SZOK!!!

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez krzysiu 2003-05-10, 9:54 pm

jeszcz nie dzialaja fotki, bo nie zauwazylem ze program przy kopiowaniu pozmienial rozszezenia pliku z .jpg na .JPG
nie wiem czemu tak zrobil, zaraz poprawie i juz bedzie dzialac
krzysiu
HONOROWY CZŁONEK FORUM

Postprzez Monti 2003-05-11, 12:14 am

A dla mnie jest szokiem to co zastałem w necie o wydarzeniach które miały miejsce po meczu. Mam nadzieje że to plotka i nie jest to prawdą . Odechciało mi sie avików robić z meczu . Ludzie napiszcie że z tą śmiercia kibica to nie prawda proszę . Jeśli bedzie to prawda to po co wysiłek piłkarzy po co wysiłek kibiców po co ta atmosfera ? Po to żeby kakiś nieodpowiedzialny idiota z bronia w ręku mógł bez powodu pozbawić życia człowieka ? Niedługo dojdzie do tego (przeczytałem gdzieś to dzisiaj) że matki nie będą pozwalały chodzić na stadiony swoim dzieciom tłumacząc że tam jest niebezpiecznie bo tam jest POLICJA . Kurwea mać o co tu chodzi ??
Monti
Moderator

Postprzez Kamilsts 2003-05-11, 5:08 am

Niestety prawda !!!!!!! :-( Kondolencje ! Co z tego że wygrali :-( skoro zginął kibic !!!!!!! Byliście zerem teraz jesteście już nikim ! Chwdp
Kamilsts

Postprzez Codino 2003-05-11, 12:15 pm

Od dłuższego czasu nie byłem nameczu, ale wiem że po tym co wczoraj zobaczyłem będe pojawiał się częściej. Przez pierwsze poł godziny na boisku było nudno to przynajmniej mozna było na doping popatrzeć. Szkoda tego gościa, mam nadzieje że przeżyje.
Codino

Poprzednia strona

Powrót do Kibice