Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
Damian W. napisał(a)::roll: :roll: :roll:
A dlaczego mu tego na meczu nie powiedziales, skoro widziales cala akcje "mega kozaku" ? Jeszcze go "uderz" na forum :lol: :lol: :lol:
A tak w ogole to naprawde dobry wyjazd od dluzszego czasu...nareszcie dobra liczba. Pozdro dla chlopakow z Wawy co przez awarie nie zdazyli na nocny do Szczecina;]
NAPOLI napisał(a):Damian W. napisał(a)::roll: :roll: :roll:
A dlaczego mu tego na meczu nie powiedziales, skoro widziales cala akcje "mega kozaku" ? Jeszcze go "uderz" na forum :lol: :lol: :lol:
A tak w ogole to naprawde dobry wyjazd od dluzszego czasu...nareszcie dobra liczba. Pozdro dla chlopakow z Wawy co przez awarie nie zdazyli na nocny do Szczecina;]
Ja mowie tylko jak bylo mi taki koles lata kolo paly(poprostu powiedzialem ze jesli zrobilby cos takiego kiedys to skonczyloby sie to tak jak napisalem)nie jestem mega kozakiem i nie mam zamiaru nikogo uderzyc na forum,ale powiedz szczerze popierasz cos takiego panie Mega Luzaku :lol: :lol: :lol: jak tak to no coment.
LooZ^ napisał(a):PiotrekZS: Litosci.
Sebastian napisał(a):Czyżby Warchlando, Warchlando amigos adios, adios, el silencio loco :?: :lol: :lol: :lol:
:wink:
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników