Do kibicow z Malopolski

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez Krawiec 2004-10-16, 11:35 am

Rynek napisał(a):Ja dalem tylko pomysl ludziom z Malopolski Ja jestem z DG wiec nie bede robil flagi moge sie do niej dorzucic bo pochodze w pol. z malopolski :wink: . Co do miast na tej fladze mozna sie spotkac na meczu pogadac, ustalic i tyle.

Myślisz, że ustalisz tożsamość Olkusza albo Bukowna na meczu ?
Przecież część mieszkanców Olkusza czuje się Zagłębaikami, a nie Małopolanami.

Sprawa jest skomplikowana, a zasięg terytorialny Małopolski szeroki.
Krawiec

Postprzez Pesto 2004-10-16, 12:13 pm

żaba napisał(a):Nie mówcie o Gierku żle. Facet pochodził z naszego miasta, starał się jak umiał, aby Zagłebie Dąbrowskie sie rozwijało.Niestety nie wszystko mu wyszło,ale faktem jest, że chciał dobrze i jego zamysł rozwoju kraju też był dobry.Brakło kompetentnych osób do wykonania jego planów.

Wielki Szmaciarz tez pochodzil z Sosnowca :? na szczescie nie mamy jeszcze Ronda Mariana Dziurowicza i mam nadzieje , ze sie nie doczekamy

co do belkotu brzydkiego forumiaka - ja nie zadluzylem kraju po uszy , nie urzadzalem "sciezek zdrowia" , nie zdewastowalem srodowiska , nie rozlozylem gospodarki ===> do bycia ciulem nie poczuwam sie.

wracajac do tematu , zostaja jeszcze Oswiecim , Chelmek i Brzeszcze - wszedzie tam sa kibice Legii (chociaz jest ich mniej niz wislactwa). Nie wiem , ilu z nich jezdzi na Zaglebie , ale oswiecimiaki jezdza na pewno.

flaga Malopolski to dobry pomysl , trzeba jeszcze wymyslic napis
Pesto
kumaty

Postprzez bankier 2004-10-16, 2:36 pm

Jeszcze jednen z Was napisze w tym temacie (!!! "DO KIBICÓW Z MAŁOPOLSKI"!!!) o Edwardzie Gierku - żółta kartka!
bankier

Postprzez Foxx 2004-10-17, 8:46 pm

To ja nie napiszę 8) .
Foxx
Legia Warszawa

Wolbrom

Postprzez Szary__ 2004-10-18, 8:53 am

nas jezdzi tylko 3 - 4 ale pomysł zajebisty z tom flagom mozemy sie też dołozyć
Szary__

Postprzez baggio 2004-10-18, 11:51 am

Kibice ZAGŁĘBIA są wszędzie są też w Rokitnie Szlacheckiem (koło zawiercia) osobiście ja jeżdze na mecze i juz mam zamówioną flage może kiedyś zawiśnie na Ludowym
baggio

Poprzednia strona

Powrót do Kibice