W CIMie powinno wszystko być od 3 sierpnia.Na FB na pewno dali plakat,a na ekranach też widziałem :]
http://www.facebook.com/cimsosnowiec?sk=wall (link do ich FB)
Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
Serious napisał(a):Mam już ogarniętą drukarkę, więc też mogę spokojnie drukować plakaty. Myślę, że Dąbrowa Górnicza, rejon śródmieście mogę spokojnie rozklejać. Poza tym tutaj jest także słynny "Super Gym", do którego warto się zgłosić z propozycją plakatu ^^
Howard napisał(a):Hipermarket to jedno z miejsc gdzie trzeba posiadać zgodę właściciela obiektu. Można np. na patelni, w Parku Sieleckim, w parku na Środuli itp.
Dziś, najpóźniej jutro jeśli nic nie stanie na przeszkodzie, podam link do plakatu dla tzw. Social Network - Wszelakiej maści portali społecznościowych - w tym również dla CIMu.
damianeri zs napisał(a):Howard napisał(a):Hipermarket to jedno z miejsc gdzie trzeba posiadać zgodę właściciela obiektu. Można np. na patelni, w Parku Sieleckim, w parku na Środuli itp.
Dziś, najpóźniej jutro jeśli nic nie stanie na przeszkodzie, podam link do plakatu dla tzw. Social Network - Wszelakiej maści portali społecznościowych - w tym również dla CIMu.
howard a nie pomyśleliście że pod przejściem w dąbrowie też można rozdawać takie ulotki i na centrum d>g
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników