Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
ANTYpies napisał(a):Mateusz890 napisał(a):ŁAZY ::
90 % Zagłębie, 10% GKS i Ruch.
Taka jest prawda !!
skad masz takie dane? hehe . z tego co wiem w Łazach jest moze pare osob za Zagłebiem ale zdecydowana wiekszosc to GKS.Czesto tam bywalem-zreszta dziwna miejscowosc-na 1 ulicy 10 chłopa w szalach Gieksy i 1 w szalu Legii.istna sielanka...Ogolnie Łazy to "miasto" raczej "pankowo-zielarskie" niz kibicowskie
blue boy napisał(a):co ty gadasz chlopie z jakim sprzetem... pomyslal bys chociaz ze jak nas bylo 2 razy wiecej to po co nam sprzet jeszcze na taka ekipe jaka byliscie :D co do zdarzenia to okolo 15 zaglebiakow siedzialo w barze kolo dworca w ZawieRciu wjezdzamy w 30 osob na co zaglebie opdowiada odrazu.... ucieczka.... nikt sie nie postawil, trafiamy okolo 5-6 kroimy barwy.
co do kibicow zaglebia i legii w zawierciu to..... no coz jednostki sa wszedzie ;)
pozdRo z Niebieskiego ZawieRcia
blue boy napisał(a):... to moze mnie oswiecisz bo o zadnej naszej akcji w łazach nic nie wiemy... :D ciekawe co? :D:D:D odpowiedzi nie oczekuje zadnych, ani na tym forum i tym 2, jak bys zwrocil uwage to nie ja zaczolem ten watek, tylko odpowiedzialem tyle w temacie do zobaczenia w krotce... bez odbioru
AdrianDG napisał(a):Panowie zakonczcie spor , wiadomo ze Zawiercie to niebieski bastion i juz niedlugo polacza sie z Autonomią Śląską :)
Fahrenheit napisał(a):AdrianDG napisał(a):Panowie zakonczcie spor , wiadomo ze Zawiercie to niebieski bastion i juz niedlugo polacza sie z Autonomią Śląską :)
smieszy Cie to? Wedlug mnie trzeba spojrzec sobie prosto w oczy i powiedziec ze Zawiercie jest niebieskie (malo bo malo ale Ruch rzadzi, kiedys napewno lepiej niz obecnie), szacunek dla tych ktorzy znaja swoje korzenie i pochodzenie Zagłebiowskie a nie skurwili sie na rzecz gornego slaska i tyle w tym temacie.
ZAGLEBIAK00 napisał(a):a ja mam kolegę z Żor typowo śląskie miasto a on kibicuje Zagłębiu mimo że większość jest za Ruchem czy Górnikiem i nie że tylko kibicuję ale i jeździ i do Sosnowca na meczę ale i na wyjazdy też czasami
późniejsza akcja w Łazach,
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników