BuBy_MaDnEss_#4 napisał(a):no to zastanow sie , i zajmij jednoznaczna pozycje. Raz piszesz ze zle ze nie ma dopingu ze to ze tamto, a jak chcemy raz poprowadzic gdzie jest wiecej ludzi to sie czepiasz ze zle . Zdecyduj sie
Chciałem sobie pokrzyczeć to sobie pokrzyczałem, dopingowałem - zdzierałem gardło mówiąc poprostu - bo chciałem, ale daleki jestem od tego żeby narzucać komukolwiek co ma robić i jak kto nie chce to nie będzie tego robił. Buby, doping to jedno a utrudnianie oglądania meczu drugiemu to drugie. Jestem poprostu w stanie zrozumiec ludzi którzy nie maja zamiaru sie udzielać.
...falgi flagami ale co przeszkadza tzw "siedzacym" kibicom czasem poklaskac z Mlynem albo troche pospiewac?? Nie musza krzyczec ale jakby kazdy choc powiedziqal na glos to co chlopaki w Mlynie to sila glosu bylaby niesamowita. Przeciez to az chyba sie lepiej gra zawodnikom. PRZECIEZ TO NIE TENIS!!!! a w zwiazku z tym co mowisz to strach mnie o jedno bierze - ze juz wiecej nie zobaczymy najwiekszej sektorowki.... boje sie tego strasznie.
ehhh... ze skrajności w skrajnośc ... nie wiem czy zauważyłeś, że "czasem " i ci "siedzący" się włączą aktywnie do dopingu...
...z sektorówką to już chyba przesadziłeś, o ile mnie pamięć nie myli to zbyt często nie jest rozwijana.