Miłosz napisał(a):
Pozdro dla Krzywego za Sławek Rydel Sławek... :wink:
GRZESIU PRZEPRASZAM :!: :oops:
A tak pozatym to ogolnie pozytywnie jak na srode :wink:
Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
CharoN^ napisał(a):Mecz z przywoitym dopingiem, jak na środę i 2500 tys. osób. Nie można ocenić pomysłu z przeniesieniem młyna przy takiej liczbię publiczności, sądzę, że na Włokniarzu (możliwa feta) będzie o niebo lepiej. Moim zdaniem teraz miejsce młyna jest odpowiednie, tylko martwi mnie jedna rzecz - jeżeli młyn inicjuję "cały stadion odpowiada", to odpowiada tylko strona od "rodzinnego", a sektory gdzie dawniej znajdował się młyn milczą ... Coś trzeba z tym zrobić.
ps. "Sławek Rydel, Sławek" :lol: :lol: :lol:, ale Krzywy masz plusa za piosenke "Zagłębie, Sosnowiec ... ale ale ale ale tylko Zagłębie". :wink:
Franz napisał(a):1. Niepotrzebnie było śpiewane "deszcze niespokojne" - po co :?: :?
2. Całe życie wydawało mi się że się śpiewa "raz, dwa, trzy ... mało", a nie "jeden, dwa, trzy ... mało"
3. Nowa piosenka fajna ale bardziej podoba mi się: "Zagłębia aleale, Zagłębia aleale..."
4. Tak jak myslałem przeniesienie młyna nic nie dało, i jestem za opcją powrotu na stre miejsce.
To sa moje spostrzerzenia dotyczące ostatniego meczu pod względem kibicowskim.
ARAS1906 napisał(a):Troche te posty wyżej podniosły mi ciśnienie :!: Po co jakieś pytania czy powinno być "jeden czy raz" czy powinno być śpiewane tak czy tak :evil:
Koledzy może któryś z Was wejdzie w deszczu na gniazdo i poprowadzi doping :?: :?: :?:
A nie parasoleczka nad główką :?
Krzywy [b] SZACUNEK ZA TO CO ROBISZ :!: :!: :!: :!:
Wally napisał(a):Ja siedziałem po prawej stronie i się nie podniosłem z krzesełka jak śpiewaliście "Wszyscy wstają...":oops: Musi ruszyć cały stadion, a nie pojedyncze osoby, bo to nic nie da. Co do nowej piosenki, to może być, ale kibice innych drużyn będą jęczeć, że xerujemy pieśni Legii :?
Na tym meczu byłem totalnym piknikiem, bo nie mogłem śpiewać ze względu na przeziębienie. Wstałem w czwartek i zobaczyłem, że mi "zimno" wyskoczyło :evil: No ale nic, dzisiaj zaczynam misję - "Żary"
Psiqs napisał(a):
Jeśli wszyscy będą myślec tak jak ty to nie wstanie nikt.....Co do nowych piosenek to mamy przygotowane pare hicików zupełnie nowych i oryginalnych :lol: :lol: FB Squad :D
DaMi napisał(a):Piosenke ja przerobiłem a nie Krzywy :evil: :D
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników