Adi89 napisał(a):To ile bylo tych chrztow?:D ja wiem o 3
no 3 !! ale jak juz byl marker no to podpisy ... rysunki hehhe
Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
Nic się nie paliło tylko raca pierdolneła
ropuch napisał(a):Ktoś mi i Yoshkiemu musi browarka postawić na następnym wyjeździe za takie fajne zdjęcie. Jak myślisz CzArNa ? :D
WOJTEK napisał(a):A DOBRZE SIĘ CZUJESZ ?? WYJEŻDŻASZ TU Z GADKAMI JAK JAKIŚ NAPUSZONY ZAROBAS. CIEKAWE CZY TAKI MĄDRY BĘDZIESZ JAK BĘDZIE SPECJAL DO ŁODZI LUB GDAŃSKA. PEWNIE PO CICHU WSADZISZ SWÓJ BOGATY TYŁEK DO SPECJALA I BĘDZIESZ JECHAŁ W ESKORCIE PSIARNI CZY SŁUCHAŁ TEGO LUB TAMTEGO.Dr.Gruber napisał(a):Duuużo osób jedzie na własną reke .
Nie każdy co pracuje i go stac ma ochote jechac w eskorcie psiarni , słuchac w pociągu nie rób tego nie rób tamtego i przyjechać na 5 min przed rozpoczęciem meczu nie widząc nawet rynku.Bilet na cały weekend kosztuje 55pln i mozna smigac po całej Polsce na nim.
Ja jade dzisiaj popołudniu cała nocka na rynku we Wrocku i dopiero na meczyk,a powrót w niedziele.
Wiem że to zalezy od zasobności portfela,ale cóz takie jest życie , kiedys młodzi tez pójda do pracy (jak bedzie bo w tym kraju nic nie wiadomo)
Tak że do grupy specpociągowej jak znam życie na miejscu dołączy jeszcze sporo osób mysle że okołó 100-150.
Do zobaczenia na sektorze
CO ZA LUDZIE...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników