PIAST I TARACHUJSKI

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez WOJTEK 2003-02-20, 7:51 am

A TAKIEGO WAŁA.GDY STAŁEM POD ICH STADIONEM,TO ONI WCHODZILI.POZA TYM RUCH NIE WPUSZCZAŁ LEGII.A POTEM LEGIA NIE WPUŚCIŁA RUCHU.I CO?POTEM LEGIA JUŻ WESZŁA .CZYLI?PIAST DO DOMU.PAPAPAPAPAPA.
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez voytech 2003-02-20, 9:30 am

Obawiam sie Monti, ze ich tok rozumowania drastycznie rozni sie od Twojego.
voytech

Postprzez Wojna 2003-02-20, 10:43 am

Powiedz mi na c*** sie na nich mścisz,nie oni zawinili tylko ich prezes.Wojtek czy nie uwazasz,ze gdyby to od nich zalezało wpuscili by nas???A pozatym , ze Pana ,,T'' trzeba przywitac to w 100% sie zgodze.
Wojna

Postprzez Santi 2003-02-20, 10:54 am

Jedno jest pewne, czy jest remont czy go nie ma, a wiem ze go nie ma bo byl robiony wczesniej, to tak czy siak kibice Piasta wybieraja sie na ten mecz, a czy wejdziemy czy nie to juz inna sprawa... dla atmosfery tego meczu zdecydowanie lepiej bedzie jesli zagoscimy na Waszym stadionie, poza tym wiem ze chcecie sie pokazac pod wzgledem ULTRAS, wiec przed kim sie chcecie pokazac jak nie przed nami ?
pozdro
Santi

Postprzez Gość 2003-02-20, 12:05 pm

Własnie zgadzam sie z wypowiedziami Montiego, Wojny, Santi, Poniewaz jak nie wpuszcza kibicow Piasta, to mecz na trybunach straci troche emocji, dreszczyku i barw... Wiec ja jestem zeby Piast byl... Wojtek nie masz racji z tym zeby nie wpuszczac kibicow Piasta oni nic nie zawinili, tu trzeba pojechac prezesowi Piasta bo to ten s..... nas zalatwil... A co robi Ruch i Legia to mnie to nie interesuje. My jestesmy Zaglebie ! i pokazemy im co to znaczy mecz przy publicznosci jednej i drugiej ! Pozdrawiam

PS. Nie ma zadnego remontu sektora Gosci !
Gość

Postprzez Kamilsts 2003-02-21, 12:26 am

Pewnie że trzeba wpuścić Piasta !!!
Zawsze narzekamy że niema kibiców gości a teraz mogą być to ich niewpuszczać ??? Bezsensu !!!!
Kamilsts

Postprzez Puzon 2003-02-21, 5:27 pm

Guwno prawda.Popieram Wojtka w calosci.Jak Kuba bogo tak bog Kubie.Nic nie straci widowisko jak nie bedzie Piasta.Widzialem ta super ekipe na Czarnych,60 malolatow i paru starych zuli.A tak na marginesie oprawy ultras nie robi sie chyba dla kibicow gosci
Puzon
Adventure Group

Postprzez grzechu 2003-02-21, 5:50 pm

Ja sie zgodze z tym ze oprawy nie robi sie dla kbicow gosci, ale zauwaz ze bez gosci atmosfera na stadionie bedzie o wiele gorsza tak samo jak doping.
grzechu

Postprzez Soyer 2003-02-22, 4:49 am

Oczywiście, ze lepszy jest doping, gdy sa kibice przyjezdni. Przypominijcie sobie kilka spotkan. W wiekszosci, gdy nie bylo gosci to dopingu tez nie bylo lub byl marny. Gdy jednak sie pojawili, sytuacja sie zmieniala. Pamietam - zdaje sie jak Myszkow dojechal na druga polowe - Doping w pierwszej - "0" - w drugiej non stop. Jestem za tym aby ich wpuscic - mimo wszystko. Co do ULTRAS - zgadzam sie ze nie robi sie tego dla nich tylko dla nas. Pozdro
Soyer
Moderator

Postprzez Santi 2003-02-22, 11:45 am

Zgadzam sie ze ULTRAS nie robi sie dla przyjezdnych, ale lepiej sie pokazac przed kims jesli jest taka mozliwosc. Poza tym Piast bedzie jedna z nielicznych ekip ktore Was odwiedzi w tym sezonie bo jak sami wiecie w tej lidze jest malo ekip ktore jezdzi.
I jeszcze do Wojtka, to nie nasza wina ze nie weszliscie na stadion, bo wszyscy w naszych szeregach bez wyjatku chcieli zeby mecz mogli ogladac wszyscy.
pozdro

ULTRAS BLUE & REDS
Santi

Postprzez Soyer 2003-02-23, 12:02 am

Tak jak Santi pisze - nie wierze aby kibice Piasta chcieli aby nas wtedy nie wpuszczono!
Soyer
Moderator

Postprzez WOJTEK 2003-02-23, 4:38 pm

Santi napisał(a):Zgadzam sie ze ULTRAS nie robi sie dla przyjezdnych, ale lepiej sie pokazac przed kims jesli jest taka mozliwosc. Poza tym Piast bedzie jedna z nielicznych ekip ktore Was odwiedzi w tym sezonie bo jak sami wiecie w tej lidze jest malo ekip ktore jezdzi.
I jeszcze do Wojtka, to nie nasza wina ze nie weszliscie na stadion, bo wszyscy w naszych szeregach bez wyjatku chcieli zeby mecz mogli ogladac wszyscy.
pozdro

ULTRAS BLUE & REDS
A JA PROPONUJE OBEJRZEĆ ZDJĘCIA Z TEGO MECZU.REMONT NA SEKTORZE GOŚCI.
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez Ksawera 2003-02-25, 12:52 am

Nie my o tym zadecydujemy czy zostaną oni wpuszczeni czy nie,
ale powiem jedno
Gdy byłem na meczu w gliwicach, spiker zachęcał publiczność do dopingu wołając że w sosnowcu doping trwa cały mecz :D
Wtedy kibice piasta zawołali "Wpuście kibiców"
Nie chodziło im chyba o nich bo oni mogli przecież wejść!!!!!!
Więc wydaje mi się że santi mówi prawde, że kibice piasta byli za tym abyśmy mogli ten mecz obejrzeć
Ksawera

Postprzez WOJTEK 2003-02-25, 7:53 am

Ksawera napisał(a):Nie my o tym zadecydujemy czy zostaną oni wpuszczeni czy nie,
ale powiem jedno
Gdy byłem na meczu w gliwicach, spiker zachęcał publiczność do dopingu wołając że w sosnowcu doping trwa cały mecz :D
Wtedy kibice piasta zawołali "Wpuście kibiców"
Nie chodziło im chyba o nich bo oni mogli przecież wejść!!!!!!
Więc wydaje mi się że santi mówi prawde, że kibice piasta byli za tym abyśmy mogli ten mecz obejrzeć
TY NA PEWNO NIE DECYDUJESZ.ALE JA WIEM Z PRZECIEKÓW,ŻE PIAST NIE WCHODZI.
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez Habeer 2003-02-25, 7:54 am

Jestem oczywiście za tym,aby kibice Piasta weszli na stadion,i aby była zajebista atmosfera.Chcę normalnych emocji a tylko w takim meczu może zagwarantować kibicowanie przez kibiców zarówno jednej ,jak i drugiej drużyny.
Jestem na "tak" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Habeer

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kibice