a w Cieszynie macie jakis fan club ??
Jak tak to opiszcie ich (czy sympatyzuja z piastem cieszyn itp.?)
Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
Herdzik napisał(a):a w Cieszynie macie jakis fan club ??
Jak tak to opiszcie ich (czy sympatyzuja z piastem cieszyn itp.?)
kiler napisał(a):co do slawkowa:
mam tam kumpla ze studiow i bylem u Niego niedawno....z tego ci widzialem to slawkow opanowany jest przez GieKSe wrecz w 100%
-napisy na murach(stare i nowe)
-vlepki(j.w.)
oraz pytajac sie kumpla(Gieksiarz ale nie "praktykujacy") mowi ze jezdzi troche chlopa a z Zaglebia jest 5-6 osob :?
z tego co sie orientuje to w cieszynie sympatyzuja ale.....z Legia
jest tam rowniez Fc GKS k-ce
el Gombek napisał(a):kiler napisał(a):co do slawkowa:
mam tam kumpla ze studiow i bylem u Niego niedawno....z tego ci widzialem to slawkow opanowany jest przez GieKSe wrecz w 100%
-napisy na murach(stare i nowe)
-vlepki(j.w.)
oraz pytajac sie kumpla(Gieksiarz ale nie "praktykujacy") mowi ze jezdzi troche chlopa a z Zaglebia jest 5-6 osob :?
z tego co sie orientuje to w cieszynie sympatyzuja ale.....z Legia
jest tam rowniez Fc GKS k-ce
Dużo młodych przyznaje się do sympatii do Zagłębia ale większość z nich nie jeździ ...jeśli chodzi o giekse to są to trochę starsi goście ...
Herdzik napisał(a):Miasto bardzo podobne do Jaworzna tylko ze kibice mało aktywni.
MENTOL napisał(a):A jak jest na terenach Siewierza . Ostatnio jak byłem tam u babki to widziałem tam gości w knajpce na rynku co mieli koszulki gks. Szkoda że byłem sam :/
loonger81 napisał(a):MENTOL napisał(a):A jak jest na terenach Siewierza . Ostatnio jak byłem tam u babki to widziałem tam gości w knajpce na rynku co mieli koszulki gks. Szkoda że byłem sam :/
w Siewierzu była kiedyś nawet Polonia Bytom, do dziś widocznych jest kilka wrzutów przed rynkiem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników