2008-11-09, 11:32 am

macieja napisał(a):Od nas z sektora wyleciało kilka masek,a wy jak byliście w Szczecinie to nie raczyliście podejść,I LEPIEJ ZAMKNĄĆ TEN TEMAT TO I TAK WIADOMO ŻE BĘDZIECIE PISAĆ ŻE POGOŃ DOSTAŁA W PIZDĘ I ŻE NAJEBALI TYLKO JAKIEGOŚ FOTOGRAFA,pozostało wam tylko pisanie na forum.O tyle byłem zdziwiony że od was wyleciała jakaś grupa,Która odrzucała race i szarpali siatkę,w tym jesteście najlepsi,BRAVO.

W takim układzie gdzie wtedy było te kilka masek od Was jak nasi szarpali siatką?
PawełK
pyszałek

Postprzez p_srodmiescie 2008-11-09, 11:36 am

pogonmks21 napisał(a):a czemu wy wszyscy tacy cwani nie byliscie w Słubicach ?

a czemu wy wszyscy tacy cwani nie wybiegliscie z sektora jak pod waszym sektorem było ~150 Zagłębia?
a czemu wy wszyscy tacy cwani wybraliscie tylko kilku naiwnych frajerow ktorych oszukaliscie, ze w imie barw i honoru powinni wybiec na murawe i rzucić racami w strone naszych sektorow, rzucając ich nam na pożarcie ?
a czemu wy wszyscy tacy cwani w Szczecinie tak nie wybiegliście?

macieja napisał(a):O tyle byłem zdziwiony że od was wyleciała jakaś grupa,Która odrzucała race i szarpali siatkę
a co, pewnie mieli jeszcze przejść do was przez kraty i poprosić na kolanach żebyście staneli do walki?

Ech...żal ....
Ciekaw byłem relacji naszych kibiców po starciach z policją... ale dla takich postów Szczecinian mi sie odechciewa tu wchodzic ;/
p_srodmiescie

Postprzez *Tolek* 2008-11-09, 11:41 am

Chyba polowa tu zebrala bardzo mocno w glowe wczoraj na meczu...
Popierdolilo was ludzie?
*Tolek*

Postprzez hellboyek 2008-11-09, 12:12 pm

W adnotacji do artykulu, a przede wszystkim komentarzy w portalu 11.pl

Jesli ktos nie pamieta, ze jeszcze kilka lat temu na stadionie wszyscy krzyczelismy Legia Pogon Zaglebie, to albo ma krotka pamiec, albo za malo lat, zeby to pamietac.

Piszac "przyjazn" autor mial na celu pokazanie tego, ze nie tak dawno druzyny te, a przynajmniej ich kibice sie szanowali, w przeciwienstwie do lat ostatnich... Nie chodzi o przyjazn jaka laczy kibicow Legii i Zaglebia, ale raczej o szacunek, ktory bardzo szybko i jak na razie zepewn bezpowrotnie zniknal...
hellboyek

Postprzez Kangur 2008-11-09, 12:16 pm

k***a tutaj widać wszystko: http://pl.youtube.com/watch?v=bmf8c8jil ... re=related
My palimy flage, Pogoń rzuca racami i wylatuje poza sektor, i bije naszych fotografów. Puknijcie się w łeb następnym razem.
Kangur

Postprzez Mrowa1906 2008-11-09, 12:23 pm

Ehh cwaniaki z was sa tylko za kratami.
Mogliście wybiec a nie patrzeć jak od nas szła ekipa już (~100 osób) pod wasze kraty paprykarze je**bane.
A wy co na to - rzucaliście tylko racami ; (
Żal mi was szczecininie .
Co do meczu to zabrakło nam szczescia pod samą bramką :(
Mrowa1906

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kibice