Zagłębie Sosnowiec - Rozwój Katowice (14.04.2004) ...

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez pszemko 2004-04-06, 2:25 pm

slawojka napisał(a):A tak właściwie to Signor Francesco orientuje się jaka jest aktualnie sytuacja w lidze, że wybiera mecz z Rozwojem zamiast ze Śląskiem?

Wyglada na to że pan prezes przyjeżdża to Polski w celach biznesowych a nie specjalnie dla Zagłębia. A obecność na meczu bedzie tylko przypadkowa. Nie zmienia to jednak faktu ze i tak trzeba sie pokazać z jak najlepszej strony.
pszemko

Postprzez tomi2509 2004-04-06, 6:50 pm

proponuje zatrzymac "prezesa" az do niedzieli !!!!!!!!!!
tomi2509

z/w

Postprzez domel20 2004-04-07, 12:28 pm

NA ROZWÓJ TRZA ZROBIC ZBIÓRKE PIENIĘDZY NA MECZ ZE ŚLĄSKIEM !! WSTĘP JEST ZA DARMO -- TO UKŁON DZIAŁACZY W STRONE KIBICÓW !! NAM POZOSTAJE SIE ODDĹšWIĘCZYC ZA TO POPRZEZ DOPING NA MAXA !! W KONCU PREZES ZAWITA TO WYPADA SIE POKAZAC Z DOBREJ STRONY !! PRZYNOŚCIE WIEC KASE NP: PO 2 ZŁ I TRAKTUJCIE TO JAKO WSPÓLNY UDZIAŁ W ROBIENIU OPRAW NA MECZACH !!!

PS. JA WRZUCE DO PUSZKI TYLE ILE BYM MIAŁ PŁACIC ZA BILET !! WG MNIE NIE MA NIC ZA DARMO NO MOZE OPRÓCZ WPIERD**** !!
domel20

Re: z/w

Postprzez DaMi 2004-04-07, 6:19 pm

domel20 napisał(a):NA ROZWÓJ TRZA ZROBIC ZBIÓRKE PIENIĘDZY NA MECZ ZE ŚLĄSKIEM !! WSTĘP JEST ZA DARMO -- TO UKŁON DZIAŁACZY W STRONE KIBICÓW !! NAM POZOSTAJE SIE ODDĹšWIĘCZYC ZA TO POPRZEZ DOPING NA MAXA !! W KONCU PREZES ZAWITA TO WYPADA SIE POKAZAC Z DOBREJ STRONY !! PRZYNOŚCIE WIEC KASE NP: PO 2 ZŁ I TRAKTUJCIE TO JAKO WSPÓLNY UDZIAŁ W ROBIENIU OPRAW NA MECZACH !!!

PS. JA WRZUCE DO PUSZKI TYLE ILE BYM MIAŁ PŁACIC ZA BILET !! WG MNIE NIE MA NIC ZA DARMO NO MOZE OPRÓCZ WPIERD**** !!

Dokładnie to co macie przeznaczyć na wina wrzućcie do puszki :!: :!: :!:
DaMi

Postprzez Carlos 2004-04-07, 6:48 pm

lepiej by bylo jak by prezez byl na meczu ze sląskiem miał by potem o czym opowiadac ale skupmy sie teraz i pokazmy na meczu z rozwojem co potrafimy pozdrawiam i zaparaszam na mecz
Carlos

...

Postprzez Krawiec 2004-04-08, 11:59 am

FORZA SIGNORE CIMINELLI , FORZA ZAGŁĘBIE !
Wczesny Gierek ale co nam to szkodzi. Być może chłop się rozpłacze , poklepie Rudego po twarzy i powie ... mam do was słabość , w przyszłym sezonie ściągamy trzech stranierri 8)
Krawiec

Postprzez Albion 2004-04-08, 12:32 pm

Krawiec napisał(a):mam do was słabość , w przyszłym sezonie ściągamy trzech stranierri

Tak , i ściągnie Ujka ,Lachowskiego i Skrzypka :)
Co do napisu to zgubiłeś jedno M w nazwisku i nie Signore ale Signor Cimminelli :lol:
Sam transparent to niezły pomysł jak coś to podejmuje się tłumaczenia. Krawiec dawaj teksty:)
Może ten nie byłby zły? "La Benvenuti Signor Cimminelli a Sosnowiec . Mille grazie per tutto che L`ha fatto per noi, Ma asppettiamo su Serie A"
Tzn."Witamy pana panie Cimminelli w sosnowcu , dziękujemy za wszystko co pan zrobił dla nas ale czekamy na extraklase" :D :D :D
Albion

:)

Postprzez ^m@rcin^ 2004-04-08, 12:34 pm

Albion napisał(a):
Krawiec napisał(a):mam do was słabość , w przyszłym sezonie ściągamy trzech stranierri

Tak , i ściągnie Ujka ,Lachowskiego i Skrzypka :)
Co do napisu to zgubiłeś jedno M w nazwisku i nie Signore ale Signor Cimminelli :lol:
Sam transparent to niezły pomysł jak coś to podejmuje się tłumaczenia. Krawiec dawaj teksty:)
Może ten nie byłby zły? "La Benvenuti Signor Cimminelli a Sosnowiec . Mille grazie per tutto che L`ha fatto per noi, Ma asppettiamo su Serie A"
Tzn."Witamy pana panie Cimminelli w sosnowcu , dziękujemy za wszystko co pan zrobił dla nas ale czekamy na extraklase" :D :D :D

Haslo juz jest i transparent bedzie !!
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez Pesto 2004-04-08, 12:38 pm

IQ napisał(a):Pesto - napisałem przecież że to jest "żart ale nie do końca" .

Italiano płaci i chwała mu za to. Podziękować tyż można. Chodzi o to , by nie popaść w skrajność typu "Il Duce ha sempre racione". Już jest taki niewolniczy klubik (70 km na wschód od Sosnowca) , co to zmienia herb i barwy na rozkaz pana i władcy.

Ja ZNOWU chcę zobaczyć I ligę na Ludowym (na marginesie mój pierwszy mecz na ludowym to Zagłębie - Śląsk 3:1

ja tyż ... tyle że nie "znowu" , bo ja I ligi na Ludowym nie widziałem - tylko II i III

I JESZCZE JEDNO PESTO - OD BAŁTYKU AŻ DO TATR WIELKIE ZAGŁĘBIE

że wielkie Zagłębie , to jasna sprawa - a w podpisie chodzi o to , że Legia ma kibiców w całej Polsce (choć może cię to wkurwia)
swoją drogą , myślałem , że jeśli ktokolwiek przyjebie się do mojego podpisu , to raczej kibice Bałtyku lub Karpat :D

pzdr
Pesto
kumaty

Postprzez Albion 2004-04-08, 1:01 pm

^m@rcin^ napisał(a):Haslo juz jest i transparent bedzie !!

Marcin masz na myśli moje hasło?
Albion

:)

Postprzez ^m@rcin^ 2004-04-08, 1:07 pm

Albion napisał(a):

Nie ale cos podobnego :)
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez G@L@ 2004-04-08, 5:47 pm

Marcin jeśli to nie tajemnica :wink: to mógłbyś napisać to hasło :?: :)
G@L@

Postprzez Krawiec 2004-04-08, 10:15 pm

Albion napisał(a):

Albion , a nie mozna tego Twojego hasła jeszcze deczko rozbudować ? ;-)
Nie, zartuje oczywiście hasło jest oki ale transparent musiałby mieć co najmniej 30 metrów żeby signor się doczytał z odległości 100 metrów. Dlatego proponuję uprościć to co wymyśliłeś.
Krawiec

Postprzez Albion 2004-04-09, 11:46 am

Krawiec , jak napisał ^marcin^ hasło już jest i będzie transparent więc nie wymyślam nic więcej żeby nie mieszać niepotrzebnie:)
Acha....^marcin^ .Mógłbyś napisać to hasło które już macie , myślę że nie tylko ja chętnie je przeczytam
Albion

Poprzednia strona

Powrót do Kibice