ZAGŁĘBIE - Jagiellonia, 10.06.2006 (sobota)

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez sprzedawca_cebuli 2006-06-08, 9:15 pm

PostWysłany: Czw 08 Cze, 2006 21:04 Temat postu:
sprzedawca_cebuli napisał:
jak na obecna chwile jagi na wyjazd zapisanych 126 osob Confused troche jakos malo.... myslalem ze zobaczymy ich przynajmniej w te 325 osob ... tyle co dostali biletow... male zainteresowanie z ich strony ....szkoda

No i?

Jak dla mnie moze byc ich 3... Tylko zeby u nas kazdy był ubrany w białą koszulkę oraz dopingował przez 100 minut...

no i jak dla mnie szkoda bo widomo ze zawsze bardziej kazdy sie spreza jak sa przyjezdni. ze wtedy sie prowadzi lepszy doping...
sprzedawca_cebuli

Postprzez WOJTEK 2006-06-08, 9:21 pm

Nie szukajmy sztucznych probemów. To nie nasz kłopot. Na pewno będzie ich 300.
WOJTEK
Adventure Group

bilety

Postprzez -1919- 2006-06-08, 9:25 pm

tak się stało, że mielismy ze znajomym zaklepane 2 bilety, jednak coś nie poszło jak chcielismy :cry: Bardzo chcemy sie wybrać na ten mecz, jestesmy z Andrychowa, więc troche drogi jest. Jeśli ktoś miałby odsprzedać 2 bilety, to bardzo poproszę o kontakt na priv, zapłacę normalnie po 12 zł za jeden. pozdrawiam
-1919-

Postprzez Carlos 2006-06-08, 9:58 pm

Przemek26 napisał(a):Mecz sezony zarówno na boisku jak i na trybunach. Mam nadzieję że to będzie próba generalna przed ............. 15 czerwca.

A w sobotę to juz chyba ze godzinke przed meczem na trybunach trzeba by zasiąść :D

dokładnie jak kolega pisze wcześniej starajcie sie nie przybywać pod stadion na ostatnią chwile bo :
jest sobota , autobusy jeżdzą nie tak jak od pon do piątku .Są też dni Sosnowca i pewnie sporo wiary będzie chciało jechac na tamtą impreze . Ktoś dał dupy na całej lini ale już nie róbmy kolejnych scen. Do soboty
Carlos

Re: Bilety

Postprzez wich 2006-06-09, 9:55 am

time of designers napisał(a):Mój kumpel zamówił wczoraj bilety (7szt) na nazwisko i ktoś je odebrał - troche jestem wqurwiony. Kolo specjalnie zerwał się z pracki (ja nie mogłem) i dupa!!!

Też miałem taką sytuacje. Zapisałem się jak człowiek, kumpel miał mi odebrac bilet, a tu okazauje się że moje nazwisko jest skreślone - jakiś jebany złodziej odebrał mój bilet. CH.W.D.Z
wich

zagłębiowscy złodzieje biletów

Postprzez time of designers 2006-06-09, 10:03 am

WIELKI c*** W DUPE TYM CO W SKLEPIE CZYTALI NAZWISKA Z KARTEK I ODBIERALI NIE SWOJE BILETY!!
p***le WAS
time of designers

Postprzez drewinio 2006-06-09, 12:33 pm

Bawi mnie postawa anszych "kibiców" :D. Powiedzcie gdzieś cie byli w rundzie wiosennej jak Zagłębie grało u Siebie? Gdzie byliscie jak podejmowaliśmy KSZO i jak padało?. Ja opiściłem dwa mecze rozgrywane unas w rudzie wiosennej i to tylko dlatego ze miałem akurat wtedy uczelnie a wy? gdzie byliście? Co jak zagłebie gra o pierwszą lige i ma szanse wiecej niż ogromne grać w barażach to nagle stało się modne? A potem będzie MY wspieraliśmy Nasz Klub , My tamto i owato. Lekkie zakłamanie nie sądzicie? ja biletów nie mam i nie lamentuje. Jak wejde to wejde jak nie to nie. Najeyzej będę patrzył w domu na relacje z meczu lub słuchał relacji w radiu internetowym i będę 3mał kciuki.

