Amba napisał(a):Kikut pamietaj o mnie jak by co, ja tam wszytko dałem co trzeba 8) warszawa bedzie takze kolorowa we vlepy Zagłebia
Pamietam nic sie nie martw :)
Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
^m@rcin^ napisał(a):MuMiN napisał(a):No są już vlepki - dzisiaj w pierwszym dniu sprzedaży poszło ok. 30 arkuszy.
30 arkuszy w ciagu 3h calkiem niezle :D
lukes napisał(a):^m@rcin^ napisał(a):MuMiN napisał(a):No są już vlepki - dzisiaj w pierwszym dniu sprzedaży poszło ok. 30 arkuszy.
30 arkuszy w ciagu 3h calkiem niezle :D
no ja zakupilem na razie 4 arkusze
8) vlepki zajeviste 8)
dla mnie pelen wypas ta z biedronka (moglabby by byc jednakowa czcionka) Working class extra,
The new Zaglebie World 8) i pierwsza u gory z lewej tez niezla aha no i smiech to zdoriwe Zaglebie to zycie - extra haslo
ponizej oczekiwan - laczona z Legia - cos ta grafika nie tak, i te a'la mms - ppomysl dobry ale cos jakies takie nieuporzadkowane, nie wiem czy koniecznie wszedzie potrzebne sa herby - postac w ogniu - troche za ciemno, osmiornica tez mnie jakos nie przekonuje (i znow ten herb)
ale ogolnie vlepki swietne :!: 8) 8) ocena w skali 1-5: 4-
pozdrawiam projektantow 8)
i do dziela 8)
siwy_sc napisał(a):witam!!
wiekszosc naszych vlepek jest fajna ale niektore troche "nie bardzo" :? dlatego zastanawiam sie dlaczego tam nie ma vlepek bodajze Adka bo byly przejebane, tzn. jest ich tam chyba kilka ale bylo jeszcze kilka swietnych jego autorstwa.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników