CZaRnYY napisał(a):A zamiast druga strona odpowiada by się krzyczało - oba boki odpowiadają ;) :lol: albo kryta odpowiada ;)
Przeczytaj co napisałem o krytej...
MOzna się umuwić na test na Chrobrym, ale i tak mi się to nie widzi...
Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
CZaRnYY napisał(a):A zamiast druga strona odpowiada by się krzyczało - oba boki odpowiadają ;) :lol: albo kryta odpowiada ;)
YO napisał(a):- w 2 lidze wreszcie zaczną przyjeżdżać zespoły, które mają kibiców: Ruch, ŁKS, Jagiellonia+Wisła itd. A wtedy flagi są bezpieczniejsze jeśli młyn pozostanie tam gdzie jest.
Jestem za tym żeby na meczu z Lechem (itp. drużynami bez kibiców) młyn był na środku, bo ludzi pewnie będzie mało, zero gości=zero obaw o flagi. A na pewno doping będzie dużo lepszy. Ale w spotkaniach z ekipami jak Ruch lepiej nie kusić losu. Trochę to głupio brzmi: raz młyn w tym sektorze, raz w tamtym, ale tak to widzę.
YO napisał(a):Przyznam że też się zastanawiałem nad przeniesieniem młyna na środek. Na pewno wtedy poprawił by się doping.
Na nie przemawiało dla mnie to że:
-trochę głupio brzmiałoby wtedy hasło "druga strona odpowiada". No ale hasełko można wymyśleć jakieś inne.
- w 2 lidze wreszcie zaczną przyjeżdżać zespoły, które mają kibiców: Ruch, ŁKS, Jagiellonia+Wisła itd. A wtedy flagi są bezpieczniejsze jeśli młyn pozostanie tam gdzie jest.
Jestem za tym żeby na meczu z Lechem (itp. drużynami bez kibiców) młyn był na środku, bo ludzi pewnie będzie mało, zero gości=zero obaw o flagi. A na pewno doping będzie dużo lepszy. Ale w spotkaniach z ekipami jak Ruch lepiej nie kusić losu. Trochę to głupio brzmi: raz młyn w tym sektorze, raz w tamtym, ale tak to widzę.
DaMi napisał(a):YO napisał(a):Przyznam że też się zastanawiałem nad przeniesieniem młyna na środek. Na pewno wtedy poprawił by się doping.
Na nie przemawiało dla mnie to że:
-trochę głupio brzmiałoby wtedy hasło "druga strona odpowiada". No ale hasełko można wymyśleć jakieś inne.
- w 2 lidze wreszcie zaczną przyjeżdżać zespoły, które mają kibiców: Ruch, ŁKS, Jagiellonia+Wisła itd. A wtedy flagi są bezpieczniejsze jeśli młyn pozostanie tam gdzie jest.
A niby czemu flagi będą bezpieczne jak młyn będzie tam gdzie jest ?? Niby te łebki po 12 -15 lat wyskoczą w ich obronie ?? Ci co mają bronić flag siedzą tam gdzie mają siedzieć i nie ma się o co bać.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników