No i lipa mecz z PIASTEM przełożony!!!

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

qwa!!!

Postprzez zaglebie1906 2003-03-13, 4:37 pm

ja mieszkam w \Dąbrowie Górniczej\ i na własna ręke z kumplami ścipe robilismy na plakaty wydrukowalismy ok.200 i wszystko na marne cale centrum d.g i troszke mdc oraz golonug obklejone na chuja to bylo!
zaglebie1906

Postprzez Gość 2003-03-13, 4:44 pm

Fan1906 napisał(a):wez malpa nie pieprz bzdur... to chlopaki robia oprawe a ty siedzisz tylko przed kompem i piszesz brednie...
tak jak ktos napisal.. oprawy nie robi sie dla przyjezdnych tylko dla siebie

ok niech robia chwala im za to a jezeli oprawe robi sie dla siebie to po co robic na stadionie lepiej na patelni odpalic race , rzucic konfetti i oprawa jest.oprawe sie robi zeby sie pokazac w polsce a na byle jakim meczu nie zablysniemypomysl czy legia np. robi oprawe na meczu z odra wodzislaw czy na meczu z widzewem lub wisla logiczna ze mecz z odra nikogo w polsce nie interesuje tak jak nasz z mk kat tez nikogo nie obchodzi a z piastem to juz co innego i o to chodzi
Gość

Postprzez Bas 2003-03-13, 4:48 pm

Nic do ciebie nie mam koleżko ale czytanie twoich postów jest tak samo męczące jak słuchanie tego murzyna z "baru" :wink: :wink:
życze ci abyś się dostał do FB'03.
Bas
Żółta kartka

Postprzez malpa 2003-03-13, 7:44 pm

BAS 1906 % napisał(a):Nic do ciebie nie mam koleżko ale czytanie twoich postów jest tak samo męczące jak słuchanie tego murzyna z "baru" :wink: :wink:
życze ci abyś się dostał do FB'03.

jak cie meczy to nie czytaj co do tego drugiego to do fb'03 jestem juz za stary jak bylem w waszym wieku to tez robilem flagi itd.
malpa

Re: qwa!!!

Postprzez Kur 2003-03-14, 4:26 pm

ja mieszkam w \Dąbrowie Górniczej\ i na własna ręke z kumplami ścipe robilismy na plakaty wydrukowalismy ok.200 i wszystko na marne cale centrum d.g i troszke mdc oraz golonug obklejone na chuja to bylo!

Jakoś na gołonogu nie widziałem żadnego plakatu!!!
Kur

Postprzez Santi 2003-03-15, 12:32 am

Chcialbym zaznaczyc ze Odra Opole to nie hanysowo, no ale to tylko drobny szczegol...
Mysmy w poprzedniej rundzie robili oprawe prawie na kazdym meczu, skladalo sie nie wiele osob, Was jest zdecydowanie wiecej, macie grupe ULTRAS i nie chcecie robic oprawy na kazdym meczu ? Na stronie www.kibice.pl pisalo ze Piast znow ULTRASowal a gralismy z jakims zespolem z Katowic (Rozwoj lub MK - juz nie pamietam) i bylo to zaznaczone, mam nadzieje ze tym razem bedzie podobnie albo i lepiej. Powiem Wam ze jest sens robienia opraw nawet na slabych meczach czyli na takich na ktorych nie ma kibicow przyjezdnych, bo wtedy sie ludzie do mlyna schodza bo oprawy ich przyciagaja...

Pozdrowienia dla Polonii Bytom i Odry Opole
ULTRAS BLUE - REDS
Santi

LIPA

Postprzez Krzyś_Centrum 2003-03-15, 4:28 pm

Ładna chujnia,każdy widzi jaka dziś jest pogoda w sam raz do grania.

Krzysztof Tochel: Ta decyzja to dla nas tragedia. Nasze boisko jest dobrze przygotowane i można spokojnie rozgrywać na nim mecze. Do spotkania z Piastem szykowałem zespół przez dwa miesiące i nic z tego. Teraz z piłkarzy "zejdzie powietrze", ale nic na to nie poradzimy
Krzyś_Centrum

Postprzez Gość 2003-03-15, 4:47 pm

Santi napisał(a):Mysmy w poprzedniej rundzie robili oprawe prawie na kazdym meczu

Na meczu z nami jakos nie bylo oprawy. Co, tARACHUJSKI was nie wpuscil?
Gość

Postprzez Małolat_ultLEGIAras 2003-03-15, 11:28 pm

Ehhh, o tej godzinie to ja powinienem lezec gdzie najebany w centrum Sosnowca a zamiast tego nabijam posty na forum...
Je..ć PZPN!!!!!
Małolat_ultLEGIAras

Postprzez Wojna 2003-03-15, 11:55 pm

Małolat_ultLEGIAras napisał(a):Ehhh, o tej godzinie to ja powinienem lezec gdzie najebany w centrum Sosnowca a zamiast tego nabijam posty na forum...
Je..ć PZPN!!!!!

Jebac Ozpn :!: :!:
Wojna

Postprzez Santi 2003-03-16, 12:34 am

No nie wpuszczono nas jak i Was i dobrze o tym wiesz.... a co mielismy ultrasowac przed brama ? :P
pomysl gosciu pomysl
Santi

Postprzez Małolat_ultLEGIAras 2003-03-16, 1:16 pm

Wojna napisał(a):
Małolat_ultLEGIAras napisał(a):Ehhh, o tej godzinie to ja powinienem lezec gdzie najebany w centrum Sosnowca a zamiast tego nabijam posty na forum...
Je..ć PZPN!!!!!

Jebac Ozpn :!: :!:

Rozejm:
Jebać OZPN i PZPN !!! :D
Małolat_ultLEGIAras

Mecz.

Postprzez ŁUKI 2003-03-17, 12:09 pm

ładna lipa.Może chłopaki zróbcie pożądną oprawe na meczu z MK wszyscy się zdziwią.
ŁUKI

pojeblo ich

Postprzez zaglebie1906 2003-03-21, 9:24 am

Na d.g jest w chuja plakatów na własną ręke wydrukowałem w pizdu plakatów?!
hehe
jebac ozpn jebane kretyny by ich hcuj szczrlił no i czy legioniści przyjada pionoć mecz szczakowianka - egia jest o tej samej godzinie co mecz Zagłębia?
mówił mi to jeden kolo!
????????????????????????
zaglebie1906

Postprzez Kamilsts 2003-03-22, 12:48 am

Zagłębie gra w sobotę a Legia w niedzielę !!!
Tak przynajmniej czytałem gdzieś :-)
Kamilsts

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kibice