drewinio napisał(a):Niema co płakać nad rozlanym mlekiem. Nie panikować.
No i własnie jedyne (bez urazy) mądre słowa zostawiłeś na koniec :wink:
Aha, żeby nie było wątpliwosci to ja także mokłem na KSZO, ale tak, to mogę zawsze moknąć :D
Natomiast, co do tego meczu, to ja sie cieszę, że ktoś przyjdzie, może nawet pierwszy raz, a może zostanie na dłużej ?
Taki mecz, takie zainteresowanie to niesamowita promocja dla Zagłębia i szansa, że wszystko pójdzie w dobrą stronę. To sygnał dla gospodarzy miasta i władz klubu, że zapotrzebowanie na piłkę w naszym regionie jest ogromne. Jeżeli będzie sukces, a nie będzie żadnej awantury (brawa za apel !) to mecz ten przejdzie do historii Zagłębia i będzie długo wspominany
A że frekwencja raz jest taka :( , a kiedy indziej taka :D , to jest to naturalne i na całym świecie tak samo. Są kibice którzy przychodzą zawsze, nawet na sparingi, a są tacy którzy przychodzą tylko wtedy kiedy są wyniki sportowe, kiedy jest ważny mecz.
TAK JEST, TAK BYŁO I TAK BĘDZIE :!:
Dlatego zamiast płakać, cieszmy się że w sobotę mamy taki "problem" i oby taki "problem" był jak najczęściej.
Pzdr.
Do soboty :!:
PS
O kasy nie będę pytał (bo to mnie na szczęście już nie dotyczy ) ale może wiadomo już od ktorej będą otwarte bramy stadionu ?
Jeżeli apelujecie o wcześniejsze przyjście ( i to jest mądre) to bramy stadionu powinny być otwarte zdecydowanie wcześniej, niż zwykle.
(Organizatorzy mogli pomyśleć o jakimś przedmeczu np. juniorów Zagłębia.Dla tych młodych chłopców było by to niesamowite przeżycie i motywacja)
Wiadomo coś na ten temat :?: