"bo" spojrz na swoj podpis:)
mozliwe ze po stronie widzewa zadebiutuje nowa flaga(info od czlowieka z bytovii) ale czy na pewno to nie wiem:)
pozdrawiam! specjalnie na ten mecz przyjezdzam z austrii!
Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
Wally napisał(a):asdf napisał(a):beka, a to kto znowu ?
"kibiców Ruchu było ok. tysiąca,mam nadzieję że zjawicie się w podobnej ilości i stworzymy wspólnie świetne widowisko,a wynik no cóż jestem Zagłębiakiem z krwi i kości więc musi być 2-0 dla nas.Pogoda murowana i ok.10.000 kibiców Zagłębia.Czekamy,wierzymy,zwyciężym y!!!! "
Podpisane acid64, a takiego użytkownika na forum mamy.
^m@rcin^ napisał(a):W związku z nasileniem prac remontowych na Stadionie Ludowym w czasie niedzielnego meczu z Widzewem całkowicie wyłączona z użytku będzie trybuna kryta. Wszystkie osoby posiadające wejściówki uprawniające do wejścia na tą trybunę zapraszamy na sektor otwarty mniej więcej na wprost trybuny krytej, gdzie będzie dla nich przygotowana specjalnie wydzielona część sektora. Jednocześnie Zarząd SSA Zagłębie serdecznie przeprasza za wszelkie utrudnienia spowodowane remontem.
Kto mi powie jak oni to chca zrobic :)??
BAS 1906 % napisał(a):^m@rcin^ napisał(a):W związku z nasileniem prac remontowych na Stadionie Ludowym w czasie niedzielnego meczu z Widzewem całkowicie wyłączona z użytku będzie trybuna kryta. Wszystkie osoby posiadające wejściówki uprawniające do wejścia na tą trybunę zapraszamy na sektor otwarty mniej więcej na wprost trybuny krytej, gdzie będzie dla nich przygotowana specjalnie wydzielona część sektora. Jednocześnie Zarząd SSA Zagłębie serdecznie przeprasza za wszelkie utrudnienia spowodowane remontem.
Kto mi powie jak oni to chca zrobic :)??
parasolki Żywca albo trubuna krtya a'la KSP
UK napisał(a)::twisted: Ludzie honoru przyjadą. Mam taką nadzieję. :lol: Kupa śmiechu. :D :mrgreen: Wygramy w meczu na trybunach i na boisku. Napewno nie przegramy!
:flaga:
Kocham tylko ZAGŁĘBIE!!!
W najbliższą niedzielę oraz 7 listopada br. dla kibiców powracających z meczy Zagłębia uruchomione zostaną dodatkowe dwie linie autobusowe. Jeden z autobusów zawiezie kibiców przez Centrum, Wawel, Dańdówkę oraz Klimontów do Juliusza. Natomiast drugi przez Pogoń i Środulę na Zagórze.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników