ZAGŁĘBIE - Jagiellonia, 10.06.2006 (sobota)

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez marcin06 2006-06-10, 10:57 pm

Chyba wszystkim podobala sie przywitana brawami flaga Jagi "Niezaleznie co sie zdarzy, Jaga wita godpodarzy" :) Trzeba przyznac, ze robi pozytywne wrazenie.
marcin06

Postprzez Lukasz_1906 2006-06-10, 11:09 pm

Przede wszystkim to bardzo szkoda wyniku i jest wielki niedosyt bo z dzisiejszej gry zasługiwaliśmy na te baraże . Zawodnicy zostawili sporo zdrowia na boisku i gryźli trawę do końca za co należą się wielkie brawa ..

Na trybunach był jeden wielki chaos i ciężko było i Kamilowi i Krzywemu nad tym wszystkim zapanować !! Jednak doping momentami naprawdę konkretny , przede wszystkim po wyrównującej bramce !
Oprawa ? Akcja "Wszyscy na biało" naprawdę zajebista , większość w białych koszulkach co było widać! Co do oprawy z folii również wyszło nieźle , brawa dla UZ za przygotowanie ! Myślę , że liczba 7,5tys jest dość wiarygodna.Stadion poprostu pękał w szwach .

Kibice Jagi :
Liczba ok.220 i jak na taką liczbe zaprezentowali sie z bardzo dobrej strony.Dopingowali równo , głośno , co było napewno słychać . Tylko ty , w moim sercu ty , wychodziło w ich wykonaniu zajebiście !

Raz jeszcze napiszę bo można odczuwać wielki niedosyt z wyniku . Dwie bramki stracone troche frajersko , choć przy drugiej graliśmy tylko z trzema obrońcami , gdyż odkryliśmy się maksymalnie . Szkoda .... Brawa za postawę , no i na koniec : Nawet w II lidze , Zagłębia się nie wstydzę !!
Lukasz_1906

Postprzez PTAQ84 2006-06-10, 11:40 pm

samo spotkanie..ciśnenie od conajmniej tygodnia!
koszulki w bieli w TV wypadły świetnie myśle że 85%ludzi miało własnie taki kolorek na sobie!więc akcja udana
doping od dobrego po świetnego ale tylko momentami..ciężko to było wszystko ogranąć..a wiadomo wynik..i duza osób podchmielonych..niby to nie powinno w niczym przeszkadzać a jednak..
BRAWO DLA KAMILA I KRZYWEGO..dali dzisiaj bardzo wiele z siebie żeby ten doping jakoś wyglądał..
ULTRASI oczywiście na plus..przy tak małych nakładach potrafili coś ciekawego stworzyć choć race to chyba odpaliły się spontanicznie po bramce..
na Ludowym dziś spokojnie było ponad 8tyś!
Jaga-jak na taką liczbe bardzo dobry doping..Tylko ty wymiata..masakrycznie wpada w ucho..
na zakończenie świetna postawa kibiców którzy podziękowali naszym za sezon i za walke!!!
śmieszny aspekt meczu to konfetti na drugą połowe zamiast przy gwizdku sędziego zostało wyrzucone wiadomo kiedy..przy wyjściu piłkarzy :) widać ilu było "niedzielnych" bywalców..

p.s. moja mamuśka i siorka były zachwycone atmosferą na Ludowym :D
PTAQ84
WOJKOWICE

Postprzez problematyk-ziom 2006-06-11, 12:05 am

Lukasz_1906 napisał(a): Nawet w II lidze , Zagłębia się nie wstydzę !!

to akurat bym troche zmienił... bo brzmi jak byśmy się NAWET w 2 lidze nie stydzili... na...

NIE WAŻNE W KTÓREJ LIDZE, (I TAK) ZAGŁĘBIA SIĘ NIE WSTYDZE
problematyk-ziom

Postprzez Grzegorz 2006-06-11, 1:00 am

adas napisał(a):ZNÓW KOMUŚ PODPADNE, ALE MAM PYTANIE GDZIE JEST TA OPRAWA NA KTÓRĄ ZBIERALIŚMY CAŁĄ RUNDĘ? CAŁA RUNDA BEZ OPRAWY, BO ZBIERAMY NA JAGĘ, A NA JADZĘ JEDNA WIELKA LIPA. TIA BYŁA KARTONIADA I PARE RAC, ALE KIEDYŚ TAKIE OPRAWY BYŁY CO KOLEJKĘ.

Ty kolego nie czepiaj się oprawy, bo była super...Chłopaki się starali jak tylko mogli, (a coś niecoś wiem ).

1. Zapiepszaj po sklepach aby kupić te materiały, farby i inne gadzety

2. Szycie flag itp za które musieli pewnie zapłacić (nie wierze aby któryś z nich umiał szyć) , malowanie

3. W dniu meczu bardzo wcześnie wstań - leć na stadion - układaj to w jedną calość.

A po tym stuj z puchą i błagaj żeby ktoś łaskawie coś tam wrzucil.

Myśle że ty byś po paru takich akcjach uciekł do domu:)

Wielkie dzięki i szacunek należy się ULTRASOM!!! oby tak dalej panowie. pozdrowienia dla was.
Grzegorz

Postprzez *Devi(L)* 2006-06-11, 4:18 am

[quote="Grzegorz"]
Szycie flag itp za które musieli pewnie zapłacić (nie wierze aby któryś z nich umiał szyć) , malowanie[quote] a jednak umia ;) bo sam kiedys szyłem flagi :)
*Devi(L)*

Postprzez albin 2006-06-11, 4:40 am

Własnie dojechaliśmy do Białegostoku. Parę słów o tym co się działo na trybunach. W porównaniu z zeszłym rokiem widać, że zrobiliście krok do przodu. Czuć było atmosfere święta piłkarskiego.
Jeśli chodzi o doping to macie niezły potencjał, ale w moich oczach nie jest on w pełni wykorzystany. Z perspektywy sektora gości słaba organizacja młynu przez co momentami doping szedł na 3-4 głosy. Jednak jeśli już poszło równo to na prawdę głośno przez co i efekt zajebisty.
Co do ultras to przyzwoita oprawa. Ładna sektorówka, trochę za mało chorągiewek mieliście.
Jeśli chodzi o nas to liczba w granicach 250 osób (auta dojeżdzały jeszcze w trakcie meczu). Spodziewałem się większej liczby... mecz o stawkę, atrakcyjny kibicowsko... ale cóż liczba na tak dalekim wyjeździe nienajgorsza. Jeśli chodzi o doping to jak na tę liczbę osób daliśmy z siebie wszystko. Prowadzony bez większych przestojów, wykorzystując bezwzględnie wszystkie Wasze przerwy lub też słabsze momenty.
Podsumowując mecz fantastyczny, wyjazd ciekawy pomimo, że długi (22 godziny).

P.S. Dzięki za zakup piwa

Pozdrawiam
albin

Postprzez wieszczu 2006-06-11, 5:04 am

Lukasz 1906 napisał:
... i jest wielki niedosyt bo z dzisiejszej gry zasługiwaliśmy na te baraże .

Kolego chyba byliśmy na dwóch różnych meczach.Więcej obiektywizmu,a będzie ci łatwiej i rzetelniej ocenić to,co działo się wczoraj na murawie.
wieszczu
Żółta kartka

Postprzez Lukasz_1906 2006-06-11, 7:52 am

Spox , dzięki za uwagę !!
Lukasz_1906

Postprzez bua 2006-06-11, 8:06 am

Grzegorz napisał(a):
adas napisał(a):[i]

2. Szycie flag itp za które musieli pewnie zapłacić (nie wierze aby któryś z nich umiał szyć) , malowanie

.

To uwierz :) szylem wiekszosc flag przez cały tydzien 8)
bua

Postprzez rzusi 2006-06-11, 8:09 am

pewny jestem że było nieco więcej ludzi niż 6500 :lol: w kolejce stałem od 9 :? akcja z koszulkami też na plus oprawa tez niczego sobie :)
Fajnie by było gdyby ci kibice ktorzy na meczu byli 1 raz zagladali by czesaciej a ci co przychodza od swieta (sozonowcy) zaczeli yb chodzic na każdy mecz..

i to co lubimy najbardziej a nie zdarza się zbyt często
POCHUD ULICA I OO ZAAAGŁĘBIEE O SOOSNOWIEC.
rzusi

Postprzez mdc dg 2006-06-11, 8:59 am

Doping jak na taką liczbe mizerny nie wykorzystaliśmy potencjału, prowadzących doping w bocznych sektorach było bardzo słabo słychać.Ale i tak brawa za chęci i za fajne choreo.Jaga cały mecz się fajnie bawiła a "Tylko Ty" przebija wszystko :D
mdc dg

Postprzez sebekk 2006-06-11, 9:47 am

WO napisał(a):SEBEKK:witam ja juz po meczu....bylo zajebniscie choc przegralismy Sad Sad Sad mam tu kilka swoich fotej i filnmikow jakby ktos chcial http://rapidshare.de/files/22727373/Zag ... 6.rar.html

I CO TO MA BYĆ?? dno!

jak masz to daj cos lepszego....nie jest to idealne bo z fona....ale jest!!
sebekk

Postprzez Przemek26 2006-06-11, 9:48 am

Wracając jeszcze do trybun. Widze tu określenia na "kibiców" którzy przyszli na stadion po raz piewrszy lub przy okazji że to sezonowcy lub niedzielni kibice. to były 'JEDNORAZÓWKI"
Smiech mnie ogarniałkiedy podczas rozwiniecia WF słuszałem teksty typu " dobra wystarczy bierzcie to juz stąd , teraz rozwineli jak graja , trzeba było w przerwie :lol: :lol: itp " albo goscia który siedział na schodkach i sie pieklił bo wszyscy stali a on siedział i nic nie widział i darł sie ciąglke żeby siaddac bo on przyszedł mecz ogladać. No ludzie Chcecie siedzieć to do kościoła. Były tez utarczki np w sektorze w którym chodził wspomniany facet z reka w gipsie. Mało do rękoczynów nie doszło miedzy kibicami a "jednorazówkami" Przez tych własnie to Ci prawdziwi kibice byli przy telebimie a nie na trybunach. Według mnie mozna było wpuścić kibiców na sektory trawiaste obok krytej.

I jeszcze raz Gratulacje dla GRUPY ULTRAS Świetna robota.
Przemek26

Postprzez Kangur 2006-06-11, 10:27 am

Znakomity mecz, oprawa zajebista, stadion zapełniony calutki i jeszcze więcej, ładna flaga Jagi. Tylko jednego brakowało: zwycięstwa.
Kangur

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kibice