Ciekawe ilu prawdziwych kibiców co chodzi regularnie na mecze Zagłębia ( mowa o tych 2000- 3000) załapało się na bilety. Załoze sie żę większość biletów wykupiły n00by co to nagle sie przebudzili i na mecz chcą iść. Pewnie nie małom ilość wykupiły Koniki bo jakby na to nie patrzeć ranga meczu i cena biletów są dla nich atrakcyjne. Takich ludzi powinno sie olewać i nei kupować od nich biletów. DOstana po kieszeni to sie oduczą koniować :D.
Z drugiej strony to sklep kibica też źle uczynił. Powini sprzedawać dla jednej osoby góra 3-4 bilety, a nie po 30 ,40 czy też 100 bo takie przypadki też były.
Niema co płakać nad rozlanym mlekiem. Nie panikować.
drewinio

Postprzez warchlak 2006-06-09, 1:17 pm

jeszcze raz ktoś się spyta od której bedą kasy otwarte albo czy beda bilety to poleca kartki :!:

DLA WASZEJ WIADOMOŚCI: KASY BEDĄ OTWARTE OD 14 I KAŻDY WEJDZIE NA MECZ JEŻELI BĘDZIE SPOKÓJ :!:
warchlak
Prowokator

Postprzez WOJTEK 2006-06-09, 1:26 pm

Jeśli będą handlarze biletami to proszę o informację. Wykąpiemy ich w Brynicy.
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez drewinio 2006-06-09, 1:30 pm

WOJTEK napisał(a):Jeśli będą handlarze biletami to proszę o informację. Wykąpiemy ich w Brynicy.

Komu te informacje? hehe daj namiary bo na bank pojawią się takowi co to zarobiać będą chcieli na "niewinnych bezbronnych" kibicach. :D
drewinio

O co chodzi

Postprzez janik_16 2006-06-09, 1:41 pm

O co wam chodzi? chyba lepiej jak będą tacy co bilety będą sprzedawać, przynajmniej więcej typa wejdzie!!! BYŁO, JEST I BĘDZIE, ZAWSZE ZAGŁEBIE!!!

________________________________-
JULIUSZ FANS ZAGŁĘBIE
JULIUSZ NA ZAWSZE Z ZAGŁĘBIEM
janik_16

Postprzez Krzysztof15 2006-06-09, 1:44 pm

drewinio napisał(a):Niema co płakać nad rozlanym mlekiem. Nie panikować.

No i własnie jedyne (bez urazy) mądre słowa zostawiłeś na koniec :wink:

Aha, żeby nie było wątpliwosci to ja także mokłem na KSZO, ale tak, to mogę zawsze moknąć :D

Natomiast, co do tego meczu, to ja sie cieszę, że ktoś przyjdzie, może nawet pierwszy raz, a może zostanie na dłużej ?
Taki mecz, takie zainteresowanie to niesamowita promocja dla Zagłębia i szansa, że wszystko pójdzie w dobrą stronę. To sygnał dla gospodarzy miasta i władz klubu, że zapotrzebowanie na piłkę w naszym regionie jest ogromne. Jeżeli będzie sukces, a nie będzie żadnej awantury (brawa za apel !) to mecz ten przejdzie do historii Zagłębia i będzie długo wspominany

A że frekwencja raz jest taka :( , a kiedy indziej taka :D , to jest to naturalne i na całym świecie tak samo. Są kibice którzy przychodzą zawsze, nawet na sparingi, a są tacy którzy przychodzą tylko wtedy kiedy są wyniki sportowe, kiedy jest ważny mecz.
TAK JEST, TAK BYŁO I TAK BĘDZIE :!:

Dlatego zamiast płakać, cieszmy się że w sobotę mamy taki "problem" i oby taki "problem" był jak najczęściej.
Pzdr.
Do soboty :!:

PS

O kasy nie będę pytał (bo to mnie na szczęście już nie dotyczy ) ale może wiadomo już od ktorej będą otwarte bramy stadionu ?

Jeżeli apelujecie o wcześniejsze przyjście ( i to jest mądre) to bramy stadionu powinny być otwarte zdecydowanie wcześniej, niż zwykle.

(Organizatorzy mogli pomyśleć o jakimś przedmeczu np. juniorów Zagłębia.Dla tych młodych chłopców było by to niesamowite przeżycie i motywacja)

Wiadomo coś na ten temat :?:
Krzysztof15

Postprzez STACH PL 2006-06-09, 2:22 pm

Racja przedmecz by się przydał :!:
STACH PL

Postprzez Polak_sts1906 2006-06-09, 3:02 pm

WOJTEK napisał(a):Jeśli będą handlarze biletami to proszę o informację. Wykąpiemy ich w Brynicy.

Żyjemy w wolnym kraju... Zawód "konika" jest prawie tak stary jak zawód kurtyzany :wink: I chyba nie jest to nielegalne? :wink:
Polak_sts1906
erotoman

Postprzez PTAQ84 2006-06-09, 3:30 pm

Polak_sts1906 napisał(a):

Żyjemy w wolnym kraju... Zawód "konika" jest prawie tak stary jak zawód kurtyzany :wink: I chyba nie jest to nielegalne? :wink:

ale mocno irytujące..czasem nerwy puszczają..
PTAQ84
WOJKOWICE

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kibice