LECH POZNAN - ZAGLEBIE SOSNOWIEC 28 lipca 2007 - KIBICOWSKO

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez YOOSHKY 2007-07-20, 2:56 pm

Slim, przeczytaj jeszcze raz uważnie. Ale uważnie! No to jeszcze raz, łopatologicznie:
bazant napisał(a):Wie ktoś ile jest już osób zapisanych na wyjazd?
SLIM napisał(a):a co z kontrwywiadu jesteś??? Stanowczo jeszcze za mało osób się zapisało, więc się lepiej zapisz zamiast marudzić.
bazant napisał(a):Takiej odpowiedzi to może udzielać ale w Radiu Maryja :diabel2: Tak poprostu zapytałem z ciekawości
YOOSHKY napisał(a):Bardzo dobrze Ci odpowiedział. Następne takie pytanie (czyjekolwiek) = ostrzeżenie.
Tak lepiej?
-----------------------------------------------------------------------
SLIM napisał(a):Forum opanowali Ci gimnazjaliści a Ty się pierdołami zajmujesz ...
Cóż, bycie modem nigdy nie było moją ambicją (wolę sobie skrypty popisać :) ). Nigdy się tym nie zajmowałem i nigdy nie chciałem. Konto admina jest mi potrzebne ponieważ zajmuję się sprawami wyłącznie technicznymi.
YOOSHKY

Widze że kiepska mobilizacja :/

Postprzez BlueFanatic 2007-07-23, 5:02 pm

Przeglądam wasze forum i widze że kiepska mobilizacja panuje w waszych szeregach odnośnie wyjazdu na pierwszy mecz sezonu do Poznania.

Mam nadzieje że zjawi się was dużo (sprubujcie przebić inwazje widzewa na Poznań było ich około 3.000 :) nie no żarcik ale na 1000 fanatyków licze )

Pozdro z Poznania
Lech Lech KOLEJORZ !! !! !! !!
BlueFanatic

Postprzez buli11 2007-07-23, 6:41 pm

Dziwisz sie skoro nadal nie wiadomo czy w ogole zagramy w OE?
buli11

Postprzez AjriSSS 2007-07-23, 7:22 pm

Panowie co jest z Wami?? Zapi.....ć i zapisywać się. Tyle osób krzyczało że jak wejdziemy to im wszystkim pokażemy... A więc do dzieła!! Pełna mobilizacja!! Do sklepu marsz!!
Nie wiem jak dla Was ale dla mnie wyjazd na Lecha to będzie duże przeżycie
AjriSSS

Postprzez KKS Gola 2007-07-23, 7:49 pm

Ja też widzę, że jakoś słabo się organizujecie...Ilu was będzie panowie w Poznaniu?
A propos...Widzew był najlepszą ekipą kibiców w Poznaniu, jaką kiedykolwiek widziałem. Nie wiem jakie macie możliwości, ale pokażcie na co was stać :D

LECH POZNAŃ MISTRZ!!
KKS Gola

Postprzez kris4 2007-07-24, 1:33 pm

Witam
Z tego co wiem to lech wysłał do Sosnowca 1100 biletów. Także, liczę na dużą ilość kibiców zagłębia. Na Lecha sprzedano już ponad 10 tyś karnetów.
kris4

Postprzez Robson_2006sc 2007-07-25, 1:06 am

ARKOholik*1929* napisał(a):hehe...ciekawe ilu Was się zjawi,tylko nie zróbcie siary i poniżej tysiąca w ogóle sie nie zjawiajcie! Areczka też bedzie obecna więc możecie sie wykazać ;))) hehe...

niestety bedzia siara bo wiekszosc naszych wspanialych internetowych fanów potrafi sie tylko napinac jakie to kary dla nas beda a w rzeczywistosci mecz spedza przed relacją live mimo ze wracamy po 15 latach do ekstraklasy no ale piknik dupy nie ruszy.Mimo wszystko mam nadzieje ze z powodu malej liczby Prawdziwych Kibicow nie pokazemy sie z najgorszej strony.

Do Zobaczenia
Robson_2006sc

Postprzez dariusz 2007-07-25, 2:52 pm

KKS Gola napisał(a):Ja też widzę, że jakoś słabo się organizujecie...Ilu was będzie panowie w Poznaniu?
A propos...Widzew był najlepszą ekipą kibiców w Poznaniu, jaką kiedykolwiek widziałem. Nie wiem jakie macie możliwości, ale pokażcie na co was stać :D

LECH POZNAŃ MISTRZ!!

Sorry, że się wpierdalam (nie na swoim forum) - ale gówno ci do tego - ilu będzie kibiców Zagłębia. Pilnuj swojego podwórka... Zajmij się lepiej zorganizowanym (cały Poznań zgodnym chórem) dopingiem dla Amiki Poznań, bo trzeba być wyjątkowej klasy hipokrytą, żeby obecny twór nazywać Lechem i przypisywać mu 85 historię - tradycję. Nawet jeśli kibiców Zagłębia przyjedzie 30 - to po pierwsze ich sprawa, a po drugie - przyjadą dopingować swój zespół, z którym byli zawsze. Tym poznaniaku możesz o tym zapomnieć - już zawsze będziesz kibicował Amice Poznań - miej tego świadomość...
Przepraszam za uniesienie, ale się wkurwiłem :)
dariusz

Postprzez nikon 2007-07-25, 4:37 pm

Chyba ciem Chrystus opuścił koleś bo wypisujesz farmazony niewąskie.
Według Twojej teorii Wisła to nie Wisła tylko telefonika a Legia to ITI a Arka to Prokom.
Zajmij sie lepiej swoim prowincjonalnym klubikiem tkwiÄ…cym od X lat w drugiej lidze bo pies z kulawÄ… nogÄ… nie jest zainteresowany inwestycjami w niego.
Stadionik jak za komuny . W sam raz na 2 ligÄ™. Po prostu bida z nyndzom.
A ,że gul wam skacze......nie dziwię się
nikon

Postprzez przemo77 2007-07-25, 4:52 pm

dariusz napisał(a):
Sorry, że się wpierdalam (nie na swoim forum) - ale gówno ci do tego - ilu będzie kibiców Zagłębia. Pilnuj swojego podwórka... Zajmij się lepiej zorganizowanym (cały Poznań zgodnym chórem) dopingiem dla Amiki Poznań, bo trzeba być wyjątkowej klasy hipokrytą, żeby obecny twór nazywać Lechem i przypisywać mu 85 historię - tradycję. Nawet jeśli kibiców Zagłębia przyjedzie 30 - to po pierwsze ich sprawa, a po drugie - przyjadą dopingować swój zespół, z którym byli zawsze. Tym poznaniaku możesz o tym zapomnieć - już zawsze będziesz kibicował Amice Poznań - miej tego świadomość...
Przepraszam za uniesienie, ale się wkurwiłem :)

Sam sobie odpowiedziales dlaczego od 15 lat nie ma was w 1 lidze. Dzisiejsza pilka to pieniadze, pieniadze i przede wszystkim pieniadze. Bez nich nie bedzie 1 ligi, a stadion bedzie nadawal sie tylko do zaorania i zasiania pyr. W Poznaniu maja wspaniala druzyne, wspanialych kibicow i wspanialy stadion. Wstyd mi za takich kibicow jak Ty. Masz swiatopoglad jak za komuny.
przemo77

Postprzez sirMacius 2007-07-25, 6:47 pm

Widze że forum Zagłębia zaczynają przejmować kibice z Poznania a poza tym Zagłębie Sosnowic miało wiele wiele innych nazw i tak naprawde nasz klub wywodzi sie ze wsi MILOWICE. I nic i nikt tego nie zmieni że nasz klub nosił inne nazwy i grali w nim kopalniane dziadki z astmą i pylicą ale pewnie Poznań tez nie ma za różowa a tagże innne kluby nie miały wesołej przeszłości więc nie kłućcie sie o historie tak jak to wy bylibyście założycielami Zagłębia Sosnowiec czy Lecha Poznań/ to jest moje zdanie na to całe zamieszanie

ps. nie śmiejcie sie z nas że mamy leciwy stadion bo nasz przynajmniej zawsze jest pełny a u was widać wolne krzesełka i garstke kibiców porozrzucaną po całym stadione żeby to jakoś wyglądało
sirMacius

Postprzez emdżej 2007-07-25, 6:52 pm

KONIEC ROZMóW NIE NA TEMAT!!!!
emdżej

Postprzez mef 2007-07-25, 9:40 pm

No dobra a wracając do tematu wie ktoś o której i gdzie ma być zbiórka na wyjazd???
mef

Postprzez jajo 2007-07-26, 11:14 am

Pozdrowienia z Poznania!

Nie jestem jakimś ultrasem tylko kibicem i wybieram się na inaugurację sezonu. Oczywiście jako fan Kolejorza, choć trochę będę z kibicami Zagłębia Sosn.
W 2004 roku, chyba w kwietniu byłem na meczu Zagłębie-Śląsk na zaproszenie jednego z Was (Tomka) i było miło kibicować. Fajny mecz i atmosfera wtedy była!
Mam nadzieję, że przyjedzie ekipa z Zagłebia i będą emocje na boisku i trybunach. Oczywiście nie interesują mnie takie wybryki jakie Legia zrobiła na Litwie.

Pozdrawiam serdecznie wszystkich Kibiców Zagłębia Sosnowiec

Y.

PS. "Tomek" - daj znać na gg - nie zmieniłem
jajo

Postprzez kubeł_1906 2007-07-26, 3:01 pm

wiecie moze czy jedzie jakas ekipa z Legii??
mam nadzieje nie pokazą na co "ich stać" :wpale:
kubeł_1906

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kibice

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników