Zagłębie- TKH Toruń (kibicowsko)

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez konradt 2006-10-06, 8:05 pm

DaMi napisał(a):Idźcie tam gdzie byliście ostatnio bo nam zasłaniacie flagami .... bez komentarza :evil:

Ty przynajmniej uslyszales elokwentne a ja najpierw siedzialem kolo goscia, ktory stwierdzil: wez no to to no bo nie widze.... a pozniej tylko moja emigracja do klatki i zabawa :)
konradt

Postprzez SCORPARO 2006-10-06, 8:56 pm

konradt napisał(a):
DaMi napisał(a):Idźcie tam gdzie byliście ostatnio bo nam zasłaniacie flagami .... bez komentarza :evil:

Ty przynajmniej uslyszales elokwentne a ja najpierw siedzialem kolo goscia, ktory stwierdzil: wez no to to no bo nie widze.... a pozniej tylko moja emigracja do klatki i zabawa :)

a czego się spodziwealiście ????
Przeciez jak by kto chciał przyjśc na mecz aby pomachac flaga, to by się do was dosiadł z własnej woli. Do takich rzeczy jak "oprawy", sa wydzielone osobne sektory, a "wy" włazicie na sektor gdzie siedzą normalni ludzie (żeby nie powiedzieć dziadki i pikniki), nie mający nic wspólnego z "ultrasowaniem". Wiem wiem - zaraz pewnie poleci że pisaliście na stronie, że przenosicie młym na ten właśnie sektor... otóż, zauważcie że z forum Zagłębia korzysta zaledwie garstka zainteresowanych. Jestem takiego samego zdania jak ci ludzie którzy dzis narzekali... jak będę sobie chciał poaptrzec na flagę od spodu, możecie być pewni że sie pod nia pojawię , ale zdecydowana większośc ludzi przychodzi popatrzeć jak grają zawodnicy (dotyczy to również piłki nożnej).
Spostrzeżenia opisane wyżej nie są tylko moimi. Słyszałem osobiście bardzo podobne opinie wielu ludzi przychodzących na mecze zarówno na "Zimowy" jak i na "Ludowy".
SCORPARO

Postprzez BuBy_MaDnEss_#4 2006-10-06, 9:13 pm

no to zastanow sie , i zajmij jednoznaczna pozycje. Raz piszesz ze zle ze nie ma dopingu ze to ze tamto, a jak chcemy raz poprowadzic gdzie jest wiecej ludzi to sie czepiasz ze zle . Zdecyduj sie
BuBy_MaDnEss_#4

Postprzez konradt 2006-10-06, 9:16 pm

hmmm spokojnie - ja ultrasem nie jestem ale lubie powydzierac sie na Mlynie. Rozumiem, ze kazdy rozumie kibicowanie na wlasny sposob. Owszem wymieniles bardzo mocne argumenty i ciezko znalezc cos przeciwko. Ok falgi flagami ale co przeszkadza tzw "siedzacym" kibicom czasem poklaskac z Mlynem albo troche pospiewac?? Nie musza krzyczec ale jakby kazdy choc powiedziqal na glos to co chlopaki w Mlynie to sila glosu bylaby niesamowita. Przeciez to az chyba sie lepiej gra zawodnikom. PRZECIEZ TO NIE TENIS!!!! a w zwiazku z tym co mowisz to strach mnie o jedno bierze - ze juz wiecej nie zobaczymy najwiekszej sektorowki.... boje sie tego strasznie. I w tym momencie musze sie zamknac gdyz wypowiedzialem sie za siebie a nie moge wypowiadac sie za Ultras bo nie jestem ultrasem.....
konradt

Postprzez SCORPARO 2006-10-06, 9:21 pm

BuBy_MaDnEss_#4 napisał(a):no to zastanow sie , i zajmij jednoznaczna pozycje. Raz piszesz ze zle ze nie ma dopingu ze to ze tamto, a jak chcemy raz poprowadzic gdzie jest wiecej ludzi to sie czepiasz ze zle . Zdecyduj sie

Chciałem sobie pokrzyczeć to sobie pokrzyczałem, dopingowałem - zdzierałem gardło mówiąc poprostu - bo chciałem, ale daleki jestem od tego żeby narzucać komukolwiek co ma robić i jak kto nie chce to nie będzie tego robił. Buby, doping to jedno a utrudnianie oglądania meczu drugiemu to drugie. Jestem poprostu w stanie zrozumiec ludzi którzy nie maja zamiaru sie udzielać.

...falgi flagami ale co przeszkadza tzw "siedzacym" kibicom czasem poklaskac z Mlynem albo troche pospiewac?? Nie musza krzyczec ale jakby kazdy choc powiedziqal na glos to co chlopaki w Mlynie to sila glosu bylaby niesamowita. Przeciez to az chyba sie lepiej gra zawodnikom. PRZECIEZ TO NIE TENIS!!!! a w zwiazku z tym co mowisz to strach mnie o jedno bierze - ze juz wiecej nie zobaczymy najwiekszej sektorowki.... boje sie tego strasznie.

ehhh... ze skrajności w skrajnośc ... nie wiem czy zauważyłeś, że "czasem " i ci "siedzący" się włączą aktywnie do dopingu...
...z sektorówką to już chyba przesadziłeś, o ile mnie pamięć nie myli to zbyt często nie jest rozwijana.
SCORPARO

Postprzez mariusz1906 2006-10-06, 9:38 pm

DaMi napisał(a):
Martii88 napisał(a):Podziękowania dla najmłodszego zbierającego ;) :D:D:D

Ile Kubiś zebrał :?: :P

Kubuś zebrał 130,97 zł
DZIĘKUJEMY !
mariusz1906
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez konradt 2006-10-07, 9:32 am

SCORPARO napisał(a):
BuBy_MaDnEss_#4 napisał(a):no to zastanow sie , i zajmij jednoznaczna pozycje. Raz piszesz ze zle ze nie ma dopingu ze to ze tamto, a jak chcemy raz poprowadzic gdzie jest wiecej ludzi to sie czepiasz ze zle . Zdecyduj sie

Chciałem sobie pokrzyczeć to sobie pokrzyczałem, dopingowałem - zdzierałem gardło mówiąc poprostu - bo chciałem, ale daleki jestem od tego żeby narzucać komukolwiek co ma robić i jak kto nie chce to nie będzie tego robił. Buby, doping to jedno a utrudnianie oglądania meczu drugiemu to drugie. Jestem poprostu w stanie zrozumiec ludzi którzy nie maja zamiaru sie udzielać.

...falgi flagami ale co przeszkadza tzw "siedzacym" kibicom czasem poklaskac z Mlynem albo troche pospiewac?? Nie musza krzyczec ale jakby kazdy choc powiedziqal na glos to co chlopaki w Mlynie to sila glosu bylaby niesamowita. Przeciez to az chyba sie lepiej gra zawodnikom. PRZECIEZ TO NIE TENIS!!!! a w zwiazku z tym co mowisz to strach mnie o jedno bierze - ze juz wiecej nie zobaczymy najwiekszej sektorowki.... boje sie tego strasznie.

ehhh... ze skrajności w skrajnośc ... nie wiem czy zauważyłeś, że "czasem " i ci "siedzący" się włączą aktywnie do dopingu...
...z sektorówką to już chyba przesadziłeś, o ile mnie pamięć nie myli to zbyt często nie jest rozwijana.

nie zupelnie o to mi chodzilo.Ciesze sie kiedy "siedzacy" tez spiewaja ale chyba oboje zauwazylismy, ze nastepuje to przyokrzykach "Zagłebie" i jak trzeba kogos zwyzywac. Cieszy, ze pojedynczy ludzie w sektorach siedzacych stoja. Ale dobra zostawmy temat bo szkoda sie sprzeczac.
konradt

Postprzez emdżej 2006-10-07, 10:23 am

Kubuś to jak widzę przyszłość kibców Zagłębia. Jak nie wybija rytmu na bębnie to pieniądze zbiera :D
emdżej

Postprzez Kamil_DG 2006-10-07, 10:31 am

ultrasiątkom jak zwykle nic się nie chcialo, "brawa" za przejscie i zachęcanie ludzi do dopingu, bo po co to robić?! zbierajcie dalej pieniadze na oprawe i zrobicie znów taki bezsens jak na ruchu. Race odpalane byle jak i byle gdzie. Czemu inni moga zrobic przemyslane oprawy, ktore cos prezentuja, a my taka beznadzieja.

zazwyczaj sie nie wypowiadam, ale jak zobaczylem ten brak dopingu w 1 tercji to az mnie bralo.
Kamil_DG

!!

Postprzez ^m@rcin^ 2006-10-07, 10:45 am

Kamil_DG napisał(a):Race odpalane byle jak i byle gdzie. Czemu inni moga zrobic przemyslane oprawy, ktore cos prezentuja, a my taka beznadzieja.

Nie my odpalalismy race ! Jak masz jakies pomysly na oprawe zawsze mozesz do nas napisac !
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez KaD 2006-10-07, 1:02 pm

1 Nie ma co się denerwować na ludzi że chcą obejrzeć mecz bo za to płacą bilety
2 Jest fajny młyn za bramką można tam spokojnie powiesić flagi ( I przy okazji po wyzywać bramkarzy przyjezdnych przynajmniej kiedyś tak było ) i nikt się nie będzie czepiał
3 Oprawa bez komentarza chcecie zobaczyć jak wyglądały oprawy na Zimowym to wpierw o tym poczytajcie na forum albo zobaczcie zdjęcie pod nickiem olo69 jak wyglądało to wcześniej na Zimowym
p.s.

4 W zeszłym sezonie było mało ludzi na Zimowym ( bo przegrywali mecze to jeszcze jakoś można przeboleć) ale w tym sezonie wygrywają może nie wszystkie ale nie jest źle i hokeiści są jedynym zespołem występującym w Ekstraklasie naszego regionu a są praktycznie olewani przez kibiców jest dość spora grupa ludzi którzy chodzą na każdy mecz ale czy gramy z Tychami czy z Unią itd. To kibiców zawsze jest tyle samo

pozdro do zobaczenia na Zimowym w niedziele na meczu z Janowem
:twisted:
KaD

Postprzez DaMi 2006-10-07, 4:18 pm

Kamil_DG napisał(a):ultrasiątkom jak zwykle nic się nie chcialo, "brawa" za przejscie i zachęcanie ludzi do dopingu, bo po co to robić?! zbierajcie dalej pieniadze na oprawe i zrobicie znów taki bezsens jak na ruchu. Race odpalane byle jak i byle gdzie. Czemu inni moga zrobic przemyslane oprawy, ktore cos prezentuja, a my taka beznadzieja.

zazwyczaj sie nie wypowiadam, ale jak zobaczylem ten brak dopingu w 1 tercji to az mnie bralo.

Jutro kolejny mecz a więc będziesz miał okazję się wykazać :!:
DaMi

Poprzednia strona

Powrót do Kibice