Koszulka dla kibiców

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez Kopec 2007-07-04, 2:35 pm

dlatego zrobmy ankiete umieszczona na glownej str
Kopec

Postprzez Smazu 2007-07-04, 4:16 pm

Już mówię o ankiecie parę dni i bez skutecznie ;]
LEGIA - BIELSKO - ZAGŁĘBIE
Smazu
Moderator

Postprzez Kopec 2007-07-04, 6:32 pm

ale to musi jedna osoba zebrac pomysly z tego forum i z tamtego umiescic ankiete na głównej tylko niehc ta ankieta bedzie jaki czas bo są wakacje i jedni wracaja inni wyjeżdżają. bo wypadałoby do pierwszego meczu w OE na ludowym już te koszulki mieć
Kopec

Postprzez HooliganWDuszyPolaka 2007-07-04, 6:59 pm

to nie mamy co sie spieszyc;]pierwszy mecz w oe na Ludowym?oj bedzie nam dane jeszcze troche poczekac.a jezeli chodzi o koszulki to mysle ze kolorowe pasiaki odpadaja(podobne sa w sk i jakos furrory nie robia).ładnie prezentuja sie całe białe z dwoma paskami na boku (tylko na plecach zamiast ZS mogł by byc napis "WiaraKtóraPrzetrwała"),ja osobiscie wybrałbym biało czarnego pasiaka(motywy juz wyjasniałem i przekonywałem do nich)ale obawiam sie ze nie zyska on wielu zwolennikow(bo tak jak to pisał drewinio-jestem w cyt."garstce"kibiców którzy sa"starzy")-a "młodym" poprostu ktos zapomniał przekazac ze biało-czarne barwy sa NASZE-KIBICÓW-a szkoda.eh te podziały.(osobiscie nigdy nie dzieliłem Nas na starych i młodych-ewentualnie na kibiców ze"stazem"i tych którzy odkryli miłosc do Zagłebia całkiem niedawno)
"garstka"pozdrawia!
HooliganWDuszyPolaka

Postprzez Kopec 2007-07-04, 7:05 pm

no dla tego jest potrzeban ankieta w sprawie koszulek bo jes dużo zdań i dużo pomysłów
Kopec

Postprzez sirMacius 2007-07-04, 7:35 pm

Inni idą za duchem czasu inni wolą rozdrapywać stare rany, jesli można tak zmetaforować:D
sirMacius

Postprzez Paulson 2007-07-04, 7:40 pm

Wszystkie koszulki do dupy. Z tych wszystkich jeszcze mogła być koszulka YOOSHKY biała z czerwono-zielonym pasem po lewej stronie. Pomysł powinien być prosty... by dobrze koszulka prezentowała się z daleka. A nie naciuprane wszystko na raz... milion pasków proponuje abyście dorobili jeszcze kółka, kwadraty i wszelkie figury geometryczne. Może wtedy koszulka wg was była by odpowiednia. Nie dogadamy się nigdy. Jeszcze wojna pomiędzy forami... przecież koszulki mają być dla wszystkich kibiców , nie dla jednostek z tego czy z tego forum. Może jeszcze jedni zakupią takie drugie inne. Więc już lepiej zrezygnujmy wcale z tego pomysłu. Pozdrawiam
Paulson

Postprzez Misaki 2007-07-04, 7:51 pm

Ja od początku jestem za białą koszulką - powinna pogodzić wszystkich a efekt też robi dobry Już się ten kolor sprawdził w meczach z Jagiellonią i na wyjazdach Tylko trzeba ją dobrze zaplanować i będziemy elegancko wyglądać

Nie podobają mi się ani projekty biało - czarne ani trójkolorowe, które nie dadzą zamierzonego efektu (przesycenie barw)
Misaki

Postprzez Smazu 2007-07-04, 7:54 pm

Offtopic-
Nie za duży ten avatar starszy doświadczony Panie ?
LEGIA - BIELSKO - ZAGŁĘBIE
Smazu
Moderator

Postprzez marcin___ 2007-07-04, 8:04 pm

Biala?? jestescie szaleni, po co te napisy wogole.. to nie ma byc fajna koszulka w ktorej bedziecie lansowac na ulicy, takie sa w SK jezeli szukacie takiej to kupcie sobie fanatycy albo wieczna legenda... ta koszulka ma prezentowac sie dobrze z oddali na naszych szarych trybunach mysle ze jedyna koszulka jaka da taki efekt to ta: http://img401.imageshack.us/my.php?image=effdfsj9.jpg wymyslona przez Czech1924 z forum kibicezaglebia.net jest to jedyny pomysl ktory w mojej opini bedzie latwy do produkci to po 1 , po 2 tani a po 3 jak stanie w tej koszulce 1000 ossob na trybnach to edekt bedzie niesamowity, podobny do tego jaki robia np trybuny jagi ktore sa kolorowe i az milo na nie patrzec, biale koszulki moze miec kazdy klub, czerwone widzew , zielone lechia(bo takie pomysly tez padaly) a bialo czarne ktore wedlug wielu sa odpowiednie z powodu historii i beda nawizywac do barw kibicow w mojej opinii beda slabo widoczne, szare i tak szxczerze to nikt nas nie urozsamia z barwami czarno bialymi lecz tymi czerwono-zielono-bialymi.
Pozdro dla normalnych.

PS. a jeszcze co do argumentow ze kolorowe koszulki sa w SK to popatrzcie na ich ceny minimum to te 40 zł na co wielu nie stac a ta koszulka ma byc jak najtansza i dobrym pomyslem byloby rozprowadzanie jej w czasie mecz lub przed nim pod stadionem.
marcin___

Postprzez Misaki 2007-07-04, 8:36 pm

Jak ta wam się nie spodoba to już nic się nie spodoba...
Obrazek

Dla zachowania wszystkich barw z tyłu napis Zagłębie - biały

ewentualnie gdzieś dodać jeszcze symboliczny biały kolor

Kategoryczne NIE dla równowagi 3 barw

PS
koszulka reprezentacji Walii w rugby :)

Ważne, żeby właśnie na naszych koswzulkach były takie żywe kolory
bo może być czerwony i czerwony

a tutaj wersja dla dam z przewagą innego naszego koloru
Obrazek

oczywiście zamiast smoka nasz herb :)
Ostatnio edytowano 2007-07-04, 8:47 pm przez Misaki, łącznie edytowano 2 razy
Misaki

Postprzez marcin___ 2007-07-04, 8:45 pm

na trybunach ta koszulka bedzie wygladala na czerwona i co ma znaczyc kategoryczne NIE dla rownowagi 3 barw? bo nie rozumiem!
przypominam ze to ma byc koszulka kibicowska ktora bedzie ozdoba trybun! czyli nie koszulka ktora bedzie rozrozniana z kilku metrow ale ma byc taka ktora bedzie widoczna z duzej odleglosci co da efekt i wtedy bedzie mialo sens, napis na plecach raczej zbeny ze wzgledu na cene, jak napisalem szpanerskie koszulki sa w SK ta taka nie musi byc.
Ostatnio edytowano 2007-07-04, 8:46 pm przez marcin___, łącznie edytowano 1 raz
marcin___

Postprzez Misaki 2007-07-04, 8:46 pm

marcin___ napisał(a):na trybunach ta koszulka bedzie wygladala na czerwona i co ma znaczyc kategoryczne NIE dla rownowagi 3 barw? bo nie rozumiem!

to, że się one zleją ze sobą i wyjdzie byle jaki kolor

od kiedy widzew ma barwy czerwono - zielone? Już nie przesadzajmy...

Poza tym nasi kopacze najcześciej grają w czerwonych koszulkach !
Misaki

Postprzez marcin___ 2007-07-04, 8:49 pm

misiaki czytaj uwaznie, napisalem ze widzew ma czerwone a lechia zielone, a nie wydaje ci sie ze ta koszulka z krytej bedzie poprostu czerwona? gdzies jest widoczny ten zielony bo kolnierzyk to chyba malo zeby nas zauwazyc z takiej odleglosci a ten zielony ponizej torsu zniknie w tlumie, bedzie widziany tylko u ludzi strojacych w pierwszych rzedach.

jezeli wedlug ciebnie mamy sie upodabniac do kopaczy to chodzmy w czerwonych koszulka zielonych spodenkach i bialych skarpetach.. cyb troche trudno bedzie zebrac na lufowym z 10 osob ktore sie tak ubiora a co dopiero 100 czy 1000 a jak chcesz zebysmy przyszli w czerwonych koszulkach to po co ta akcja poprostu wszyscy do hipermarketu i kupujmy czerwone za 5 zeta czyli zamiast akcji "biala koszulka" zrobmy akcje "czerwona koszulka" wedlug mnie bez sensu
Ostatnio edytowano 2007-07-04, 8:51 pm przez marcin___, łącznie edytowano 1 raz
marcin___

Postprzez Misaki 2007-07-04, 8:51 pm

marcin___ napisał(a):misiaki czytaj uwaznie, napisalem ze widzew ma czerwone a lechia zielone, a nie wydaje ci sie ze ta koszulka z krytej bedzie poprostu czerwona? gdzies jest widoczny ten zielony bo kolnierzyk to chyba malo zeby nas zauwazyc z takiej odleglosci a ten zielony ponizej torsu zniknie w tlumie, bedzie widziany tylko u ludzi strojacych w pierwszych rzedach.

Nie bój się widzew ma czerwono -białe trybuny
To, że zielony jest bardziej subtelny jest na plus bo koszulka wygląda elegancko a nie jak jakaś tandeta

acha no i nie mów, że gdyby wszyscy mieli takie koszulki to by nie było efektu na trybunach wyobraź najpierw to sobie a potem pisz
Ostatnio edytowano 2007-07-04, 8:58 pm przez Misaki, łącznie edytowano 1 raz
Misaki

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kibice