Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
A JAK UWAŻASZ?SĄDZISZ,ŻE KTOŚ BĘDZIE LICZYŁ DO 300 I RESZTA ZOSTANIE PRZED WEJSCIEM?BYŁEŚ NA ROZWOJU?TEŻ BYŁO OGRANICZENIE A WCHODZILI WSZYSCY.xXx_1906 napisał(a):Ja chyba dopiero jutro pojade kupic bilet tylko nie wiem czy jeszcze beda. Mam pytanie do lepiej poinformowanych: Czy bedzie mozna kupic bilety na miejscu? Z góry dzieki za odpowiedz :!:
WOJTEK napisał(a):A JAK UWAŻASZ?SĄDZISZ,ŻE KTOŚ BĘDZIE LICZYŁ DO 300 I RESZTA ZOSTANIE PRZED WEJSCIEM?BYŁEŚ NA ROZWOJU?TEŻ BYŁO OGRANICZENIE A WCHODZILI WSZYSCY.xXx_1906 napisał(a):Ja chyba dopiero jutro pojade kupic bilet tylko nie wiem czy jeszcze beda. Mam pytanie do lepiej poinformowanych: Czy bedzie mozna kupic bilety na miejscu? Z góry dzieki za odpowiedz :!:
WSZYSCY DO ZABRZA !!!
Z NICZYM NIE WYJEŻDŻAM,ALE ZADAŁEŚ PYTANIE JAK BYŚ PIERWSZY RAZ JECHAŁ NA WYJAZD.JAK SOBIE TO WYOBRAZASZ ? WCHODZI OD NAS 300 ,RESZTA POD STADIONEM ? DYMEK BY BYŁ MALEŃKI.PRZEKONAJ SIĘ JAK TO BĘDZIE.xXx_1906 napisał(a):WOJTEK napisał(a):A JAK UWAŻASZ?SĄDZISZ,ŻE KTOŚ BĘDZIE LICZYŁ DO 300 I RESZTA ZOSTANIE PRZED WEJSCIEM?BYŁEŚ NA ROZWOJU?TEŻ BYŁO OGRANICZENIE A WCHODZILI WSZYSCY.xXx_1906 napisał(a):Ja chyba dopiero jutro pojade kupic bilet tylko nie wiem czy jeszcze beda. Mam pytanie do lepiej poinformowanych: Czy bedzie mozna kupic bilety na miejscu? Z góry dzieki za odpowiedz :!:
WSZYSCY DO ZABRZA !!!
Pytam spokojnie a TY jak zwykle musiałes z czymś wyjechać. Na Rozwoju byłem i co z tego? Chodziło mi o to że jak w sklepie jest 300 biletów to może w kasach dla nas więcej nie być, wątpię w to ale zawsze wolę wiedzieć na 100%. W każdym razie dzięki za odpowiedż.
the djinn napisał(a):Ja też z kumplami niemamy jeszcze biletów a jak jutro niebędzie w sklepiku to i tak niezrezygnujemy z tego meczu pozdro.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników