każdy marudził że brak kopaczom ambicji i brak wyników..teraz chyba jest zupełnie inaczej więc większej zachęty nie potrzeba!
swoją drogą podajmy też dokładną date i godzine spotkania bo to też ułatwia sprawe i jednoczesnie zachęca..
Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
Kwasny1906 napisał(a):Kurde, mam ogromny problem.
Mam 16 lat. Chodzę na maksymalnie dużo meczy u nas na stadionie. Tym razem BARDZO chciałbym pojechać do Opola, ale moja mama nie chce mnie puścić, bo mówi, że na meczach jest niebezpiecznie i się o mnie boi. Mówi, żebym cieszył się, że mogę chodzić na mecze na Ludowym, a dla mnie jest to za mało.
Nie wiem co mam zrobić. Poradźcie coś.
konradt napisał(a):w zwiazku ze mam coraz wieksze szanse na ten wyjazd pozadaje troche pytan. Czy w zwiazku z tym co wyrabiaja lesne dziadki czy obowiazkowo trzeba miec jakis dowod torzsamosci podczas wyjazdu?? Gdzie dkladniej bedzie zbiorka?? Czy w takim pociagu cena biletu moze byc uzalezniona od legitymacji?? <-- chyba czaicie o co mi biega :):):):)
konradt napisał(a):DaMi dzieki i sory za ta tozsamosc przez "rz" nie wiem co mnie podkusilo. A do czego ochrona sie najbardziej dopie.... rzuca - znaczy czego lepiej nie brac - i czy mnie wpuszcza np po dwoch piwkach :)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników