Ciekawy materiał w TVP3

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez Malan 2006-05-23, 8:00 pm

Ładna kompromitacja na całą Polske Pozdrawiam Policjantów :D
Malan

Postprzez mlody1906 2006-05-23, 8:06 pm

cala Polska czytala ten temat ale oczywiscie Paprykarz sie musial wpisac ... nie szkoda Ci bylo czasu sie rejestrowac.

W temacie powiem tylko tyle: czekalem na post uzytkownika Royal_yf - to mi wystarczy
mlody1906
Adventure Group

Postprzez Malan 2006-05-23, 8:07 pm

rzusi napisał(a):w cala polske nie poszlo rpzeciez to regionalna to tylko katosy itp.. wiec chociarz tyle...... WSTYD

w Szczecinie było więc spokojnie 8)
Malan

Postprzez WOJTEK 2006-05-23, 8:09 pm

Malan napisał(a):Ładna kompromitacja na całą Polske Pozdrawiam Policjantów :D
BAN.
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez ontario 2006-05-23, 8:12 pm

Nie jestem kibicem Zagłębia, ale pozwolę sobie dodać wpis...

Znam się trochę na prawie i raczej odradzam wam próby pozywania TVP3, bo tylko wydacie kasę na prawnika i sądy, a nic nie osiągniecie... Po pierwsze - wątpię, by sąd zajął się rozpatrzeniem tej sprawy (nie dopatrzy się przestępstwa czy wykroczenia), po drugie - nawet jeśli jakimś cudem tak się stanie, to zadajcie sobie pytanie, o co możecie pozwać TVP3? Na pewno nie jest to zniesławienie, lub znieważenie, bo inna jest definicja prawna tych czynów. Wykorzystanie wizerunku bez zgody? To wchodzi w grę tylko wtedy, kiedy zrobione są duże zbliżenia (jedna-dwie osoby w kadrze), ale na pewno nie wtedy, kiedy filmuje się szerszą perspektywę. Przecież nikt nie pyta ludzi o zgodę na filmowanie, jeśli filmowani są przechodnie na ulicy... Gdyby pokazali zbliżenia ludzi biorących udział w zadymie, to tym gorzej dla nich, bo policja się nimi zainteresuje...

Dziewczyna zrobiła przypał nie tylko wam, ale i wszystkim kibicom w Polsce. Nie sądzę, żeby zrobiła to za kasę, bo takich praktyk w telewizji publicznej nie ma, a dziennikarka musiałaby zapłacić z własnej kieszeni. Raczej chodziło o krótkoterminową sławę i pokazanie, że "coś się znaczy w tym towarzystwie".

Na koniec - powiedzmy sobie szczerze - takie sytuacje mają miejsce na wyjazdach, choć niestety nie powiedziano, że to mniej więcej jedna czwarta towarzystwa w ten sposób się bawi, a nie całość.
ontario

Postprzez szymon11 2006-05-23, 8:18 pm

Witam!pierwszy raz pisze na naszym forum.Zainteresowani bedą wiedzieć kim jestem.Wystarczy że napisze że jestem z"obrzeży sosnowca" i kilka sezonów prowadziłem doping.Ta ogólna dyskusja zmusiła mnie jednak do zabrania głosu.Obawiam sie że kilku z was może mieć do mnie pretensje a propos tego czegoś (nie wiem jak to nazwać bo napewno nie dokument, typowe DNO...) co było wczoraj w tv.Niestety od tego pier...wyjazdu do gdańska byłem...hmm...nieco blizej z panną o rudych włosach.I BYŁ TO NAJWIĘKSZY BŁĄD MOJEGO ŻYCIA!!!!Od razu wyjaśnie że z tym "rudym,przyszłym pollicjantem"nie widziałem sie już od 2.tyg(wiecie co mam na myśli)I nie mam zamiaru jej oglądać do końca świata.O filmie dowiedziałem sie jakiś czas temu, ale reżyserka twierdziła że wszystko jest pod"patronatem"wszystkich ważnych z ludowego.Jak bym wiedział że to tak bedzie wygladało to chyba bym ja zapie...tym bardziej że ślepy rozpozna na filmie piszącego ten tekst...
Ogólnie rzecz ujmując chce tylko wyjaśnić ze nie miałem nic wspólnego z tym pseudo-programem, bo juz doszły mnie słuchy że "maczałem w tym palce".Uczciwie mówie jak było.A jeżeli tą piz...zobaczycie kiedyś na ludowym lub w okolicy to zawołajcie mnie.Chyba nikt z was nie ma większej kapy przez ten materiał niż ja.Teraz moim marzeniem jest osobiście PODZIĘKOWAĆ pani J U S T Y N I E S T Ę P N I A K ps."RUDA" za pokazanie mnie i innych w takim świetle, w telewizji publicznej.
Mam nadzieje że coś niecoś wyjaśniłem.POZDR DLA WSZYSTKICH
szymon11

Postprzez Mati_1987 2006-05-23, 8:18 pm

Temat nieźle się rozkręcił.. w ciągu 2 dni 11 stron :lol: :lol:
Mati_1987
Os.Piastów oficial fans

Postprzez horrorshow69 2006-05-23, 8:19 pm

ja sie wypwiem jak to wyglada ze storny dziewczyny , dziewczyn , kibicek tutaj wedlug naszej kochanej bohaterki zwane - gowniarze czyli pewnie przedzial do 19 roku zycia bo jak juz wiemy ona jest juz wrecz fanatyczka zaglebia ktora jezdzi na mecze od 12 lata sama majac 21 - kto umie liczyc to wie w jakim wieku zekomo zaczela kibicowac Zagłębiu. :lol:
otoz : pania ruda widizalam moze raz na meczu , moze dwa , a uwierzcie jezdze juz jakis czas .... nie chodzi nawet o to ile jezdzi na to Zaglebie , bo wiadomo ze na meczu wsyzstkich nie da sie zobaczyc.
Chodzi jednak o to co powiedziala ogolnie jaka to ona nie jest
kozaczka za 10 zl
przepraszam ale niggdy nie widzialam zeby jakas dziewczyna zostala przez ruda wyzucona ze stadionu bo nie byla ''prawdziwa kibicka'' tylko przyszla pozarywac chlopakow :shock:
a z rudej taka kozaczka trenowala kick boxing ale byl dla niej za slaby , no tak teraz nosi kose pod reka ..... trzeba sie jej bac jednym slowem.
chcialam tylko przekazac ze dziewczyny rowniez maja prawo kochac zaglebie nie wazne czy maja te jebane 17 lat czy nie , czy umia kock boxing czy nosza wreszcie kose pod reka czy noz w nogawce.
zalosne zalosne zalosne!
pani ruda to jebana chlopczyca jak iwdac i niewiem czy mozna ja nazwac kobieta wogole , a z jej slow wynika ze na mecze moga jezdzic tylko kibolki ewentualnie shg bo one tez sa twarde.
zalosne co tam pokazali , ale wiadomo ze tvp3 zrobila reportaz taki , jaki chciala zrobic, oczernila kibicow na calej lini.
sie rozpisalam , w kazdym badz razie do zobaczenia na polkowicach .

dodajac cos babskiego z mojej strony to przyszla policjantka studiujaca prawo ma wielka dupe.
dziekuje , pozdrawiam :oops:
horrorshow69

Postprzez mariusz_sc 2006-05-23, 8:25 pm

mam pytanie czy jest możliwość obejrzenia tego reportarzu gdzieś w necie :?: może ktoś ma to nagrane :?: chetnie bym zobaczył ten materiał :evil:
mariusz_sc

Postprzez rzusi 2006-05-23, 8:30 pm

konfidenci w dupe rznieci!
rzusi

Postprzez Rudy 2006-05-23, 8:33 pm

znam tą szmate!! rozprawimy się z nią... ma pojechane pięknie pod kopułą, porysowana to ona jest... ksiądz albo ginekolog w ekipie o k***a heheheheheeheh
Rudy

Postprzez HZS 2006-05-23, 9:00 pm

JEZELI KTOS WIE, KTO SIEDZIAL W TYM PRZEDZIALE, BEDZIE WIDZIAL NA MECZU PROSZE ZGLOSIC SIE DO ODPOWIEDNICH OSOB I WSKAZAC OSOBE KTORA BYLA W PRZEDZIALE A JEST NA MECZU

POZDRAWIAM
HZS

Postprzez Albion 2006-05-23, 9:03 pm

horroshow69 napisał(a):dodajac cos babskiego z mojej strony to przyszla policjantka studiujaca prawo ma wielka dupe.

I to jej jedyny plus
Albion

Postprzez HZS 2006-05-23, 9:09 pm

MODERATOR

CIAC TEMAT !
HZS

Postprzez Kamil^ 2006-05-23, 9:13 pm

Modow albo adminow prosze o zamkniecie tego tematu, bo juz zaden post niczego nie wniesie. Z gory dziekuje.
Kamil^

Poprzednia strona

Powrót do Kibice