Tomi kiedy widziałes ze Krzywy jest pijany podczas prowadzenia dopingu?? :-/
Bo z tego co napisałes tak to wywnioskowałem
Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
viking napisał(a):Nie rozumiem waszego oburzenia co do 30-40 latków którzy przychodza na mecze i NIE Śpiewają ..............
próby wymuszenia WSTAWAĆ k***a MAĆ - ŚPIEWAĆ- i to o dziwo 20-25 latkowie tak naprawdę drygują 30-50-60 latkami bez sensu i nigdy to nie spotka się z żywiołowym odbiorem...
bankier napisał(a):kur..... dalej nie rozumię - dlaczego młyn ma być dla piłkarzy!?!
fabian napisał(a):Ja tak tylko w kwestii formalnej. Mlyn dalej bedzie jeden, jedyny i niepowtarzalny. "Drugi mlyn" to raczej figura stylistyczna. Prawa strona po prostu bedzie sie wlaczac do dopingu. Chodzi tu raczej o skoncentrowanie dopingujacych. Jesli sie myle, to Krawiec popraw mnie.
Krawiec napisał(a):PS. Michał, był tu kiedyś taki jeden od ośmieszania wszelkich działań, miał nick Borys albo jakos tak . Twój dowcip przy tamtym to pikus więc daruj sobie bo raczej nie odegrasz tu roli Stańczyka - grunt już wypalony.
Tak , dokładnie o to chodzi. No chyba że będzie nas na tyle dużo żeby krzyknąć druga strona odpowiada . Przy okazji apeluję do młyna żeby śpiewał jak najwiecej prostych i znanych kawałków. Najpierw niech stadion nauczy się śpiewac "Na dobre..." , później szukajmy czegoś nowego.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników