Gdzie Młyn?

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez Franz 2004-05-17, 7:43 pm

CZaRnYY napisał(a):A zamiast druga strona odpowiada by się krzyczało - oba boki odpowiadają ;) :lol: albo kryta odpowiada ;)

Przeczytaj co napisałem o krytej...

MOzna się umuwić na test na Chrobrym, ale i tak mi się to nie widzi...
Franz
Pudzian

Lokalizacja: Sosnowiec- Pogoń Posty: Licznik nieczynny do odwołania

Postprzez W@llace 2004-05-17, 7:51 pm

Dla mnie zdecydowanie przenieść na środek ...
W@llace

Postprzez CZaRnYY 2004-05-17, 7:55 pm

Z tą krytą przecież napisałem z przymrużeniem oka... :P
Nawet gdyby odpowiedzieli to przypuszczam niewiele byłoby słychać...
CZaRnYY

Postprzez YO 2004-05-17, 7:57 pm

Przyznam że też się zastanawiałem nad przeniesieniem młyna na środek. Na pewno wtedy poprawił by się doping.
Na nie przemawiało dla mnie to że:
-trochę głupio brzmiałoby wtedy hasło "druga strona odpowiada". No ale hasełko można wymyśleć jakieś inne.
- w 2 lidze wreszcie zaczną przyjeżdżać zespoły, które mają kibiców: Ruch, ŁKS, Jagiellonia+Wisła itd. A wtedy flagi są bezpieczniejsze jeśli młyn pozostanie tam gdzie jest.

Jestem za tym żeby na meczu z Lechem (itp. drużynami bez kibiców) młyn był na środku, bo ludzi pewnie będzie mało, zero gości=zero obaw o flagi. A na pewno doping będzie dużo lepszy. Ale w spotkaniach z ekipami jak Ruch lepiej nie kusić losu. Trochę to głupio brzmi: raz młyn w tym sektorze, raz w tamtym, ale tak to widzę.
YO

Postprzez RaRy 2004-05-17, 8:04 pm

YO napisał(a):- w 2 lidze wreszcie zaczną przyjeżdżać zespoły, które mają kibiców: Ruch, ŁKS, Jagiellonia+Wisła itd. A wtedy flagi są bezpieczniejsze jeśli młyn pozostanie tam gdzie jest.

Jestem za tym żeby na meczu z Lechem (itp. drużynami bez kibiców) młyn był na środku, bo ludzi pewnie będzie mało, zero gości=zero obaw o flagi. A na pewno doping będzie dużo lepszy. Ale w spotkaniach z ekipami jak Ruch lepiej nie kusić losu. Trochę to głupio brzmi: raz młyn w tym sektorze, raz w tamtym, ale tak to widzę.

i jeden pomyslał!!!!!!!
RaRy
Adventure Group

:)

Postprzez ^m@rcin^ 2004-05-17, 8:19 pm

Ale chodzi o to zeby mlynem byl caly sektora jak zyleta :) Narazie moze to nie relane ale kiedys napewno :)
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez WAB 2004-05-17, 8:27 pm

Raczej nie chodzi o to, aby przybliżać sie do młyna. Na Odrze, w "moim" sektorze, bywały chwile, gdy trzy grupy śpiewały, każda coś innego. Chciałbym wyeliminować takie sytuacje, bo robi się burdel, a nie doping. Skoro na Legii się sprawdza, to u nas też powinno. I wystarczy zapodać: cały stadion odpowiada, sprawa bedzie rozwiązana. A drzewiej to bywały jeszcze lepsze jaja, bo młyn poruszał się po sektorach w trakcie meczu. Najczęsciej zaczynaliśmy na środku, a przerwie przechodziliśmy za bramkę, tam gdzie jest obecnie sektor gości. Flag było w porywach dziesięć ( w tym moja z zafarbowanych pieluch ) i przenosiły sie razem z nami. Ale dla młodzieży to już bajka o żelaznym wilku...
WAB

Postprzez DaMi 2004-05-17, 8:34 pm

YO napisał(a):Przyznam że też się zastanawiałem nad przeniesieniem młyna na środek. Na pewno wtedy poprawił by się doping.
-trochę głupio brzmiałoby wtedy hasło "druga strona odpowiada". No ale hasełko można wymyśleć jakieś inne.
- w 2 lidze wreszcie zaczną przyjeżdżać zespoły, które mają kibiców: Ruch, ŁKS, Jagiellonia+Wisła itd. A wtedy flagi są bezpieczniejsze jeśli młyn pozostanie tam gdzie jest.

A niby czemu flagi będą bezpieczne jak młyn będzie tam gdzie jest ?? Niby te łebki po 12 -15 lat wyskoczą w ich obronie ?? Ci co mają bronić flag siedzą tam gdzie mają siedzieć i nie ma się o co bać.
DaMi

Postprzez Gość 2004-05-17, 8:43 pm

DaMi napisał(a):
YO napisał(a):Przyznam że też się zastanawiałem nad przeniesieniem młyna na środek. Na pewno wtedy poprawił by się doping.

A niby czemu flagi będą bezpieczne jak młyn będzie tam gdzie jest ?? Niby te łebki po 12 -15 lat wyskoczą w ich obronie ?? Ci co mają bronić flag siedzą tam gdzie mają siedzieć i nie ma się o co bać.

Dokładnie tak a z środka trybuny też nie jest daleko.
Ostatnio edytowano 2004-05-17, 8:44 pm przez Gość, łącznie edytowano 1 raz
Gość

Postprzez WOJTEK 2004-05-17, 8:43 pm

NIE PIERDOLCIE GŁUPOT.KIEDYŚ LUDZIE BALI SIĘ PRĄDU I AUT.TERAZ ŻYĆ BEZ TEGO SIĘ NIE DA.MOŻNA SPRÓBOWAĆ.DLACZEGO NIE ??NIC SIĘ NIKOMU NIE STANIE.A MOZE AKURAT BĘDIZE SUPER.TYM BARDZIEJ,ZE NA CHROBRYM MOZE BYĆ 10000 LUDZI.JA JESTEM NA TAK.AG POMOZE.:)
WOJTEK
Adventure Group

:D

Postprzez ^m@rcin^ 2004-05-17, 8:46 pm

Jak juz AG przejdzie do mlyna to przenosimy :lol: :wink: :D
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez DaMi 2004-05-17, 8:51 pm

WOJTEK napisał(a):.AG POMOZE.:)
Obrazek

FB & AG THE BEST FRIENDS Obrazek 8) :D
DaMi

Postprzez WOJTEK 2004-05-17, 9:02 pm

WIĘC NA LECHU WSZYSCY W PRAWO I DO BOJU.
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez DaMi 2004-05-17, 9:05 pm

WOJTEK napisał(a):WIĘC NA LECHU WSZYSCY W PRAWO I DO BOJU.

No ja Cię będe obserwował :wink:
DaMi

Postprzez CharoN^ 2004-05-17, 9:08 pm

Oczywiście jestem za przeniesieniem młyna na środek. Sądzę że w sporym stopniu zwiększy to jego obszerność, i napewno poprawi doping. Zawsze można spróbować ... Bezpodstawne są dla mnie argumenty dotyczące flag. Dokładnie jak napisał DaMi, czy dzieci w wieku 12-15 lat pobiegną aby bronić fan ?! Kto ma bronić, bronił będzie, odpowiednie osoby są w odpowiednim miejscu. Następny problem - "druga strona odpowiada", już chyba osoby przeciwne lepszego argumentu nie mogły wymysleć. "Cały stadion odpowiada" - nawet brzmi lepiej. A przecież zwróćmy uwagę że jak np. Krzywy zacznie "Zaaaaaagłęęęębie" (młyn odpowiada) to więcej osób przyłączy się do tej odpowiedzi. Dla mnie jest dużo pozytywnych argumentów, za przeniesieniem młyna na środek. Może to zainicjuje w pewnym sensie, czegoś w stylu "Żylety" (nie mówie że odrazu, ale z biegiem czasu). Napewno przy atrakcyjnym przeciwniku w II lidze na młyn będzie przychodzić o wiele więcej osób, i nie wiem czy wystarczą 2 sektory (właśnie ok. tyle było na Śląsku). Dla mnie sprawa otwarta, nie ja decyduję, tylko wyraziłem swoją opinię. Plus dla wszystkich, którzy są na TAK !
CharoN^
Zagłębiak

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kibice