Turniej kibicow

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez adzime 2004-01-25, 11:51 pm

na bialo, różowo, żółto czy pomarańczowo....nie ma znaczenia i tak wygramy ten turniej :lol: :lol:
adzime
Adventure Group

Postprzez Wally 2004-01-25, 11:52 pm

Paweł nie przesadzam. Jestem obiektywny. Jeśli nie wierzysz w sukces to zostań na trybunach, kup popcorn i patrz jak my gramy. Nie wychodzimy po to, żeby dostać w plecy od każdego zespołu Jeśli ktoś nie będzie wykazywał chęci do gry, to po prostu przestanie grać. Każdy ma dać z siebie jak najwięcej :!: Wiadomo, że to jest zabawa, ale jeśli miałbym wizję, że moja drużyna bedzie outsiderem całego turnieju, to bym jej nie skręcił, żeby się nie ośmieszyć. W kilkadziesiąt minut nie uda się stworzyć zgranego kolektywu, ale mamy jeszcze odrobine czasu by razem poćwiczyć. Żadna drużyna nie gra cały czas ze sobą, jedne częściej, inne mniej. Pikniki miały chyba 4 treningi i tak źle nam nie poszło z nimi. Z każdą minutą się rozkręcaliśmy i tak myślę, że pozostanie. Bo gorzej już nie będzie. Już powoli poznajemy na co kogo stać. I jestem dobrej myśli i dlatego stawiam nas w roli czarnego konia Turnieju, bo nawet my nie wiemy na co nas stać :D
Magda nasza pierwsza połowa to były pierwsze minuty naszej wspólnej gry i nie dziwne, że się gubiliśmy. 2:0 dla was, bo może i przeważaliście, ale mieliśmy również kilka świetnych okazji do strzelenia gola. Wynik jak wynik, zeycie toczy się dalej. Jestem zadowolony, że was mamy w grupie 8)
Wally

Postprzez Krawiec 2004-01-25, 11:53 pm

WOJTEK napisał(a):JA TEŻ WOLĘ WIĘKSZY SKŁAD.MOŻNA Z KIMŚ POGADAĆ.A TAK TRZEBA BIEGAĆ JAK POMYLONY.:)

No właśnie . Dopóki graliśmy z Zagórzem po 5 w polu, mogłem sobie pogadac z WABem , który siedział na trybunach . Później zrobiło się tak nudno , że aż nasz Drzymała poszedł do domu nie wypłacając sowitych premii - w efekcie padł remis ;-) .

Ps. SCZAG miło usłyszeć, że turniej się odbędzie, a wolno się spytać co myślisz o liczbie zawodników grających w polu ?
Ostatnio edytowano 2004-01-26, 12:18 am przez Krawiec, łącznie edytowano 1 raz
Krawiec

Postprzez MuMiN 2004-01-26, 12:00 am

Prosimy o nie podawanie dokładnych nazw drużyn, ktorych nazwa jest ogólnie znana.

Zorientowani będą wiedzieć o co chodzi ! - Dzięki
MuMiN
Kuba Wojewódzki

Postprzez amstat 2004-01-26, 12:07 am

Przejebani jestescie... tylko tyle napisze, zeby Wam jader z podniecenia turniejem nie rozerwalo....
amstat
Fanatyk

Postprzez CZaRnYY 2004-01-26, 12:46 am

Psss... mi już chyba rozerwało :lol:

Ja za najcięższą uważam grupę C - tam faworytami są FB, Archiwum Y i nieobliczalna drużyna regionalna - tam wszystko się może zdarzyć
Grupa B - wg mnie najsłabsza grupa, ale mogę się mylić, moim zdaniem faworytem będą tu drużyny regionalne
Grupa A - nazywana przez niektórych grupą śmierci lub grupą śmiechu :)
Tu sprawa awansu wydaje mi sie być otwarta, drużyny pubu nie znam, a z tego co wiem wszystkie inne druzyny w grupie prezentują co najmniej przyzwoity poziom - Zagórzanie są jak najbardziej możliwi do ogrania, Archiwum X są faworytem grupy wg mnie... co do PK zobaczymy :) byle żeby nie być ostatni - cel minimalny, nie pokazaliśmy jeszcze wszystkiego na co nas stać ;)

Jeśli chodzi o cały turniej osobiście faworytów upatruje w FB - Dami możesz mówić sobie co chcesz :P
CZaRnYY

Postprzez Ader 2004-01-26, 9:21 am

grupa A to jest wiadomo grupa smierci :lol: a co do turnieju to wygra oczywiscie Pub :twisted:
Ader
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez jasju 2004-01-26, 9:48 am

FB wygra, bo jak nie to policze sie z wami :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: A co do koszulek, to jade z Polonia Bytom negocjowac wypozyczenie :lol: :lol: :lol:

NIECH WYGRAJA CI CO PIWO PIJA :lol: :lol: :lol:
jasju
Niwka Fans

Postprzez amstat 2004-01-26, 9:58 am

CZaRnYY - nie badz taki dowciapny...
amstat
Fanatyk

Postprzez WOJTEK 2004-01-26, 10:04 am

PANOWIE,WIĘCEJ LUZU.TO TYLKO MA BYĆ ZABAWA.NIC WIĘCEJ.I TAK WYGRA NAJLEPSZY.NIE MA CO SIĘ SPIERAĆ CZY WKURZAĆ.I WSZYSCY GRAMY W BIAŁYCH KOSZULKACH. :lol: :lol:
WOJTEK
Adventure Group

??

Postprzez Diouf39 2004-01-26, 10:14 am

Jeśli i ja mogę sie wypowiedzieć , to gra w hali na Niwce jest idealna ale tylko dla 4 graczy z pola plus bramkarz. Wydaje mi się, że inne rozwiązanie byłoby błędem bo się tam pozabijamy. Co do meczu z PK to rzeczywiście byli lepiej zgrani i I połowe mieli extra. Wynik 4:4 jest sprawiedliwy, a na rewanż przyjdzie nam poczekać tydzień.
Dzięki dla wszystkich za miłe spędzenie niedzielnego popołudnia.
Diouf39

Postprzez CZaRnYY 2004-01-26, 11:39 am

W sprawie liczby graczy sobie wyobraźcie, że po boisku biega 2 x 5 (bez B) zawodników, a mecz trwa w sumie 20 min. Gdy w milowicach graliśmy po pięciu w polu przez ponad 40 minut padły tylko 2 bramki, a gdy graliśmy po 4 w polu padło ich znacznie więcej. Obawiałbym się, że gdyby grano po 5 w polu, to wiele meczy mogłoby się zakończyć wynikami bezbramkowymi, a piękno futbolu to podobno bramki :P
Poza tym nie ma co dyskutować na ten temat, bo i tak już się nic nie zmieni w tej sprawie...
CZaRnYY

Postprzez krzysiu 2004-01-26, 11:47 am

MuMiN napisał(a):Prosimy o nie podawanie dokładnych nazw drużyn, ktorych nazwa jest ogólnie znana.

Zorientowani będą wiedzieć o co chodzi ! - Dzięki

Mnie nie jest znana nazwa drużyny BZ więc proszę o rozszyfrowanie
Może być na priva jeśli nie chcesz podawać na forum, chociaż nie rozumiem z jakiego powodu.
krzysiu
HONOROWY CZŁONEK FORUM

Pytanie do organizatorów

Postprzez krzysiu 2004-01-26, 11:52 am

Czy turniej będzie rozgrywany piłką do futsalu?
krzysiu
HONOROWY CZŁONEK FORUM

Postprzez bankier 2004-01-26, 12:10 pm

Panowie (dot. PK) - jesli macie jakieś pytania do organizatorów - napiszcie do Czarnego (on kontaktuje sie dyktatorem turnieju i przy odrobinie szczęścia odpowie na wasze pytania). A tak robi sie zamęt - do tego znowu pojawia sie pole do "utarczek" słownych...

a najlepiej - wszystko dot. turnieju (łącznie z ocęną gry w sparingach) - piszcie w naszej częsci forum.... 8)

pozdr
bankier

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kibice