LIST DO TVN!

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez kajca 2006-03-20, 8:23 pm

cycek umiesz czytać ,gdzie żem napisał ze te forum jest tylko dla pseudo.. przeczytaj ponownie to może zakumasz .Poco te opisywanie głupot o tym że huligaństwo jest takie czy owakie ,ludzie jest to wizerunek Zagłębia czyli szacunek w Polsce a to najwazniejsze, reszta czyli Ultras czy Piknik mogš być ale nie negowac ziomków którzy nieraz walczyli o nasze barwy sam miałem okazje ale rozczarowujšc was nie jestem żaden HOOL'S .
kajca
Żółta kartka

Postprzez gruby 2006-03-20, 8:35 pm

kajca napisał(a):cycek umiesz czytać ,gdzie żem napisał ze te forum jest tylko dla pseudo.. przeczytaj ponownie to może zakumasz .Poco te opisywanie głupot o tym że huligaństwo jest takie czy owakie ,ludzie jest to wizerunek Zagłębia czyli szacunek w Polsce a to najwazniejsze, reszta czyli Ultras czy Piknik mogš być ale nie negowac ziomków którzy nieraz walczyli o nasze barwy sam miałem okazje ale rozczarowujšc was nie jestem żaden HOOL'S .

ale nas rozczarowałes :( :( :( wiesz co Kajca chuligaństwo,wyjazdy, ultrasowanie wszytko to wpływa na wizerunek kibiców Zagłębia więc wyszczególnianie jednego"elementu" jest nie na miejscu...ale nie o tym temat... :wink:
gruby

Postprzez kajca 2006-03-20, 9:00 pm

O jej sory za rozczarowanie :? wredny jestem :D ale spoko z tymi trzema postawami sie zgadzam i niepowinno sie ich rozdzielać jak to prubujš robić niekturzy ,,fani'' :?:
kajca
Żółta kartka

Postprzez wieszczu 2006-03-20, 9:19 pm

Kolego Kajca pisałem wcześniej,że zrozumienie pewych rzeczy nie jest trudne,jednak z przykrością stwierdzam,że ten temat chyba nieco Cię przerasta.Skoncentruj się może na temacie np. vlepek,dobrze?
wieszczu
Żółta kartka

riposta

Postprzez kajca 2006-03-20, 9:37 pm

a przepraszam ,,wieszczu'' pewne sprawy to cie chyba przerastają .Pewnie kompleksy z dzieciństwa :roll:
kajca
Żółta kartka

Postprzez wieszczu 2006-03-20, 9:43 pm

Bez komentarza.
wieszczu
Żółta kartka

Re: riposta

Postprzez xXx_1906 2006-03-20, 9:51 pm

kajca napisał(a):Pewnie kompleksy z dzieciństwa :roll:

Z twoich postów można wywnioskować, że dzieciństwo dla ciebie to jeszcze nie do końca zamknięty okres. Żeby nie było, że piszę bez żadnych argumentów.

kajca napisał(a):niepowinno sie ich rozdzielać jak to prubujš robić niekturzy ,,fani''

kajca napisał(a):Poco te opisywanie głupot o tym że huligaństwo

kajca napisał(a):spadaj i trzep się tramwaja

Wiecej mi się nie chce szukać, proponuję iść spać albo porozwiązywać jakieś zadania w ćwiczeniówkach ze środowiska.

No i tak na koniec, to trzepać się możesz przed monitorkiem jak się ponapinasz troszkę.
xXx_1906

Postprzez WOJTEK 2006-03-20, 10:03 pm

Ok. Panowie, albo sie wyluzujecie albo polecą kartki. Kajca... daj luzu więcej.
WOJTEK
Adventure Group

re

Postprzez Qba 2006-03-20, 10:09 pm

ja do ciebie kajca nie bede nic pisal, bo i tak sie to mija z celem. ja jestem zainteresowany widowiskiem sportowym, niekoniecznie atrakcjami pozaboiskowymi, natomiast pranie sie w lesie kolo centurii w ogole mi nie przeszkadza.

Wieszczu wg mnie przemilczenie taki spraw to najgorsze mozliwe wyjscie, w ogole u nas jest to poronione, bo zeby wyeliminowac takie zachowania ze stadionow sa potrzebne radykalne srodki ze strony mundurowych - patrz Anglia. swiety spokoj na stadionach, co poza nimi - nie interesuje mnie to.

pozdrawiam
Qba

koniec

Postprzez kajca 2006-03-21, 7:44 am

w czoraj odpuœciłem bo nie będe godzinami ripostował ,jeden sens w mojej tematyce to obrona tego co unas od dawna było i jest i będzie więc dajcie spokuj z takimi tematami bo z byd wielu ludzi nie majšcych z tym doczynienia na codzień ma to we krwi,co do działań policji przeciwko kibicom to i tak nic nie da ,nie tego to się zacznš czepiac czegoœ innego np flag ? co do xXx? co do wieku mocny jesteœ lecz ja mam 22 latka i oddawna pracuje , co do błędów ok zgadza sie wiesz ale mam dysortografie wię to nie moja wina,no chyba że do tego tesz masz problem ?? co do innych fajna pogadówka nara
kajca
Żółta kartka

Postprzez *FORUMDINHO* 2006-03-21, 11:01 am

Jednych jara chuliganka, innych ultrasowanie, trzecich mecz. Więc nie na miejscu jest napinanie się do kogoś, bo jara go co innego. Kajca wyluzuj...

Temat jest o czymś zupełnie innym...
*FORUMDINHO*

odpadam

Postprzez kajca 2006-03-21, 1:04 pm

spoko ja jusz skończyłem,co miałem do powiedzenia powiedziałem.Jeœli chodzi otemat to kuknij bo nie ja zaczołem się czepiać jednej z grup a to jest fakt
kajca
Żółta kartka

Poprzednia strona

Powrót do Kibice