Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
Pesto napisał(a):TEN WYJAZD TO BYŁ NAJAZD
jeszcze do tych forumowych bojowników z rasizmem :
Qba - zawsze cię miałem za niegłupiego człowieka , więc daj sobie na wstrzymanie. Twoje oburzenie szłoby zrozumieć , gdyby ów Murzyn grał w Zagłębiu - ale rywal to rywal.
WAB napisał(a):Masz jak w banku przy najbliższej okazji. Akurat ciebie kojarzę "mały wojowniku". Zaczynają mnie kręcić te twoje antsemicko-rasistowskie jazdy.
WAB napisał(a):Zero szacunku Pesto.
Pesto napisał(a):WAB napisał(a):Masz jak w banku przy najbliższej okazji. Akurat ciebie kojarzę "mały wojowniku". Zaczynają mnie kręcić te twoje antsemicko-rasistowskie jazdy.
nie strasz , nie strasz , bo się zesrasz.
emdżej napisał(a):Proponowałbym zamknąć ten wątek, bo rozmowy już nie są na temat. Dorzucę tylko od siebie, że nie toleruję rasizmu i to nie ważne, gdzie gra czarnoskóry piłkarz.
WOJTEK napisał(a):PESTO, W KONCU KTOŚ CI POWIE CO O TOBIE MYŚLI. TYLKO, ŻE TO SIĘ MOŻE DLA CIEBIE ĹšLE SKOŃCZYĆ. A WIEDZ, ŻE CHĘTNYCH JEST KILKUNASTU. ZGRYWASZ KOZAKA, NAPINASZ SIĘ I UDAJESZ CHOLERA WIE KOGO. JAK Z CIEBIE TAKI GIEROJ TO PODEJDĹš NA RADOMIAKU , JA CIĘ ZAPROWADZĘ DO OSÓB, KTÓRE CIĘ CHĘTNIE POZNAJĄ I ZOBACZYMY CO POTRAFISZ.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników