Gdzie najwięcej fanów ? ? ?

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez Kamilsts 2003-02-14, 1:14 pm

Niwka graniczy z Jaworznem a z drugiej strony z Modrzejowem który to dopiero graniczy z Mysłowicami jeśli chodzi o dokładność . Tzn za działkami na Niwce są Mysłowice i nawet boisko Lechii 09 ale to nie granica urzędowa :-).
A pozatym Niwka to Sosnowiec w 100 % jak możesz mieć wątpliwości Thomi ??? To że mamy takich sąsiadów nie moja wina :-) Aks Niwka ma cały czas swoich kibiców ale to ci sami co jeżdżą na Zagłębie !!! międzyinnymi Ja :-)
Kamilsts

Postprzez Gość 2003-02-14, 1:29 pm

Gosc tylko nie dzieciaku ! bo pewnie mleczko jeszcze masz pod nosem i ujawinij sie a nie graj anonima !
Gość

Re: do thomi

Postprzez _sZaDi_ 2003-02-14, 1:32 pm

Anonymous napisał(a):co ty wiesz , nawet nie wiesz gdzie niwka lezy dzieciaku na niwce od zawsze byli kibice zaglebia a nia aks-u
niwka-lowcy hanysow

zgodze sie z kolegą ,ze na Niwce (moja dzilelnica) od zawsze byli kibice Zagłębia,kiedyś była ekipa licząca jakieś 40 osób ale to już minęło z wiadomych nam przyczyn..teraz reguralnie na mecze jeździ jakieś 15-20 osób w tym młodzi fani zaglebia..zawsze były bójki między Modrzejowem (niwka) i mysłowicami (baniol czy cos tam..) pamiętam kilka akcji,ale długo tu opowiadać,najlepiej wie Kamil on tam mieszka..a kto robił kamionke na wisle ksg i wiele innych?!?-NiWkA oczywiscie..kto ma fane łowcy Hanysów?-Niwka,ale nie od tak sobie tylko wynika to z przeszłości..opiszcie swoja dzielnice..cos jak ja..
_sZaDi_

Postprzez Gość 2003-02-14, 2:52 pm

Ja nic nie mam do niwki jejku sie uczepili jak wsza do psa :D tylko napisalem ze tam jest malo fanow ktorzy jezdza na mecze nic nie pisalem na temat ze jestescie hanysowo czy cos w tym stylu .. Pozdro all !
Gość

a BĘDZIN????!!

Postprzez bas 1906% 2003-02-15, 11:28 am

W BĘDZINIE tylko ZAGŁĘBIE -xawera ,warpie , zamkowe,miasto, grodziec ---1906 % ZAGŁĘBIE!!
bas 1906%

Postprzez POLAK_sts1906 2003-02-15, 1:25 pm

Zgadzam się tylko ZAGŁĘBIE!! Chociaż gdzieniegdzie można znaleźć napis GKS, ale to są bardzo stare napisy. 18 lat żyję i jeszcze nigdy żadnego Gieksiarza w Będzinie nie widziałem. Będzin - 1906% ZAGŁĘBIE! :wink:
POLAK_sts1906

Postprzez Gość 2003-02-15, 2:54 pm

ja pamiętam jeszcze kilku gejksiarzy na warpiu, ale dali sobie spokój pare lat temu.okolice BĘDZINA -psary (sekcja psary :D ),gródków,rogoźnik(tu mieszkają też jacyś malarze z ksg)wojkowice(tam już niektórzy godają i jest napis polonia b.)to też tereny ZAGŁĘBIA.
BĘDZIN
1906%
ZAGŁĘBIE
Gość

Postprzez bas 1906% 2003-02-15, 2:58 pm

to wyżej to moje :wink:
bas 1906%

Postprzez Wojna 2003-02-16, 12:19 am

Na środuli w swoim czasie z samego Wybickiego(dla niezorientowanych ulica na dolnej śorduli)jezdziła grupa około 40 osób.ALe z wiadomych i opisywanych przez mumina wczesniej na tym forum przyczyn ludzie przestali jezdzic.Mam nadzieje ze to sie zmieni po piascie,bo wiekszos osób szuka wrazen na meczach a ich jak dotad nie było!Mam nadzieje ze oprawą i dopingiem zachecimy ludzi do przychodzenia na mecze,a co do nas juz nie nalezy PIŁKARZE ZACZNIJCIE GRAC!!!To w tedy i nie tylko Środula sie zjedzie ale i Zagórze i pełno dzielnic Sosnowca!!! FB'03
Wojna

Postprzez ŁOSKI1906 2004-06-08, 2:00 pm

OS PIASTOW OFFICJAL FANS !! NA ZAWSZE Z ZAGLEBIEM
Jest to osiedle odrazu przy stadionie.
ŁOSKI1906
Os.Piastów oficial fans

Postprzez WOJTEK 2004-06-08, 4:05 pm

Wariat napisał(a):OS PIASTOW OFFICJAL FANS !! NA ZAWSZE Z ZAGLEBIEM
Jest to osiedle odrazu przy stadionie.
NUDZISZ SIĘ ,WARIAT ??A POTEM NARZEKACIE,ŻE FORUM NIE DZIAŁA.ZA CHWILE ZAMYKAM TEN TEMAT.[/b]
Ostatnio edytowano 2004-06-08, 4:45 pm przez WOJTEK, łącznie edytowano 1 raz
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez ŁOSKI1906 2004-06-08, 4:42 pm

NUDZISZ SIĘ ,WARIAT ??A POTEM NARZEKACIE,ŻE FORUM NIE DZIAŁA.ZA CHWILE ZAMYKAM TEN TEMAT.

:shock: :shock: :shock:
O co ci biega ?? W temacie jest zadane konkretne pytanie a tu jest podana konkretna odpowiedz !!
ŁOSKI1906
Os.Piastów oficial fans

Postprzez PawełK 2004-06-08, 4:44 pm

Wojna napisał(a):Na środuli w swoim czasie z samego Wybickiego(dla niezorientowanych ulica na dolnej śorduli)jezdziła grupa około 40 osób.ALe z wiadomych i opisywanych przez mumina wczesniej na tym forum przyczyn ludzie przestali jezdzic.Mam nadzieje ze to sie zmieni po piascie,bo wiekszos osób szuka wrazen na meczach a ich jak dotad nie było!Mam nadzieje ze oprawą i dopingiem zachecimy ludzi do przychodzenia na mecze,a co do nas juz nie nalezy PIŁKARZE ZACZNIJCIE GRAC!!!To w tedy i nie tylko Środula sie zjedzie ale i Zagórze i pełno dzielnic Sosnowca!!! FB'03

Potwierdzam, jeździła stamtąd dość duża ekipa. Teraz jeździ mniej, głównie "górna" Środula ulice w okolicy Pola i okolice Grottgera. Coś mnie słuchy doszły, że teraz chyba z "dolnej" jakaś młodsza ekipa jeździ no chyba że sie myle... Pozdro :!:
Środula zawsze z Zagłębiem :!:
PawełK
pyszałek

Postprzez WOJTEK 2004-06-08, 4:46 pm

Wariat napisał(a):
NUDZISZ SIĘ ,WARIAT ??A POTEM NARZEKACIE,ŻE FORUM NIE DZIAŁA.ZA CHWILE ZAMYKAM TEN TEMAT.

:shock: :shock: :shock:
O co ci biega ?? W temacie jest zadane konkretne pytanie a tu jest podana konkretna odpowiedz !!
WYGRZEBAŁEŚ TEMAT Z PRZED PÓŁTORA ROKU :lol: :lol:
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez PawełK 2004-06-08, 4:54 pm

WOJTEK napisał(a):WYGRZEBAŁEŚ TEMAT Z PRZED PÓŁTORA ROKU :lol: :lol:

W sumie przez to 1,5 roku mogło sie dużo pozmieniać więc reaktywacja tematu może nie być takim głupim pomysłem :)
PawełK
pyszałek

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kibice