Z jakimi barwami siÄ™ identyfikujesz?

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Koszulka ma byc... ?

Ankieta wygasła 2007-07-12, 11:50 pm

...Czarno-Bia?a!
38
37%
...Kolorowa!( Czerwie?-Ziele?-Biel)
65
63%

Liczba głosów : 103

Postprzez Smazu 2007-07-06, 9:40 pm

sirMacius napisał(a):Nie może być tak ze połowa kupuje inną a drugo połowa inną to bedzię nie specialnie wyglądać. Każdy ma kupić 1 wzor i kolor to będzie efekt a jak nie to bedziemy wyglądać jak GÓWNO W LESIE

Poprawie Cię, nikt nie musi kupować koszulki ja nikogo do kupowania koszulki nie zmuszam .. jak nie kupi mnie to nie interesuje , ja chce mieć kolorowa i tyle ;]
Smazu
Moderator

Postprzez Paulson 2007-07-06, 10:13 pm

Misaki napisał(a):odpowiedź C - koszulka ma być biała

W ogóle z dupy ta ankieta - jak dla mnie do usunięcia - jeśli ją robić to porządnie, konktetne projekty a nie Poza tym w temacie jest co innego a ankieta o czym innym...

jak najbardziej popieram
oraz
sirMacius napisał(a):Nie może być tak ze połowa kupuje inną a drugo połowa inną to bedzię nie specialnie wyglądać. Każdy ma kupić 1 wzor i kolor to będzie efekt a jak nie to bedziemy wyglądać jak GÓWNO W LESIE

jak już gdzieś wspominałam koszulka ma być widoczna z daleka i dobrze się prezentować , najlepsza jakaś skromna. Pewnie chodzi Ci o pasy czarno- białe więc będziemy wyglądać zza krat sektora jak więźniowie, więc zdecydowanie musi być biała koszulka!
Paulson

Postprzez marcin___ 2007-07-06, 10:24 pm

no to przeciz w SK sa biale koszulki czemu ich nie kupujesz? to po pierwsze a po 2 sa w gipermarkecie za 3 zl bez loga Zagłębia;) argument, ze bedziemy wygladac jak wiezniowie conajmniej smieszny jak juz napisalem na drugim forum i na tym z checia powtorze, wszystko co dzieje sie na tych forach w zwiaku z tymi koszulkami jest dla mnie smieszne i chore na dzien dzisiejszy mam ta koszulke gleboko w dupie i dla mnie moze ona byc nawet rozowa;) bo i tak polowa jej nie kupi bo kolor nie ten a druga nie kupi bo za droga i wyjdzie tak ze z kilku tygodni gadania koszulke kupi czesc ultrasow i osoba ktora ja zaprojektowala ewentualnie paru fanatykow co mysla, ze inni tez tak zrobia.
Pozdrawiam
marcin___

Postprzez sirMacius 2007-07-07, 8:44 am

Ja napewno kupie, i nieważne czy ona bedzie czarno/biało czy kolorowa i TAK KUPIĘ. Ale wolałbym jeździć na śląski czy na ludowy w koszulce kolorowej.
sirMacius

Postprzez Siara 2007-07-07, 1:14 pm

Mysle ze nie do konca chodzi tutaj zeby byla kolorowa czy czarno biala, ma sie sprawdzic wtedy kiedy bedzie Nas dajmy na to 500 osob w takich samych i ma wygladac jak jednosc, taki efekt, nie moze byc na niej nawalone wszystkiego ile sie da, raczej powinna byc prosta i wtedy bedzie najlepsza, a jednoczesnie da wlasnie efekt zlewania sie tlumu w jednosc...
Siara
Żółta kartka

Poprzednia strona

Powrót do Kibice

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników