Vlepki (2 Edycja)

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

re

Postprzez Qba 2004-04-28, 3:42 pm

Qba wyprzedziłeś mnie z tym znaczkiem też miałem taką w planach, jeżeli dopiero zaczynasz w Photoshopie to gratuluje, całkiem nieźle technicznie.

dzieki Greg.. a co mi dalej radzisz robic w kierunku postepow w Photoshopie? moze jakies wskazowki na priv..
dzieki i pozdrawiam
Qba

Postprzez Wally 2004-04-28, 4:30 pm

A nabije sobie posta... :lol:

Greg widać, że masz Photoshopa w małym palcu, co chcesz to zrobisz i wychodzi ci to zajebiście. Chyba 100% Vlepek 2 serii będzie zrobionych przez Ciebie 8) Ale dzięki temu 2 seria vlepek będzie jedną z najlepszych w kraju, jak i nie najlepszą.Co co jak co, ale pierwsza seria nie była zachwycająca: króliki bugsy, minesoty timberwolves, m&msy i jeszcze pare innych, to przy twoich vlepkach jak niebo a ziemia. Szacunek za to co robisz i życze jeszcze wielu udanych projektów.
Wally

:)

Postprzez ^m@rcin^ 2004-04-28, 4:36 pm

Wally nie 100% beda jeszcze Vlepy Adka i Roberta ale to juz niespodzianka :)
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

re

Postprzez Qba 2004-04-28, 4:42 pm

Adek rulez !!!!!!!!!! co on robi to ja wymiekam !!!!!!!!
Qba

re

Postprzez Qba 2004-04-28, 4:47 pm

wlasnie, przypomnialo mi sie cos.. tak sobie dzis w autobusie wracalem ze szkly i wpadlem na pomysl vlepki...

kojarzycie reklame tyskiego? kiedy tam napoleon gral w totka, to my juz warzylismy piwo.. :)

to mozna napisac jakies wydarzenie i kiedy to sie dzialo, to my juz gralismy w pilke i pod spodem Zaglebie...
pozdro
Qba

Re: :)

Postprzez Ader 2004-04-28, 5:04 pm

^m@rcin^ napisał(a):Wally nie 100% beda jeszcze Vlepy Adka i Roberta ale to juz niespodzianka :)

a wiec to projekt mojej ostatniej vlepy dziekuje tym ktorym moje vlepy sie podobaly 8)
Obrazek
Ader
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Re: re

Postprzez Ader 2004-04-28, 5:05 pm

Qba napisał(a):wlasnie, przypomnialo mi sie cos.. tak sobie dzis w autobusie wracalem ze szkly i wpadlem na pomysl vlepki...

kojarzycie reklame tyskiego? kiedy tam napoleon gral w totka, to my juz warzylismy piwo.. :)

to mozna napisac jakies wydarzenie i kiedy to sie dzialo, to my juz gralismy w pilke i pod spodem Zaglebie...
pozdro

:D :lol: :lol: :lol:
Ader
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez adek 2004-04-28, 5:35 pm

W Bydgoszczy plaga trębaczy. Trzeba walczyc z ta zarazą

Obrazek
adek

Postprzez *c*i*c*h*y* 2004-04-28, 6:14 pm

adek napisał(a):W Bydgoszczy plaga trębaczy. Trzeba walczyc z ta zarazą

Obrazek

VLEPA SUPER :!: POPIERAM SŁOWA !!!!W Bydgoszczy zamiast doping słychać tylko trąbki :?
*c*i*c*h*y*

Postprzez CharoN^ 2004-04-28, 8:07 pm

Wogóle respekt dla Grega i Adka. Sądzę że to są dwaj graficzni mistrzowie :D. Każda z ich vlepek jest zachwalana. Nie mogę się już doczekać drugiej edycji, jak je dorwę to całe gim. 6 będzie "błyszczeć" vlepami :lol:. Czekam na Wasze projekty, odnośnie planowanej sektorowej koszulki.
Chciałem też tu zwrócić uwagę na osoby, które także (rzadziej, ale zawsze coś ...) produkują się wklejaniem swoich projektów. Może nie są jeszcze na tym poziomie co Greg i Adek (normalka, ja kiedyś spróbowałem zająć się swoim projektem, ale jak go zakończyłem [co godne uwagi po 2 godzinach] to wstydziłem się go wkleić na forum :wink:), w każdym razię dla wszystkich, którzy marnują czas na tworzenie vlepek "+" !
CharoN^
Zagłębiak

Postprzez Sosnowiczanin 2004-04-29, 8:05 pm

mógłby mi ktoś dać link do programów graficznych w których robicie vlepki, szukałem ale wszystkie które znalazłem są płatne. Może jestem jakimś nieodkrytym vlepkowym talentem :lol:
Sosnowiczanin

Re: re

Postprzez Martii88 2004-04-29, 10:26 pm

Qba napisał(a):wlasnie, przypomnialo mi sie cos.. tak sobie dzis w autobusie wracalem ze szkly i wpadlem na pomysl vlepki...

pozdro

Wydarzenia w Polsce
Na razie brak wpisów.

Wydarzenia na świecie
18 kwietnia Wielkie trzęsienie ziemi w San Francisco, w katastrofie zginęło około 1000 osób, a 250 tys. mieszkańców San Francisco straciło dach nad głową.
10 maja Inauguracyjne posiedzenie I Dumy Rosyjskiej.
26 maja niemiecki inżynier i konstruktor August Max von Parseval odbył pierwszy lot statkiem powietrznym (sterowcem).
12 lipca Rehabilitacja i powrót z dozywotniego zesłania na Diabelską Wyspę francuskiego kapitana sztabu generalnego Alfreda Dreyfusa, oskarżonego o szpiegostwo na rzecz Niemiec.

Urodzili się
13 kwietnia Samuel Beckett, irlandzki dramaturg.
28 kwietnia Kurt GĂśdel, austriacki logik i matematyk.
22 czerwca Billy Wilder, reżyser.
1 września Joaquin Balaguer, prezydent Dominikany.
25 września Dymitr Szostakowicz kompozytor rosyjski
19 grudnia Leonid Breżniew, przywódca ZSRR.
24 grudnia Joseph HĂśffner kardynał i arcybiskup Kolonii
25 grudnia Ernst Ruska fizyk niemiecki

Zmarli
19 kwietnia Pierre Curie, fizyk francuski, zginął tragicznie, przejechany przez konny wóz ciężarowy; w roku 1903 otrzymał wraz z żoną Marią Skłodowską-Curie Narodę Nobla za ich pracę z dziedziny promieniotwórczości.
23 maja Henryk Ibsen dramaturg norweski.
5 września Ludwig Boltzmann11; fizyk austriacki.
22 października Paul Cezanne malarz francuski.

Nagrody Nobla
z fizyki Sir Joseph John Thomson
z chemii Henri Moissan
z medycyny
z literatury Giosuč Carducci
nagroda pokojowa Theodore Roosevelt (USA)
Martii88
ULTRAS ZAGŁĘBIE

!!!

Postprzez ^m@rcin^ 2004-04-30, 12:55 pm

Brakuje nam jeszcze ok 10 projektow !! Ale wiem ,ze kika osob pracuje nad nimi :)
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez CharoN^ 2004-04-30, 2:22 pm

Sosnowiczanin napisał(a):mógłby mi ktoś dać link do programów graficznych w których robicie vlepki, szukałem ale wszystkie które znalazłem są płatne. Może jestem jakimś nieodkrytym vlepkowym talentem :lol:

http://www.programosy.pl/index.php?s=programy - Oto link do działu z różnorodnymi programami (oczywiście za free). Oczywiście następnie wchodzisz pod "graficzne" i najlepiej poszukaj : ADOBE PHOTOSHOP, a jeżeli nie znajdziesz photoshopa to ściągnij PAINT SHOP PRO. Ale osobiście i z opinii grafików wiem że lepszy jest Photoshop. Miłego robienia projektów 8)
CharoN^
Zagłębiak

Postprzez Sosnowiczanin 2004-04-30, 2:53 pm

CharoN^ napisał(a):
Sosnowiczanin napisał(a):mógłby mi ktoś dać link do programów graficznych w których robicie vlepki, szukałem ale wszystkie które znalazłem są płatne. Może jestem jakimś nieodkrytym vlepkowym talentem :lol:

http://www.programosy.pl/index.php?s=programy - Oto link do działu z różnorodnymi programami (oczywiście za free). Oczywiście następnie wchodzisz pod "graficzne" i najlepiej poszukaj : ADOBE PHOTOSHOP, a jeżeli nie znajdziesz photoshopa to ściągnij PAINT SHOP PRO. Ale osobiście i z opinii grafików wiem że lepszy jest Photoshop. Miłego robienia projektów 8)

DZięki , już myśłałęm że sie nie doczekam instrukcji
Sosnowiczanin

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kibice