Koszulka dla kibiców

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez dziejus 2007-07-05, 11:44 pm

Czy ma ktos pomysl jak te sprawe rozwiazac bo czuje ze zdaza zrobic swiatla murawe i dach a my dalej bedziemy w punkcie wyjscia.A swoja droga - jakie to polskie.
dziejus

Postprzez Smazu 2007-07-05, 11:46 pm

Co się bardziej rzuca ? Czarno-Biały czy Czerwień Zielen Biel ? Znamy chyba prawdę więc nie ma co dyskutować kolor i tyle, najwyżej "najwierniejszy najstarszy Pan kibic Zagłębia od lat" nie kupi koszulki.
Pozwoliłem sobie zauważyć , że Pan za Czarno Białym jest jedyny ...
Smazu
Moderator

Postprzez sirMacius 2007-07-06, 8:57 am

Jest kilku za bioło/czarno! Oczywiście JA nie
sirMacius

Postprzez FuBu 2007-07-06, 9:30 am

Sprowadziliscie cały problem koszulek do sporu o barwy. Na projekty juz mało kto patrzy, wiekszość chce białych koszulek wiec po co to całe zamieszanie? Akcje białe koszulki sa od dawna, w sklepie pojawiaja sie różne wzory białych koszulek nawiazujace do Zagłębia i po problemie.

Większość prezentuje tutaj myslenie typu - "zagłosujemy,wybierzemy projekt, wybierzemy barwy, bedzie super, na pierwszym meczu całe trybuny w jednakowych koszulkach".
Obudźcie się ! Nawet jeśli koszulka zostanie wybrana nie wiadomo czy pojawi sie w sprzedazy przed 1. meczem, jesli pojawi się to w ilości góra kilkudziesieciu sztuk, bo nikt nie wyłozy kasy na 2000 koszulek. Wyjazdy w jednakowych barwach moga pojawic sie najwczesniej pod koniec sezonu, aby barwy te dominowały na Ludowym potrzeba przynajmniej 2 sezonów wprowadzania "mody" na to. Ciekawe ilu osób z udzielajacych się tutaj i nawołujacych do jak najszybszej ankiety ( pospiech przy wyborze barw majacych reprezentować Nas przez najbliższe kilka lat... ) bedzie jeszcze nosic ta koszulke i czy starczy im zapału, aby kontynuowac to przedsiewziecie. Łatwo popisac na forum i zostawic to później innym "ultrasom" albo komus żeby zrealizowali...
Moda musi oczywiście wyjśc od kibiców starszych i wyjazdowiczów, bo młodzi starych nie przekonaja do swoich pstrokatych koszulek, a kazdy łebek podporzadkowac się będzie musiał.
Zacznijcie jezdzić na wyjazdy, martwcie sie o doping, a dopiero na koncu o to w co jesteście ubrani...
FuBu

Postprzez sirMacius 2007-07-06, 11:49 am

Kto ci nie wyłoży pieniędzy dla ludzi którzy bendą robić te koszulki to bendą spore pieniądze zrobienie takiej koszulki kosztuje góra 20zł a sprzedawane bendą po 30zł-40zł to dla takiej firmy są pieniądze no podwarunkiem że ludzie kupią te 5 tys koszulek. Ale jak już ustalimy jaki wzór i kolor to tylko zgłosić to do jakiejś firmy co szyje ciuszki i po sprawie.

OD Kilkunastu lat a może i więcej jest profeska doping, to może już czas pomyśleć w co mamy być ubrani. A jak ci nie pasuje to masz koleś wielki problem jak dla mnie możesz nawet nago wlecieć na trybuny. I nie denerwuj mnie z takim myśleniem ja nie chce koszulki w paski to wszyscy mają mieć białe bo ja tak chce/ a czy wolimy czarno białe czy też kolor wyłoni ankieta zrobiona przez "SMAZU"
sirMacius

Postprzez drewinio 2007-07-06, 1:33 pm

A teraz to ja proponuje zrobić zwrot o 180 stopni. Nie dojdziemy do porozumienia nigdy co do barw koszulek a tym abrdziej co do wzoru. Proponuje na stadionie ściagnąc wszytko co mamy na klatach i będziemy wyglądać super wieśniacznie. Symbolem kibiców Zagłębia będzie goła klata. Do zalet takiego gestu należą:
1. Cena - nic to nei kosztuej co najwyzej możemy najeśc sie wstydu
2. Nie czeba koszulek prać
3. Ten ubiór każdy zawsze bedzie miał przy sobie i raczej w domu tego nie zostawi przez roztargnienie.
4. Może ktoś z tłumu zostanie zauważony i zostanie modelem an wybiegu.

Oczywiście pisane jest to w kontekscie żartu.
drewinio

Postprzez FuBu 2007-07-06, 2:24 pm

5 tys koszulek po 20 zeta....

tak patrz jak ktos wykłada 100 TYSIĘCY ZŁOTY dla kibiców Zagłebia... W jakim świecie Ty zyjesz??????

Koszulki musza byc robione przez SK i tam nikt 100 tys nie ma.

PS piszcie po polsku.błędy raza strasznie.
FuBu

Postprzez sirMacius 2007-07-06, 5:34 pm

a może mi wytłumaczysz dlaczego muszą być zrobione w SK.? Bo nie wiem!
sirMacius

Postprzez Ader 2007-07-07, 8:07 am

sirMacius napisał(a):a może mi wytłumaczysz dlaczego muszą być zrobione w SK.? Bo nie wiem!

a na przykad dlatego ze to Darek jest wlascielem herbu i jezeli bez jego zgody ktos zrobi kilkaset koszulek na ktorych bedzie umieszczony herb(co jest chyba pewne) to moze spodzewac sie raczej klopotow niz korzysci Ż.
Ader
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez sirMacius 2007-07-07, 8:36 am

Aha, dzienki
sirMacius

!!

Postprzez SK 2007-07-07, 11:16 am

W związku z tym ,ze nie możemy się dogadać nawet co do barw nie mówiąc już o wzorze, koszulek nie będzie :(

Temat można zamknąć
SK

Postprzez ^yoGi^ 2007-07-07, 12:22 pm

Przecież to co wy tu wyprawiacie w sprawie jednej głupiej koszulki przechodzi ludzkie granice (moje też). Koszulka powinna być cała biała (nie w naszych barwach), bo choć kolorystyka jest jedna czerwień-zieleń oraz biel, to widziałem kolejny geni(t?)alny pomysł czarno-biała.
Z przodu na środku powinien być tylko herb Zagłębia, a z tyłu napis na środku (duży) Zagłębie Sosnowiec. Może on być w takim półkolu takie coś jak WordArt. I tyle. Ewentualnie na dole z tyłu jakiś napis np: "Niewzruszona niczym, wiara która przetrwała"!

Ewentualnie może być ta koszulka:
Obrazek
^yoGi^

Postprzez kobył 2007-07-07, 1:57 pm

Najchętniej kupiłbym pierwszy projekt jaki się pojawił w wersji bawełnianej...
kobył

Postprzez ^yoGi^ 2007-07-07, 2:05 pm

99 zł + spodenki
Obrazek
Obrazek
Oryginalna koszulka+spodenki za 99 złoty.
^yoGi^

Postprzez Siara 2007-07-07, 2:12 pm

Tez najchetniej kupil bym bawelniana, taka ktora bedzie miala przejrzysty wzor i stworzy fajny efekt w duzej grupie kibicow, ubranych w takie same oczywiscie... jestem za jakims prostym wzorem, bez kombinowania, z tylu napis Zagłębie Sosnowiec i przod herb i wszystko, moze byc najlepiej polo, co bedzie gwarantowalo lepsza jakosc...
Siara
Żółta kartka

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kibice