Polkowiece - Zagłębie ( kibicowsko )

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez Kamil^ 2006-05-25, 9:46 am

156 zl i 50 gr tyle zostalo zebranych pieniedzy na wczorajszym wyjezdzie. Ja chcialbym podziekowac wszystkim ktorzy wrzucili cos na oprawe a w szczegolnosci Kobialce ktora zajela sie zbiorka.

Jeszcze raz. DZIEKUJE BARDZO :!:
Kamil^

Postprzez problematyk-ziom 2006-05-25, 10:40 am

adzime napisał(a):czy to nasza wina, że w wiejskim klubie jest wiejska organizacja???. czy to nasza wina, że delegat zażyczył sobie listy, bez której nie chcieli nas wpuscić na stadion???
zastanów się zanim coś napiszesz

ja poprostu pytam... przecież lista została zrobiona w sklepiku na ktorą wszyscy którzy jechali autobusem i busem musieli sie wpisac... wiec o tą liste jak rozumiem chodziło?
problematyk-ziom

Postprzez adzime 2006-05-25, 10:52 am

problematyk-ziom napisał(a):
adzime napisał(a):czy to nasza wina, że w wiejskim klubie jest wiejska organizacja???. czy to nasza wina, że delegat zażyczył sobie listy, bez której nie chcieli nas wpuscić na stadion???
zastanów się zanim coś napiszesz

ja poprostu pytam... przecież lista została zrobiona w sklepiku na ktorą wszyscy którzy jechali autobusem i busem musieli sie wpisac... wiec o tą liste jak rozumiem chodziło?

WOJTEK napisał(a):Nast razem wezmę Cię do Pana Tomaszewskiego, który był delegatem i z nim pogadasz.
adzime
Adventure Group

Poprzednia strona

Powrót do Kibice

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników